MWN9LGx8LGF4NWZcMqR5NWVdLTcsynIkynwbzD1c

Sigara Bırakmanın Yolları

Ak Blog SEO
4349759590016280108

Sigara Bırakmanın Yolları

10 Eylül 2011 Cumartesi
Sigara Bırakmanın Yolları

Google Arama Sonuçları: sigara bırakmak istiyorum, sigaradan kurtulmanın yolları, Sigara bırakmanın yolları, sigara bırakma yöntemleri nasıldır, sigarasız nasıl kalabilirim, sigaradan uzaklaşmanın yolları ve yöntemleri, sigara içmemek için yöntemler nelerdir,  sigarayı nasıl bırakırım, sigaradan nasıl uzaklaşırım, sigara bırakmak nasıl olur, sigaradan uzaklaşmak, sigaralardan sigara bırakmanın en iyi yöntemi, sigaradan uzaklaşmanın yöntemleri, sigarasız nasıl durabilirim, nefret etmek, sigara, alo 171 sigarayı bırakma hattı ücretlimi, sağlık bakanlığı sigarayı bırakma hattı, alo 171 ücretli mi, sağlık bakanlığı sigarayı bırakma hattı ücretlimi, sigara bıraktırma hattı ücreti, Sigara bırakma hattı Alo 171, sigara bıraktırma hattı paralımı, sigara bırakma hattı ücretlimi, sigara bırakma hattı videoları, sigara içmemek, sigaradan nefret etmek, sigara içmemek için ilaçlar, sigara nikotini, sigara dumanı, sigara sağlığa zararlıdır, 
Merhabalar arkadaşlar sizlere sigaradan kurtulmanın yollarını anlatacağız ve sizler inşallah sigarayı bırakır sağlıklı bir hayat yaşarsınız bundan sonra.
insanlar neden sigara içerler önce ona bakalım;
Sigara içen insanlar eğer bırakamıyorlarsa bağımlılıktandır.
Bu bağımlılıktaki madde sigaradaki nikotin ihtiyacı isteğinin oluşundandır.

Peki Sigarayı yani sigara içmeyi Nasıl Bırakırız ?
Sigara isteği nikotin bağımlılığından dolayı demiştik. Eğer bu nikotin ihtiyacını karşılarsanız sigarayı bırakabilmeniz gerekir. Günümüzde bilinen en iyi ve en sağlıklı nikotin ihtiyacınızı patlıcan ile giderebilrisiniz. Patlıcanı tüketerek nikotin ihtiyacını giderebilrsiniz çünkü patlıcanda nikotin vardır. Piyasadaki sigarayı bırakan ilaçların hepsinin temel mantığı nikotin ihtiyacınızı gideren kimyasal ilaçlardır ve bu kimyasal ilaçların içinde patlıcandan alınan nikotinler ile kapsüle çevrilip sizlere satılıyor. Artık nikotinin patlıcanda da olduğunu bildiğinize göre kimyasal ilaçları almanıza gerek yok. Tedavisini kendinizde yapabilirsiniz bu durumda.
Sigara içmemek için sebepleriniz nelerdir? (Önemli)
Arkadaşlar sigara bağımlısı olan birinin sigara bırakması gerçektende zordur. 
Sigara bırakmanız için en önemli neden sağlığınızdır. Sigara içen birisinin günde bir paket içtiğini düşündüğümüzde ucuzundan 5 lira hesapladığımızda günlük bu ayda eder 150 lira. Bir yılda ise 12*150 = 1800 Lira eder ve 10 yıl içen birini düşündüğünüzde 18bin lira eder ve30 yıl içen birisi 54 bin lira ödemiş olur.
Düşündüğümüzde bu paraya ev alınır veya arabada alınır. Bırakmaya değmez mi sizce sevgili tiryaki kardeşlerimiz.?
Sigara içen bir insan yediği yemeğin, elmanın, armutun, ekmeğin, muzun ve benzeri yemek veya sebzelerin hepsinde inanın aldığı tat farklıdır ve içmeyene göre tükettiği yiyeceklerden tat alamazlar ve sadece karınlarını doyurmak için yemiş olurlar, tat alırlar ama sigara içmeyene göre aldıkları tat iyi değildir. Sadece yiyecek türü olarak düşünmeyin, içtiğimiz su, kola, meyve suyu gibi içilerek tüketilen gıdalarda bile tat alamaz insan.
sigara içen bir insan aldığı temiz havayı inanın sevgili arkadaşlarım temiz olarak solumazlar. Çünkü sigara gerek ağızdaki kokusu gerekse dumanlarını mideye çekmeleri sonucu midedede kokusunun giderilmediği gerçeği gözönüne aldığımızda her zaman sigara kokulu havayı solarlar. Sizce bırakmaya değmez mi ?
Sigarayı bırakmak için öncelikle sağlığınızı, maddi olarak cebinizi düşünün. Çocuklarınızın rızkını sigaraya vermek günahtır.
Sigara içmek haramdır çünkü, yücel Allah'ın bizlere temiz, sağlam ve iyi bir biçimde sorunsuz olarak çalışan organlarımıza zarar veriyoruz bu durumda.
inşallah sigarayı bırakırsınız. Sigarayı bırakma ile ilgili bilginiz varsa lütfen yorum bölümünden bizimle paylaşın ve sigaradan kurtulmak isteyenlere yardımcı olmaya çalışalım.

---
Sponsor Bağlantılar
Istanbul ithalat - ithal Çin ürünleri
Etiketler
Ak Blog SEO - Google SEO Eğitimleri Dokümanları
Konu hakkında sormak istediklerinizi yazabilirsiniz.
AK Blog SEO

Read. Think. Exercise (Oku. Düşün. Uygula.)

SEO | SEO | Hukuk | İngilizce Kursu |
Siz hayal edin. Biz Hayata geçirelim.
Akblog.NET
Whatsapp İletişim Formu×
Bilgileriniz
İstek Bilgileriniz
iletişime geç

Merhaba!

Webekle@gmail.com adresine e-posta gönderin veya aşağıdaki temsilcilerimizden biriyle WhatsApp ile iletişime geçin.

Yönetim Ekibi Yönetici ile iletişim geçin.
+905050251428
Destek Ekibi Eva ile iletişime geçin.
+905050251428
Doğrudan arayabilirsiniz +905050251428
Destek Saatleri 09:30 - 17:30
Merhaba! Nasıl Yardımcı Olabiliriz?
×
Nasıl Yardımcı olabilirim?