MWN9LGx8LGF4NWZcMqR5NWVdLTcsynIkynwbzD1c

Etkileyici Cümleler

Etkileyici Cümleler, Etkileyici sözler

Ak Blog SEO
4349759590016280108

Etkileyici Cümleler

13 Haziran 2015 Cumartesi

Halil Cibran
Eğer akıllı bir öğretmeniniz varsa, sizleri kendi aklının evine sokmaya değil, kendi aklınızın eşiğine doğru yürütmeye çalışır.

Oscar Wilde
Başarmak istiyorsan, yaşadığın çağın silahlarıyla donanmalısın. İhtiraslı olan her insan, yaşadığı yüzyılın silahlarıyla savaşmak zorundadır. Bu yüzyılın taptığı şey, varlıklılıktır.

Goethe 
İnsan yapacağı şeyden değil, yapmakta olduğundan da değil, sadece yapmış olduğundan söz etmeli… Faaliyetlere adını koyan sonuçlardır… Eylem her şeydir, ün hiçbir şey!

Goethe 
Düşünmek kolaydır, uygulamak güçtür. Dünyada en güç olan şey de insanın düşüncesine göre bir şeyi uygulamasıdır.

Goethe 
(Akıl) Pusulanın sana doğru yolu göstermesini mi istiyorsun? Öyleyse onu yakınındaki mıknatıslardan koru

Schopenhauer
Hayat bir parça nakış işlemesine benzetilebilir. Hayatının ilk yarısında herkes işlemenin ön tarafını görür, ikinci yarısında ise tam tersini. İkincisi o kadar güzel değildir, ama daha öğreticidir.


Marcus Aurelius
Yaşama sanatı, dansçıdan daha çok güreşçinin sanatına benzer. Güreşçinin ayakta sağlam durarak üzerine gelecek darbeleri karşılaması gerekir.


Marcus Aurelius
İlkelerin uygulamasında, bir gladyatöre değil, boksöre benzemeye çalış. Gladyatör kullandığı kılıcı bırakır, sonra gene alır.

Marcus Aurelius
Bazen başaracağına inanmadığın şeyleri de yap. Sol el de alıştırma yapmadığı için birçok şeyde yetersiz olmasına karşın, sürekli alıştırmayla dizginleri sağ elden daha güçlü kavrar.

Epiktetos
Kalabalığa incir ve fındık atıldığında çocuklar onları kapışmak için birbirine girerler. Fakat yaşlı bilgeler aldırış etmez buna. Valilikler dağıtılır. İşte çocuklara özgü olan bir şey.

Epiktetos
At şarkı söyleyemediği için bedbaht olur mu? Hayır! Fakat koşamazsa mutsuz olur. Köpek uçamadığı için kederli olur mu? Hayır! Fakat koku alamazsa mutsuz olur.

Publilius Syrus
Yüreklilik cüret ede ede artar, korku gecike gecike.

Publilius Syrus
İyi bir ün kendine özgü parlaklığını karanlıkta da korur. İyi bir üne sahip olmak, ikinci mirastır.

Publilius Syrus
Daha çabuk yenmek için, savaşa uzun süre hazırlanmak gerekir.

Benjamin Franklin
Güzel kumaşlar, kızlar ve altın göz kamaştırıcıdır ama siz yine de onları mum ışığında almamayı tercih edin.

Benjamin Franklin
Birisine bir şey söylerken onun gözlerine bak. Sana bir şeyler anlatan birini dinlerken ise ağzına.

 

William James
Bir kişilik özelliğine sahip olmak istiyorsan, sanki ona sahipmişsin gibi davran… Başarı veya başarısızlık kabiliyetten öte, bir ‘tavır meselesidir.

William James
Benim kuşağımın en önemli keşfi, insanların zihinsel tutumlarını değiştirerek, yaşamlarını da değiştirebileceğini öğrenmesidir.

Bruce Lee
Kimsenin çamurlu bir suyu elle temizlemeye gücü yetmez. Ancak bir müddet sabit kalıp bekledikten sonra, su durgunlaşır.


Bruce Lee
Yaptıklarınıza sürekli sınırlar getirirseniz, bu sınırlar hayatınızın geri kalanına da yayılır… Sınır yoktur.

Bruce Lee
Pratik, mükemmeliyete ulaştırır. Uzun süre pratik yaptıktan sonra, işinizi doğal, becerikli, hızlı ve tutarlı bir biçimde yapmaya başlarsınız.

Bruce Lee
Bu dünyada gerçekten her şey ‘karşılıklı’; daha çok çalışarak daha fazla kazanç, daha az çalışarak daha az kazanç elde ediyorsunuz.

Sam Walton
Üniversitenin öğrenci birliğine başkan olmak istediğime karar verdim. Kampüste lider olmanın sırlarından birini erken dönemde öğrenmiştim.

Sam Walton
Bence sırf çok çalışıyoruz diye surat asmamıza gerek yok. Çalışırken eğlenmeyi seviyoruz…

İngvar Kamprad
Maliyetini hesaplamak zorunda kalmadığınızda, hedeflere ulaşmak o kadar da zor değildir. Maliyeti 5,000 Kron olan bir masayı herhangi bir tasarımcı yapabilir.

İngvar Kamprad
Bir iş hiçbir zaman sadece geçim kaynağı olarak görülmemeli. İşinizi coşkuyla yapmıyorsanız, hayatınızın üçte biri boşa gidiyor demektir.

Larry Page
Üç şey bir araya geldiğinde dünyayı değiştirebilir: iki kişi, iyi bir fikir ve çok çalışmak!

Larry Page
Yatırım yaparken 70/20/10 ilkesini izliyoruz. Kaynakların %70’i çekirdek işimize, %10’u ise temel faaliyet alanımızla ilgisi olmayan, örneğin enerji gibi alanlara ayrılıyor.

Larry Page
Bence çok büyük hayalleri gerçekleştirmek, küçük hayalleri gerçekleştirmekten daha kolay.

Larry Page
Öğrenciyken katıldığım bir liderlik eğitiminde bize hata yapmaktan korkmamamızı, ‘çok ve çabuk hata’ yapmamızı, sonunda bu şekilde başarılı olacağımızı söylemişlerdi.

Stephen Hawking
Engelli olmak, muhtemelen senin hatan olmayabilir. Öte yandan, dünyayı suçlamak ve insanların sana acımalarını beklemek bir fayda getirmez.

Nail Armstrong
Ünlü olmamın kötü yanı, tanınmadan bir yere gidememek. Peruk ve güneş gözlüğü taksam bile tekerlekli sandalyem beni ele veriyor

Nail Armstrong
Küçük Prens’in yazarı Antoine de Saint-Exupéry, 2. Dünya Savaşı’nda pilottu. Maalesef savaşta hayatını kaybetti.

Steven Spielberg
Hayalleriniz her zaman kulağınıza haykırmaz. Size kim olmanız ve hayatınızın geri kalan kısmında ne yapmanız gerektiğini yüzünüze söylemez. Hayaller genelde fısıltı ile konuşurlar.

Steven Spielberg
Bazı insanlar yürürken yere bakar. Bazıları ileriye bakar. Ben hep gökyüzüne bakarak yürürüm. Böylelikle bir şeye çarparsam, alnım yerine çenem yarılır.

Clinton Eastwood
Hep şöyle düşünmüşümdür: Kendimi fazla analiz edersem, neyi bilip neyi bilmediğimi bulurum, sonunda özgüvenimi yitirebilirim. Hayvani içgüdülerimin sesini dinlediğim için çok şanslıyım.

Clinton Eastwood
Bugünlerde oldukça özgürüm. 70’lerinde olan bir dostum, ‘Yetmiş yaşında olmanın en güzel yanı, kimsenin sana bir şey yapamayacak olması’ demişti!

Sting
Düşündüğüm imajı yaratabilmek için tam beş yılımı verdim. Benim için nasıl görünmek istediğim her şeyden önemli. Bir dereceye kadar yaratıcılığınızı bir kalıba sokmak zorundasınız.
Başarı bir nebze acımasızlık gerektirir. Eğer bana ‘Arkadaşlık mı, başarı mı?’ diye sorsanız, cevabım muhtemelen başarı olur.



Madonna
Bugüne dek öğrendiğim en önemli şeylerden biri de şu: Eğer inandığın şey için dövüşmeyeceksen, ringe çıkmamalısın!

David Ogilvy
Tüketici moron değildir, o sizin karınız! Bir slogan ve birkaç yavan sözle onu herhangi bir şey satın almaya ikna edebileceğinizi düşünerek, zekâsına hakaret ediyorsunuz.

David Ogilvy
Büyük fikirler bilinçaltından gelir. Bu sanatta da, bilimde de, reklamda da böyledir. Ancak bilinçaltınızın bilgili olması gerekir, yoksa fikriniz anlamsız olur.

David Ogilvy
İyi bir reklam, dikkatleri kendi üstüne çekmeden ürünü satabilendir… Reklamınızın fark edilmesini istiyorsanız, reklama benzememesi için çalışın.

Agahta Christie
Başarılı olan insanlar mutsuzdur. Tam da bu yüzden başarılı olurlar. Dünyanın dikkatini çekecek bir şeyi başararak kendilerine olan güvenlerini tazelerler.

Agahta Christie
Şu düşünceyle yüzleşelim: Eksiklik olarak gördüğümüz şeyler bir zamanlar birer nitelikti. Acımasızlık, zulüm, merhametsizlik olmasaydı, belki insanoğlu yaşamını sürdüremeyecekti.

Gandhi
Rakamların gücünü küçümsemek istemiyorum. Rakamlar faydalıdır, ancak ruhun gizemli gücüyle desteklenmelidir. Milyonlarca karınca, bir file kırılgan bir anında saldırarak onu öldürebilir.

Gandhi
İki tip güç vardır: Biri, ceza korkusu salarak, diğeri sevgi yayarak elde edilir. Sevgi yoluyla sağlanan güç, ceza korkusuyla sağlanan güçten bin kat daha etkili ve kalıcıdır.

Paulo Coelho
Bir çalgının telleri sürekli gerginse akort bozulur. Bütün zamanını kendini savaşa hazırlayarak geçiren bir savaşçı, çarpışma sırasında içinden gelerek davranamaz.

Paulo Coelho
Çelişkilerinizi kabul etmeli ve onlarla yaşamayı öğrenmelisiniz. Yoksa asla değişmeyen bir beton kalıbına dönersiniz.





Etiketler
Ak Blog SEO - Google SEO Eğitimleri Dokümanları
Konu hakkında sormak istediklerinizi yazabilirsiniz.
AK Blog SEO

Read. Think. Exercise (Oku. Düşün. Uygula.)

SEO | SEO | Hukuk | İngilizce Kursu |
Siz hayal edin. Biz Hayata geçirelim.
Akblog.NET
Whatsapp İletişim Formu×
Bilgileriniz
İstek Bilgileriniz
iletişime geç

Merhaba!

Webekle@gmail.com adresine e-posta gönderin veya aşağıdaki temsilcilerimizden biriyle WhatsApp ile iletişime geçin.

Yönetim Ekibi Yönetici ile iletişim geçin.
+905050251428
Destek Ekibi Eva ile iletişime geçin.
+905050251428
Doğrudan arayabilirsiniz +905050251428
Destek Saatleri 09:30 - 17:30
Merhaba! Nasıl Yardımcı Olabiliriz?
×
Nasıl Yardımcı olabilirim?