MWN9LGx8LGF4NWZcMqR5NWVdLTcsynIkynwbzD1c

Darbe Mesajları

Ak Blog SEO
4349759590016280108

Darbe Mesajları

12 Ağustos 2016 Cuma
Darbe Mesajları
15 Temmuz Darbesi, 17 25 Aralık Darbeleri, ABD Ingiltere Ajanları ve Darbeler, Darbe Fetö, Darbenin Siyasi Ayağı, 

FETÖ’ye bir çok övgüsü bulunan Tuncay Opçin’nin darbeden iki gün önce attığı tweet.
Opçin tweetinde Erdoğan’ı kast ederek “Yatakta basıp, şafakta asacaklar” diyor. Tarih 14 Temmuz 2016, yani darbeden ve Erdoğan’a suikast girişiminden bir gün önce. Bu tweet FETÖ mensuplarunun darbeden haberdar olduğunun bir delili.


Emre Uslu, kedisine Eylül 2015’de yöneltilen “ne zaman ülkeye döneceksin?” sorusuna “Temmuz 2016” şeklinde cevap veriyor. 2016 Temmuz’unda FETÖ mensuplarının dönebileceği bir Türkiye olacağını herhalde haberdar olduğu darbeye güvenerek söyledi.
Emre Uslu başka bir paylaşımında da 22 Temmuz ve 12 Ağustos 2016 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleşecek bir konser için takipçilerinden bilet istiyor. Yine o tarih aralığında İstanbul’da olacağına inancı haberdar olduğu 15 Temmuz darbe girişimine güveninden.

FETÖ üyeliği ortaya çıkan ve tutuklanan bir başka hesap da “Analizi Harbiyeli” kullanıcı adı ile twitter’da paylaşımlarda bulunan kişi. Analizi Harbiyeli Haziran 2016’da attığı bir tweette 2 ay içinde gerçekleşecek bir yönetim ve politika değişikliğinden bahsediyor.
Aynı hesap 15 Temmuz sabahı şu tweeti atarak yönetim değişikliği hakkında çok emin paylaşımlarda bulunuyor.
Analizi Harbiyeli, ifşa olan DM konuşmalarında kendisine “Bunlardan nasıl emin konuşuyorsunuz?” sorusunu yönelten bir takipçisine “Bir hafta sonra bu soruyu yeniden sor.” cevabını vererek darbenin tam tarihini bile isabetli şekilde söylüyor.
Ve bir başka paylaşımında da kendisinin sıkı yönetim komutanı yapıldığını söyleyerek darbeyi açık açık sahipleniyor.


Darbe girişimi ardından yapılan tutuklamalarda bu hesabın sahibinin darbeye bizzat iştirak etmiş Jandarma Kurmay Albay Ömer Kulaç olduğu ortaya çıkıyor.
Bir başka twitter kullanıcısı da Haziran ayında direk olarak 15 Temmuz 2016 tarihini darbe tarihi olarak belirtiyor. Sahte profil olarak twitterda bulunan bu kişi FETÖ ağının açtığı hesaplardan biri.


FETÖ üyeliğinden aranan akademisyen Osman Özsoy Haziran ayında katıldığı bir televizyon programında “Bu süreçte keşke öğretmen olacağıma bir Albay olsaydım” dedikten sonra “Çok güzel günler geliyor, bir ay daha sabredin” diyerek bir yönetim değişikliği olacağına ısrarla işaret ediyor. Söz konusu konuşmayı yaptığı videoyu Youtube’dan izlemek için tıklayın
https://www.youtube.com/watch?v=3RVLsMDtxvI

SIZINTI DERGİLERİ
Darbe öncesinde FETÖ’cülerin darbeden haberdar olduğunu gösteren bir işaret de FETÖ’nün meşhur dergisi Sızıntı dergisinin Mayıs ayı kapağı. Kapakta askeri kamuflaj giymiş bir kol, kanlı bir odadan aydınlık bir bahçeye açılan kapıyı açıyor. Darbenin sembolize eden kapağın üzerinde “Aç kapıyı, haber var, ötenin ötesinden! Dudaklarda şarkılar, kurtuluş bestesinden” şeklinde bir şiir mevcut.
Yine Sızıntı dergisinin Haziran ayı kapağı da gelecek darbe hakkında ipucu içeriyor. FETÖ’cü hava subaylarının darbedeki etkinliği düşünülürse, gökten gelip yaşlı gözleri silecek bir el ile 15 Temmuz 2016 darbe girişimini işaret ettikleri net şekilde görülüyor.
Sızıntı Dergisinden bir başka işaret de Haziran ayı sayısındaki ekten. Beton duvarların arasından açacak çiçeğin darbeden sonra cezaevlerinden çıkacak FETÖ’cüler olduğu söyleniyor.


Darbe öncesi FETÖ’nün haberdar olduğunu gösteren bir başka ayrıntı da, darbe gününden tam olarak 9 ay 10 gün önce, 5 Ekim 2015’de yayınlanan FETÖ gazetesi Zaman’ın bir reklam filmi. Reklam filmi önce göklerden şehri gösteriyor ve siren sesleri duyuluyor. Ardından bir bebeğin gülüşü ekrana geliyor. Siren sesleri kısmı darbeyi, bebeğin gülüşü ise yeniden kuruluşu canlandırıyor ve tam olarak 9 ay 10 gün sonra darbenin gerçekleşmesi örgütün darbeyi ne kadar süre önceden planladığının bir belgesi.

Ve bir sürü Zamanın Reklamları...


















Ak Blog SEO - Google SEO Eğitimleri Dokümanları
Konu hakkında sormak istediklerinizi yazabilirsiniz.
AK Blog SEO

Read. Think. Exercise (Oku. Düşün. Uygula.)

SEO | SEO | Hukuk | İngilizce Kursu |
Siz hayal edin. Biz Hayata geçirelim.
Akblog.NET
Whatsapp İletişim Formu×
Bilgileriniz
İstek Bilgileriniz
iletişime geç

Merhaba!

Webekle@gmail.com adresine e-posta gönderin veya aşağıdaki temsilcilerimizden biriyle WhatsApp ile iletişime geçin.

Yönetim Ekibi Yönetici ile iletişim geçin.
+905050251428
Destek Ekibi Eva ile iletişime geçin.
+905050251428
Doğrudan arayabilirsiniz +905050251428
Destek Saatleri 09:30 - 17:30
Merhaba! Nasıl Yardımcı Olabiliriz?
×
Nasıl Yardımcı olabilirim?