MWN9LGx8LGF4NWZcMqR5NWVdLTcsynIkynwbzD1c

TRX Nedir Kas Yapmak

Ak Blog SEO
4349759590016280108

TRX Nedir Kas Yapmak

6 Temmuz 2017 Perşembe

TRX Nedir Trx ile Kas Yapmak, Sağlıklı mı TRX


TRX Suspension Trainer size vücut ağırlığınızı direnç olarak kullanmanızı sağlayarak yüzlerce egzersiz olanağı sağlar. Vücut pozisyonunuzu değiştirerek kolaylıkla direnç ve şiddet ayarı yapabilirsiniz.

TRX Suspension Trainer:

• Hızlı, pratik ve aynı zamanda verimli total-body (Tüm vücut) antrenmanı sağlar
• Sağlam bir core yapısının gelişmesine yardımcı olur
• Kas dayanıklılığını arttırır
• Profesyonel atletlerden yeni başlayanlara her seviyedeki kullanıcı için uygundur
• Kolay taşınabilir ve her yerde kullanılabilir özelliktedir (spor salonu, ev, otel yada açıkhava)

 EĞİTMENLER, ATLETLER, AMERİKAN ORDUSU HATTA ÜNLÜLERİN TERCİHİ!
TRX çılgınlığı çığ gibi büyümeye devam ediyor. Günlük kullanım için TRX’ı tercih edenlerden profesyonel antrenmanını yapan atletlere kadar her seviyeden kullanıcı TRX’i tercih ediyor. Amerikan Baseball takımları, UFC dövüşçüleri, Olimpik seviye yüzücüler ve koşucular.. Birçok sporcunun soyunma odası dolabında TRX bulmak mümkün.
Personal Training ve grup egzersizlerinde gelinen son nokta olan TRX Suspension Training ile fitness stüdyonuzu herzaman ve heryerde yanınızda taşıyabilirsiniz.

Hayatın her anında, hayal edebileceğiniz her yerde ve her koşulda spor yapabilmenize olanak tanıyan TRX Suspension Training System, sizleri klasik egzersiz rutinlerinden kurtararak sporun eğlenceli dünyasında yolculuğa çıkarıyor.

İlk kez Amerikan donanmasında ortaya çıkan ve daha sonra FITNESS ANYWHERE tarafından geliştirilerek Amerika’dan tüm dünyada yayılan TRX Training System; kendi vücut ağırlığınızla yerçekimine karşı çalışma metoduna dayanan mucizevi bir sistem…

Fitness sektöründe yeni bir çığır açan sistem; en üst performans seviyesine ulaşmak isteyen profesyonel sporcuların yanı sıra formunu korumak için spor salonlarına giden hemen her fitness düzeyindeki birey tarafından, her yerde kullanılabilir. TRX Training System; gerçek fonksiyonel gücün, esnekliğin ve dayanıklılığın arttırılmasını sağlarken; istediğiniz sıklıkta ve yoğunlukta yapabileceğiniz yüzlerce egzersiz türü de sunar.
TRX Suspension Training Sistemi; şu an Amerika’nın en popüler spor tekniklerinden biri konumunda… Amerika’nın ünlü personal trainerları ve onlarla çalışan birçok Hollywood yıldızı da; TRX ile, kendi vücutlarını özgürce kullanarak, seviye düşme korkusu olmadan ve üst düzeyde wellness programları uygulayarak forma giriyor.
1,5 kg’dan daha az ağırlığıyla, piyasadaki tüm maliyetli ve fazla yer kaplayan egzersiz ekipmanlarından daha kullanışlı olan bu olağanüstü sistemi; şık çantasıyla her yerde yanınızda taşıyabilecek; sadece birkaç dakika içinde kurarak; evde, işyerinde, yazlıkta, sokakta, tatilde, parkta; kısacası istediğiniz her yerde spor yapabileceksiniz…
Vücudunuzu fitness makinesi gibi kullandırır.
TRX Suspension Training Sistemi ile tek ihtiyacınız olan kendi vücudunuzdur başka bir ağırlığa ihtiyacınız yoktur. Kendi vücut ağırlığınızı yerçekimine karşı kullanarak çalışırsınız.

Sınırsız hareket seçenekleri sağlar.
TRX Suspension Training Sistemi ile her bir hareketi farklı zorluk dereceleri ile programınıza ekleyebilirsiniz.

Antrenman süresinden tasarruf ettirir.
Bir egzersizden diğer bir egzersize geçiş sadece 15 saniye sürer. Böylece zamandan kazanır ve antrenmanınızı dairesel idman gibi geliştirirsiniz.

Core bölgesini en iyi şekilde geliştirir.
Güçlü bir core bölgesine sahip olmak, postürü iyileştirir, sakatlanmalardan korur ve genel dayanıklılığı arttırır. Tüm hareketler karın, bel ve pelvis kasları ile desteklenerek omurganın sağlıklı duruşu iyileştirilir. Tüm vücudun denge ve koordinasyonu gelişir.

Vücudu doğal hareket yönlerinde çalıştırır.
Normal yaşantımızda vücudumuz öne, arkaya, sağa, sola ve çapraza hareket eder. Bu nedenle vücudu çalıştırırken bu boyutları kullanmamız gerekir böylece vücudumuzun denge ve koordinasyon gelişir, performansı artar ve sakatlıklara karşı güçlenmiş olur.
Kaynak: http://www.trxturkiye.com

Etiketler
Ak Blog SEO - Google SEO Eğitimleri Dokümanları
  1. Tavsiye ederim.
    http://www.akblog.net/2017/07/trx-nedir-kas-yapmak.html

    YanıtlaSil
Konu hakkında sormak istediklerinizi yazabilirsiniz.
AK Blog SEO

Read. Think. Exercise (Oku. Düşün. Uygula.)

SEO | SEO | Hukuk | İngilizce Kursu |
Siz hayal edin. Biz Hayata geçirelim.
Akblog.NET
Whatsapp İletişim Formu×
Bilgileriniz
İstek Bilgileriniz
iletişime geç

Merhaba!

Webekle@gmail.com adresine e-posta gönderin veya aşağıdaki temsilcilerimizden biriyle WhatsApp ile iletişime geçin.

Yönetim Ekibi Yönetici ile iletişim geçin.
+905050251428
Destek Ekibi Eva ile iletişime geçin.
+905050251428
Doğrudan arayabilirsiniz +905050251428
Destek Saatleri 09:30 - 17:30
Merhaba! Nasıl Yardımcı Olabiliriz?
×
Nasıl Yardımcı olabilirim?