MWN9LGx8LGF4NWZcMqR5NWVdLTcsynIkynwbzD1c

Gerçekten Aşık Mısınız Şarkısı Şiir Aşk Sözleri

Ak Blog SEO
4349759590016280108

Gerçekten Aşık Mısınız Şarkısı Şiir Aşk Sözleri

1 Mayıs 2013 Çarşamba
Gerçekten Aşık Mısınız Şarkısı Şiir Aşk Sözleri
Aşk, Aşk Şiirleri, En Güzel Aşk Sözleri Mesajları, Dostluk Mesajları, Sevgi Mesajları, Şarkı Sözleri, Gerçekten Aşık Mısınız Şarkısı Şiir Aşk Sözleri Aşk sözleri Dostluk Sevgi Mesajları
  
Gerçekten Aşık Mısınız?
Yapılan araştırmalar da, her tür duygusal uyarımın, cinsel çekime ve aşka yol açabildiğini belirlendi. Birlikte coşkulu, eğlenceli, tehlikeli ya da ürkütücü deneyler yaşayan insanların sonunda birbirlerine çekildikleri ya da aşık oldukları vurgulanıyor.
Her duygu aşk değildir
Uzmanlar, karşı cinse karşı duyulan her duygunun aşk sayılamayacağını belirterek, bunun zaman ya da mekan faktörleriyle gecici bir duygulanma dönemi olabileceğini kaydediyor. Örneğin, karşı cinsten biriyle karşılaştığında fizyolojik olarak çokça coşkulanan bir kimsenin bu duygulanımı yanlışlıkla "aşk" olarak tanımlamasının mümkün olduğunu ifade eden uzmanlar, cinsel çekim ve aşkın farklı şeyler olduğunu ancak iki insanın birbirlerini tanımak için bir arzu duymalarında cinsel çekimin oynadığı rolün etkin olduğunu vurguluyor.
Cinsel çekim görmekle başlıyor
uzmanlar, çoğunlukla iki insan arasındaki cinsel çekimin başlangıçta görsel olacağını vurgulayarak, süslenmeye ve giyime verilen bunca önemin başlıca nedenlerinin bu görsellik boyutunda yattığını belirtti. Yapılan araştırmalar, insanların genellikle cinsel çekicilikleri kendilerine yakın olan kimselere ilgi duyduğunu, onlara çekildiğini ortaya koymuştur. Herşeye rağmen cazibenin kalıcılığı, yani sürekliliği açısından belirleyici olan, görsellikten sonra gelen aşamadır. Karşılıklı konuşmayla birbirlerini tanımaya adım atan insanların ilk andaki çekilimlerinin devamı, bu evrede aldıkları bilgilerle sınanıyor.
Kadınlar için içtenlik önemli
Kadın ve erkek arasında cinsel çekim açısından bazı farklılıklar bulunduğunu ortaya koyan araştırmalarda, kadınların genellikle fiziksel görünüme erkeklerden daha az önem verdiği, bunun aksine yakınlık, içtenlik ve hoşsohbetlik gibi nitelikleri aradıkları belirlendi. Erkekle kadın arasındaki bu farklılık büyük ölçüde toplumsal değer ve normlarca belirlendiğini ifade eden uzmanlar, aile eğitimiyle başlayan farklı yönlendirilmelerin, çeşitli iletişim araçlarıyla, tüketim malları ve reklamlarla pekiştirildiğini vurguluyor.
Erkekler fiziğe önem veriyor
Toplumumuzda erkeklerin, henüz çok küçük yaşlardan itibaren kadının belirli özellikleri karşısında coşkulanmaya koşullandırılığını vurgulayan uzmanlar, bunların göğüsler, ince bel ve geniş kalçalarla yumuşak ve tüysü ten gibi en belirgin olan dişi özellikler olduğunu dile getirdi. Uzmanlar ayrıca, kadının yüz hatları arasında da, erkeğe en çekici gelenlerinin, kadının dolgun dudakları, yumuşak teni, tüysüzlüğü ve ince kaşlarının geldiğini, kozmetik sanayinin de buradan hareket ettiğinini söyledi.

alıntı...
Ak Blog SEO - Google SEO Eğitimleri Dokümanları
Konu hakkında sormak istediklerinizi yazabilirsiniz.
AK Blog SEO

Read. Think. Exercise (Oku. Düşün. Uygula.)

SEO | SEO | Hukuk | İngilizce Kursu |
Siz hayal edin. Biz Hayata geçirelim.
Akblog.NET
Whatsapp İletişim Formu×
Bilgileriniz
İstek Bilgileriniz
iletişime geç

Merhaba!

Webekle@gmail.com adresine e-posta gönderin veya aşağıdaki temsilcilerimizden biriyle WhatsApp ile iletişime geçin.

Yönetim Ekibi Yönetici ile iletişim geçin.
+905050251428
Destek Ekibi Eva ile iletişime geçin.
+905050251428
Doğrudan arayabilirsiniz +905050251428
Destek Saatleri 09:30 - 17:30
Merhaba! Nasıl Yardımcı Olabiliriz?
×
Nasıl Yardımcı olabilirim?