MWN9LGx8LGF4NWZcMqR5NWVdLTcsynIkynwbzD1c

İleri Seo Teknikleri

İleri Seo Teknikleri

Ak Blog SEO
4349759590016280108

İleri Seo Teknikleri

13 Temmuz 2017 Perşembe

İleri Seo Teknikleri

İleri seo teknik başlığı çok iddialı olmuş olabilir ama Seo tamamen kişilerin kendi tekniklerini denemesi ile ileri seviyeye çıkabilmektedir bana göre.
Bu yazıda Site İçi Link vermenin önemini anlatacağım.
Bu yazıda piyasada bütün SEO sitelerinde bulabileceğiniz
  • Özgün Makale
  • Temiz backlink,
  • Tanıtım yazısı
site optimizasyonu ile ilgili bir bilgi bulamayacaksınız. Onları bütün SEO sitelerinde bulabilirsiniz. Bu taktik tamamen denenmiş ve faydası görülmüş tamamen kişisel bir tavsiyedir.
İleri SEO tekniği dememdeki sebep. Bu taktiği kullanmak için elimizde oturmuş bir web sitemiz olması zaten gerekiyor. Bazılarımız çok iyi web sitelerimiz olmasına rağmen bazen istediğimiz konularda istediğimiz sıralara gelemiyoruz.
İlk önce grafiğimizi inceleyelim.

Şimdi görseli yazıya dökelim. 
Örneğin çok iyi bir websitemiz var sürekli özgün ve güncel tutuyoruz yani zemini oturmuş bir site. Ama çok iddaalı kelimelerde istediğimiz yerlere gelemiyorsak istediğimiz kelimeye ulaşmadaki yolu değiştirelim.
Son zamanlarda çok moda olan Yemek Tarifi kelimesini ele alalım. Yemek tarifi kelimesi çok iddalı hatta birçok site için imkansız görülmektedir. Kendini çok iyi seocu sanan arkadaşlar websitelerini yemek sitesi kelimesinde iyi yerlere gelmesi için yaptıkları işlerin başında hemen özgün yazılar girerler özgün ve pahalı sitelerden yemek sitesi kelimesinde linkler alırlar felan filan. Bunların etkisi çoktur bende kabul ediyorum.(Bunu herkes yapıyor arkadaşlar. Farklı olmak lazım saçmada olsa farklı yöntemler geliştirmek lazım) Ama olaya ilk önce site içi Link yapısından başlamak lazım.
Yemek Tarifi ana kelimemiz olsun fakat Piramiti oluşturmak için 9 tane daha yemek tarifi ile ilgili kelime üretmek lazım. Örneğim
  1. Bayramda Tatlı Tarifleri
  2. İftar Yemekleri
  3. Uygun Maliyetli Yemek Tarifleri
  4. Hızlı Yemek Tarifleri
gibi gibi pramiti oluşturacak kadar kelime üretmeniz gerekiyor.(Ürettiğimiz kelimeler içeriğimiz ile ilişkili olsun yeter)
Piramitin en altında başladığınızda. ilk 4 kelime ile ilgili sitemize makale ekleme yapıyoruz. Bu makalelerin nasıl olacağını anlatmıyorum seo uygun olacak.4.sıradaki piramit basamadğındaki ilk 4 kelimeyi içerek makalelerden 3.sıradaki piramitteki kelimelerden oluşturacağımız makaleler link veriyoruz ve aynı zamanda makale içinde ana kelimemizi içeren 1.sıradaki makaleyede link veriyoruz. Makalelerin indexlenmesini bekliyoruz (İyi bir web sitesi elimizde var dedi ve indexlenme süresi 5dk’dır)
Not: Şimdi bağzılarınz diyecek ki. Piramite yanlış başladın. İlk 4 makaleyi girip link verdiğinde 3.sıradaki piramitteki makaleler daha yazılmamış olacak ve indexlenme anında sayfalar bulunmayaca. (Zaten bunu istiyoruz)
Daha sonra piramitin 3.Sırasına geçiyoruz garafiktede olduğu gibi aynı linklemeyi yapıyoruz. Aynı şekilde indexlenmesini bekliyoruz. Daha sonra Piramitin 2.sırasına geçiyoruz.
Şimdi arkadaşlar sondan başa gittik ve 9 makaleden ana kelimemize çıkış yaptık ama her indexlenmede o sayfayı en son oluşturduğumuz için google indexlediğin o linklerin sayfasına boş gitmiş oluyor.
Burda benim istediğim nokta zaten buydu. Google sitemizde makalelere giriyor ve bu 9 makaleden bir anahtar kelimeye çıkış yapıyor ama boş buluyor sayfaları. Daha sonra siteyi not alıyor ve tekrar geldiğinde o sayfaların oluştuğunu görüyor
Olayın özetinde Yıldız sanatçıların sahneye çıkmadan önce bol bol alkışlanma mantığı ile bu piramitimiz aynıdır. Ana kelimeyi google sunmadan önce bol bol alkışlıyoruz.
Not 2: Birçoğuna göre bu yöntem saçma gelecektir. En başta da dediğim gibi İleri Seo kişilerin kendi yöntemlerini deneme yanılma yönteminin başarılı olması sonucu ortaya çıkmasıdır.

---

Ak Blog SEO - Google SEO Eğitimleri Dokümanları
Konu hakkında sormak istediklerinizi yazabilirsiniz.
AK Blog SEO

Read. Think. Exercise (Oku. Düşün. Uygula.)

SEO | SEO | Hukuk | İngilizce Kursu |
Siz hayal edin. Biz Hayata geçirelim.
Akblog.NET
Whatsapp İletişim Formu×
Bilgileriniz
İstek Bilgileriniz
iletişime geç

Merhaba!

Webekle@gmail.com adresine e-posta gönderin veya aşağıdaki temsilcilerimizden biriyle WhatsApp ile iletişime geçin.

Yönetim Ekibi Yönetici ile iletişim geçin.
+905050251428
Destek Ekibi Eva ile iletişime geçin.
+905050251428
Doğrudan arayabilirsiniz +905050251428
Destek Saatleri 09:30 - 17:30
Merhaba! Nasıl Yardımcı Olabiliriz?
×
Nasıl Yardımcı olabilirim?