MWN9LGx8LGF4NWZcMqR5NWVdLTcsynIkynwbzD1c

Ankara Saldırısı Hakkında

Ak Blog SEO
4349759590016280108

Ankara Saldırısı Hakkında

26 Ekim 2015 Pazartesi
Ankara Saldırısı Hakkında
Ankara'da 10 Ekim cumartesi günü düzenlenmek istenen 'Emek, Demokrasi ve Barış Mitinği'ne katılacaklara yönelik canlı bombalı saldırılar öncesi sosyal medyada bombanın patlayacağına dair yapılan paylaşımın sahibi olduğu iddiasıyla yakalanan, daha sonra serbest bırakılanHDP'li Mehmet Serhat Polatsoy, bu sabah polis ekiplerince gözaltına alındı. 
Başketteki bombalı saldırıların ardından polis, olaydan saatler öncesi twetter'deki bir hesaptan 'Bomba Ankara'da patlayacak' paylaşımını yaptığı iddiasıyla 12 Ekim'de, geçen seçimlerde HDP'den aday adayı olan Mehmet Serhat Polatsoy'u gözaltına aldı.Şanlıurfa'nın ardından götürüldüğü Ankara'da polis tarafından sorgulanan Polatsoy, sevk edildiği mahkeme tarafından serbest bırakıldı. Yeniden kente dönen ve gözaltında bulunduğu sırada işkenceye uğradığı iddiasıyla suç duyurusunda bulunan Polatsoy'un Veysel Karani Mahallesi'ndeki evine bu sabah polis ekibi tarafından baskın yapıldı.

Özel Harekat timi ve eğitimli köpeklerin de katıldığı baskında Mehmet Polatsoy, yeniden gözaltına alındı, eğitimli köpek kullanılarak evde arama yapıldı. Evde yapılan arama sırasında kullanılan köpek, gözaltına alınan Polatsoy'un eşi Meltem Bilgin Polatsoy'u sağ ayağından ısırdı. Meltem Bilgin Polatsoy bunun üzerine çağrılan ambulans ile götürüldüğü hastanede tedavi edildi.
Terörle Mücadele Şubesi'ne götürülen Polatsoy'un neden gözaltına alındığı konusunda  soruşturma dosyasında gizlilik kararı bulunduğu gerekçesiyle bilgi verilmedi. 
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in AHaber televizyonunda katıldığı programda belgeleriyle yaptığı çarpıcı açıklamalar gündeme bomba gibi düşmüştü. Gökçek, Polatsoyun'un HDP milletvekili adayı olduğunu söyleyerek, "Selahattin Demirtaş kesin bir dille saldırıdan hemen sonra hükümeti suçlamıştı. Ama polis twiti atana ulaştığında kişinin HDP milletvekili adayı olduğu ortaya çıktı. Kişinin HDP kongresinde konuşmaları çıktı. Demirtaş buna cevap verdikten sonra katliamlarla ilgili onlarca sual onu bekliyor" demişti.
Kaynak : DHA
Etiketler
Ak Blog SEO - Google SEO Eğitimleri Dokümanları
Konu hakkında sormak istediklerinizi yazabilirsiniz.
AK Blog SEO

Read. Think. Exercise (Oku. Düşün. Uygula.)

SEO | SEO | Hukuk | İngilizce Kursu |
Siz hayal edin. Biz Hayata geçirelim.
Akblog.NET
Whatsapp İletişim Formu×
Bilgileriniz
İstek Bilgileriniz
iletişime geç

Merhaba!

Webekle@gmail.com adresine e-posta gönderin veya aşağıdaki temsilcilerimizden biriyle WhatsApp ile iletişime geçin.

Yönetim Ekibi Yönetici ile iletişim geçin.
+905050251428
Destek Ekibi Eva ile iletişime geçin.
+905050251428
Doğrudan arayabilirsiniz +905050251428
Destek Saatleri 09:30 - 17:30
Merhaba! Nasıl Yardımcı Olabiliriz?
×
Nasıl Yardımcı olabilirim?