MWN9LGx8LGF4NWZcMqR5NWVdLTcsynIkynwbzD1c

Terörü Kınıyoruz ve Terörü Lanetliyoruz

Ak Blog SEO
4349759590016280108

Terörü Kınıyoruz ve Terörü Lanetliyoruz

1 Eylül 2011 Perşembe

Terörü Kınıyoruz ve Terörü Lanetliyoruz

Konuya geçmeden önce iki sorum olacak;
1. ilk sorum kürt kardeşlerimize olacak;
Bu ülkede okuyan bir kürt kardeşimiz; günümüzde doktor, avukat, öğretmen, savcı, hakim, müfettiş, milletvekili, bankacı, müdür, şef, belediyelerde kısaca kamusal alanın herhangi bir bölümünde çalışabilir mi? 
Cevabını istiyorsanız bize göre kesinlikle evet çalışabilir yeter ki öğretmen doktor veya farklı bir alanda çalışmak istedikten sonra azim göstersin.

Millet vekili kürt türk zaza yada doktor olarak çalışan alevi sunni hanefi gibi insanlarımız yok mu ?
kürt kardeşlerimiz sorununuz eğer size karşı ayrımcılıktan bahsediyorsanız bu soruma lütfen cevap verin size karşı bir ayrımcılık var mıdır ?
Bana soracak olursanız bence bir ayrımcılık yoktur.
2. Bu sorum ise türk kardeşlerimize olacak;
Bu ülkede özellikle üniversitelerde farklı gruplara üye olan gençlerimize sormak istiyorum; Bu ülkede yaşan kürt vatadanşlarımız vardır ve bir türk askerimiz şehit olduğunda hepimiz türküz diyoruz ve şimdi bu soruma cevap verirseniz memnun olurum. Acaba bir kürt askerimiz şehit olunca hepimiz kürdüz dediniz mi ?
Demediniz.? Eğer bunu diyebilseydik inanın bugün ülkemizi hiçbir güç ayıramazdı ve Türkiye cumhuriyeti çatısı altında yaşayan tüm vatandaşlarımız birleşseler hiçbir güç bizi bir birimizden ayıramaz.
Birbirimize saygı göstermeliyiz ve birbirimze destek verip kardeşçe yaşamalıyız.

Son zamanlarda sürekli şehit veriyoruz ve bu konuda hepimizin üzgün olduğu ve özellikle ramazan ayında şehitlerimizin sayısının artması terörün gerçek yüzünü göstermektedir. Sevgili arkadaşlar belki bu açmış olduğumuz konu bdp yandaşlarını üzmektedir ama şunu söylemek istiyorum pkk farklıdır bdp farklıdır. Eğer bir parti bu bdp olsun, akp olsun chp veya mhp olsun hangi parti olursa olsun veya partiden farklı olarak kişiler olsun teröre destek veren kim olursa olsun ülkemizde bu hoş karşılanmamaktadır sadece ülkemizde değil tüm dünyada teröre karşı sempati duyan kişiler kim olursa olsun kesinlikle hoş görüyle karşılanmaz. Bunu sadece pkk ile sınırlı görmeyelim. Ergenekon terörü içinde bunu söyleyebiliriz. Onlarında yani ergenekonun terörden farkı yoktur.
Bu ülkede yaşayan kürt türk laz çerkez zaza şafi alevi sunni hanefi hanbeli ne kadar mezhep veya ne kadar ırk varsa hepsi birdir ve hepimizi yaratan yüce Allah hiçbirimizi diğerinden üstün yaratmamıştır. Pkk terörü sadece türklere zarar vermemektedir lütfen bunun farkına varın yada ergenekon terörü sadece kürtlere veya belli bir hedefi karşısına alıp atakta bulunmamaktadır. Şehit olan kürt askerlerimizde vardır. Kürt kardeşlerim lütfen bu pkk terörünün farkına varın. Terörün dini yoktur ve Allah korkuları olmadığından herşeyi yaparlar.
Terörü hepimiz kınamalıyız ve terörü hem lanet ediyoruz hemde yaptıklarının yanlış olduğunu bilmeliyiz.
Türk, kürt, zaza, çerkez, alevi yada romen, ermeni veya ne kadar ırk varsa hepsi birdir. Hiç kimsenin diğerinden üstünlüğü yoktur. Pkk terörü yada ergenekon terörü bazı gençleri kullandığını biliyoruz ve bu gençlerimiz her ne kadar yanlış içinde olsalarda umarız bir gün doğruların farkına varıp ve en kısa sürede sıradan insanlar gibi yaşamayı ve insanlara yararlı olmaları yönünden iyi bir noktaya gelirler.
Kürt ne kadar kürtse Türk'te o kadar türktür. Pkk terörü kürt kardeşlerimizi asla ve asla temsil etmediği gibi kürt kardeşlerimizi de pkk terörünün asla yandaşları olarak görülmemelidir. Biz eğer kürt kardeşlerimizi pkk terörü gibi böyle görürsek kaybetmişizdir baştan.
Bu ülkede yaşayan herkes Türkiye vatandaşıdır. Kimsenin bir başkasının ırkını yok etmeye hakkı yoktur. Kürt bir insana türk demek ne kadar yanlışsa türk bir insana eğer ingilterede yaşıyorsa ve ona ingiliz demekte o kadar yanlıştır. ingilterede yaşayan ve türk ırkına sahip bir bireyin sadece ingiliz vatandaşı olduğunu söyleyebiliriz, onun ingiliz olduğunu söyleyemeyiz. Aynı şekilde ülkemizde yaşayan kürtler türkler romenler zazalar veya farklı etnik kökene sahip insanlarımız içinde geçerlidir. Yıllardan beri hep kardeş olarak yaşadık ve ne yazık ki son 30 yılda ülkemizde bazı fitneleri sokarak bizleri birbirimize düşürmektedirler. 
Burada sadece kürt türk laz zaza veya çerkez ırkları olarak düşünmemeliyiz. Bu ülkede yaşayan alevi sunni hristiyan yada farklı dine mensup kişiler içinde bunu söyleyebiliriz. Birbirimize saygı gösterdikten sonra daha iyi konumlara geleceğini düşünüyorum.
Biz hepimiz olarak Türkiye'de yaşayan ve birbirimize saygı gösterdikçe birliğimiz bozulmaz inşallah.



Ak Blog SEO - Google SEO Eğitimleri Dokümanları
Konu hakkında sormak istediklerinizi yazabilirsiniz.
AK Blog SEO

Read. Think. Exercise (Oku. Düşün. Uygula.)

SEO | SEO | Hukuk | İngilizce Kursu |
Siz hayal edin. Biz Hayata geçirelim.
Akblog.NET
Whatsapp İletişim Formu×
Bilgileriniz
İstek Bilgileriniz
iletişime geç

Merhaba!

Webekle@gmail.com adresine e-posta gönderin veya aşağıdaki temsilcilerimizden biriyle WhatsApp ile iletişime geçin.

Yönetim Ekibi Yönetici ile iletişim geçin.
+905050251428
Destek Ekibi Eva ile iletişime geçin.
+905050251428
Doğrudan arayabilirsiniz +905050251428
Destek Saatleri 09:30 - 17:30
Merhaba! Nasıl Yardımcı Olabiliriz?
×
Nasıl Yardımcı olabilirim?