MWN9LGx8LGF4NWZcMqR5NWVdLTcsynIkynwbzD1c

Girişimcilerin Özellikleri

Belezza net, iş adamlarının insanlarının durdurulamaz özellikleri, aşk para sağ…

Ak Blog SEO
4349759590016280108

Girişimcilerin Özellikleri

2 Temmuz 2015 Perşembe
Girişimcilerin Özellikleri
Belezza net, iş adamlarının insanlarının durdurulamaz özellikleri, aşk para sağlık iş, iş dünyası en uygun işler,
http://www.akblog.net/2015/07/girisimcilerin-ozellikleri.html
Girişimci olmak kolay değildir. Girişimcilik, her iş sahibinde bulunmayan disiplinle birlikte tutku ve bağlılığı gerektirir.
Ve her girişimcinin bazı ortak alışkanları vardır. Siz de başarılı ve durdurulamaz bir girişimci olmak istiyorsanız aşağıdakileri gözardı edemezsiniz.
İşte sizlere durdurulamaz girişimcilerin 10 alışkanlığı:

 1 – Günlerini önceden planlarlar
İş dünyasında, gününüzü diğer insanların önceliklerine göre geçirmeniz daha kolaydır. Telefon aramaları, e-postalar, randevular, toplantılar asla bitmez. Durdurulamaz girişimciler günlerini karmaşa başlamadan, önceden planlarlar. En önemli önceliklerine göre plan yaparlar.

2 – Sağlıklı beslenirler ve spor yaparlar
Bu üzerinde durmanız gereken önemli bir konudur. Üretken ve durdurulamaz bir girişimci olmak sadece kafanızla değil aynı zamanda bedeninizle de alakalı bir durumdur. Beslenmenize ve günlük egzersizlerine dikkat etmezseniz büyük ihtimalle en iyi ve durdurulamaz olamazsınız. Çok su için, kahvaltı yapın ve bedeninizi hareket ettirin. Sonuç olarak başarılı olursunuz.


3 – Hizmet ederler
Sadece kendi başarılarına odaklananlar başarılı olamazlar. İşletme sahibi olarak etkili olmak için müşterilerinize hizmet etmeniz gerekir. Ürünlerinizle hayatlarını kolaylaştırabilir veya müşteri hizmetlerinizle onları memnun edebilirsiniz. Durum her ne olursa olsun, durdurulmaz bir girişimci olmak için hizmet sunmayı önceliğiniz haline getirmeniz gerekir.

 4 – Net hedefler belirlerler
Her durdurulamaz girişimcinin net hedefleri vardır. Hedeflerinizi bilmeniz işler zorlaştığında bile ilerlemeye devam etmenizi sağlar ve bir sonraki adımda ne yapacağınızdan emin olamasanız bile odaklanabileceğiniz bir şey sunar. Ancak hedefleriniz sadece uzun vadeye odaklanmamalıdır. Kısa, orta ve uzun vadeli hedefleriniz olmalıdır. Bunu yapmanız günlerinizi ve haftalarınızı planlamanıza yardımcı olur.

5 – Hesaplanmış riskler alırlar
İnsanlar, girişimcilerin sırf eğlencesine çılgınca riskler aldığını düşünürler. Ancak bu riskler çılgıncaymış gibi görünse bile hepsi gerçekten hesaplanmış risklerdir. Veya en azından öyle olmalılar. Eylem planının arkasındaki rakamları ve olasılıkları bilmeden hareket eden bir işletme sahibiyseniz uzun vadede kaybedersiniz.

6 – Güçlü yönlerini ve zayıf yönlerini bilirler
Başarılı işletme sahipleri kendilerine karşı dürüsttürler. Güçlü yönlerini ve zayıf yönlerini bilirler ve işle ilgili kararlar verirlerken bunları hesaba katarlar. Kendinizi bu şekilde incelemek için alçakgönüllü olmanız gerekir ancak bunu yaptığınız taktirde de kimi işe alacağınız, kiminle ortak olacağınız ve hangi becerilerinizi sunacağınız konusunda daha iyi kararlar verirsiniz.

7 – A takımı oyucularıyla çalışırlar
Başarılı olamayan girişimciler genellikle A takımı oyuncularından korkarlar. Ya kendilerini tehdit altında hissederler ya da en iyileri işe almak için gereken teşvikleri sunmazlar. Her iki durumda da kaybederler. Durdurulamaz bir girişimci olmak için en iyilerle çalışmanız gerekir. Sizin doldurmadığınız boşlukları dolduranları işe almalısınız. Bunu yapmanız başarılı olmanıza yardımcı olacak harika bir ekip kurmanızı sağlar.

8 – Öğrenmeye devam ederler
Durdurulamaz girişimciler her şeyi bilmediklerini bilirler. Sonuç olarak da öğrenmeye devam ederler. Kendinize, işinize, sektörünüze ve yeni teknolojilere yatırım yapmanıza engel olacak kadar meşgul olmayın. Başarılı olmak istiyorsanız güncel kalmanız gerekir.

9 – Her zaman yeni fırsatlar ararlar
Gerçekten başarılı olan girişimciler o anki başarılarına güvenmezler. Hayatın çabuk değiştiğinin ve işlerin hızla ilerlediğinin farkındadırlar. Durdurulamaz bir girişimci olmak istiyorsanız her zaman bir sonraki fırsatı kollayın. Sektörünüzdeki yeni trendleri değerlendirin veya eski bir aracın yeni uygulamalarını araştırın. Yenilere dikkat ederseniz asla geride kalmazsınız.

10 – Eylemlerini ve önceliklerini her gün değerlendirirler
Başarılı girişimciler her gün geleceklerini inşa ettiklerini bilirler. Bu nedenle değerlendirmeler yaparlar. Her günün sonunda başarılarınızı gözden geçirirseniz başarılarınızı içselleştirirsiniz ve aynı zamanda eksiklerinizi görürsünüz.

Daha öncede belirttiğimiz gibi durdurulamaz bir girişimci olmak kolay değildir. Kolay olsaydı herkes olurdu. İşte bu nedenle sadece birkaç girişimci için durdurulamaz diyoruz. Siz de bu seçkin kulübe girmek istiyorsanız durdurulamaz liderlerin 10 alışkanlığını uygulamayı önceliğiniz haline getirin.
Ak Blog SEO - Google SEO Eğitimleri Dokümanları
Konu hakkında sormak istediklerinizi yazabilirsiniz.
AK Blog SEO

Read. Think. Exercise (Oku. Düşün. Uygula.)

SEO | SEO | Hukuk | İngilizce Kursu |
Siz hayal edin. Biz Hayata geçirelim.
Akblog.NET
Whatsapp İletişim Formu×
Bilgileriniz
İstek Bilgileriniz
iletişime geç

Merhaba!

Webekle@gmail.com adresine e-posta gönderin veya aşağıdaki temsilcilerimizden biriyle WhatsApp ile iletişime geçin.

Yönetim Ekibi Yönetici ile iletişim geçin.
+905050251428
Destek Ekibi Eva ile iletişime geçin.
+905050251428
Doğrudan arayabilirsiniz +905050251428
Destek Saatleri 09:30 - 17:30
Merhaba! Nasıl Yardımcı Olabiliriz?
×
Nasıl Yardımcı olabilirim?