MWN9LGx8LGF4NWZcMqR5NWVdLTcsynIkynwbzD1c

Wordpress Yedekleme Eklentileri

Wordpress Yedekleme Eklentileri

Ak Blog SEO
4349759590016280108

Wordpress Yedekleme Eklentileri

10 Ekim 2017 Salı

Wordpress Yedekleme SEO Eklentileri


Sizlere bu konumuzda Wordpress Yedekleme Eklentileri hakkında bilgi vereceğiz ve bu bilgiler sayesinde Wordpress Yedekleme işlemlerinizi böylece halledebileceksiniz.
Sitelerimize bir şey olmasını istemeyiz elbette. Sitelerimiz gerek sunucularımızdan, gerek kendi yapmış olduğumuz hatalarımızdan ve gerekse güvenlik açıklarına karşı yedek alamama durumunda çok büyük ve baş ağrıtan sıkıntılar yaşayabiliriz. Sizlere bu konuda yedekleme konusuna değineceğiz. Umarım İşinizi görecek ve anlatımımızı anlayacak şekilde makalemizi yazabiliriz. Konuya dair aklınıza takılan soruların olması durumunda lütfen yorum bölümünden istediğiniz soruları yazınız. Editörlerimiz yardımcı olmaya çalışacaklardır sizlere.
Sırasıyla anlatıma geçelim:

1. BackWPub ile Wordpress Sitelerinize Yedek Almak
BackWPub yedekleme için kendi görüşümüz olarak en iyi uygulamardan biri diyebiliriz. 
Altını çizerek  belirtmek isteriz ücretsiz olarak sunulan bu eklenti ile Dropbox, Amazon s3, FTP alanınıza yada bilgisayarınıza yedek alma şansınız vardır. 
Yedekleme esnasında bir çok ayarlarınızla birlikte bulunan uygulamalarda yedek almak istediğiniz veritabanı tablolarını olsun, medya dosyalarını gibi ve daha birçok yedekleme tipini de yedek almanın yanında tüm site yedeklemesini almanızda mümkündür. Ayrıca başka bir güzelliğini de dile getirecek olursak; eklentinin belirli günlerde yedek almasını da sağlayarak yedekleme sorununuzu kaldırabilirsiniz böylecek.

2. BackUpWordPress ile Wordpress Sitelerinize Yedek Almak:
İkinci olarak BackUpWordPress'i anlatalım sizlere.

Bir diğer ve altını yine çizerek belirtmek istediğimiz ücretsiz WordPress yedekleme eklentilerinden olan BackUpWordpress backwpub ile hemen hemen benzer özelliklere sahip olduğunu söyleyebiliriz. Sitelerinizin tamamını ve veritabanı ile birlikte yedeğini alabilirsiniz. NOT: Kendinizce belirlediğiniz periyotlarda yedekleme alarak ve burası çok önemli mailinize gönderimini sağlayabilirsiniz
Eklemek istediğimiz bir ayrıntı vardır. Eğer bulut platformlarına yedek almak isterseniz şayet preimum özelliğini satın almanız gerekmektedir ama gerek yok premium alımına. Zaten mailinize yedekleme yapabilirsiniz.

Updraft ile Wordpress Sitelerinize Yedek Almak:
Evet arkadaşlar. Son olarak size UpDraft ile Wordpress Sitelerinize Yedek Almayı anlatalım. Updraft uygulamasına baktığımızda diğer yedek alma uygulamalardan ayrılan farklı bir yanı ise pek çok bulut tabanlı yedekleme hizmetini destekliyor olmasıdır. Bulut tabanlı yedekleme hizmetlerinden kastımız: Dropbox, Google Drive vs... Ücretli sürümü de mevcut olup daha çok uygulamadan yararlanabilirsiniz.
Sizlerin kendi belirleyeceğiniz zamanlarda yedekleme almasını sağlayabilir ve bu yedeklerinizin sizlere mail yoluyla iletmesini sağlayabilirsiniz.
NOT: Yedekleme esnasında hata oluşması durumunda yedeklemeyi kendiliğinden tekrardan başlatıyor

Makale editörlerimiz tarafından yazılmıştır.
----
Akblog.NET


Ak Blog SEO - Google SEO Eğitimleri Dokümanları
  1. Ek olarak daha fazla eklentilere göz atmak istiyorsanız: https://blog.natro.com/wordpress-icin-en-iyi-5-yedekleme-eklentisi/ adresine bakmanızda yarar vardır.

    YanıtlaSil
Konu hakkında sormak istediklerinizi yazabilirsiniz.
AK Blog SEO

Read. Think. Exercise (Oku. Düşün. Uygula.)

SEO | SEO | Hukuk | İngilizce Kursu |
Siz hayal edin. Biz Hayata geçirelim.
Akblog.NET
Whatsapp İletişim Formu×
Bilgileriniz
İstek Bilgileriniz
iletişime geç

Merhaba!

Webekle@gmail.com adresine e-posta gönderin veya aşağıdaki temsilcilerimizden biriyle WhatsApp ile iletişime geçin.

Yönetim Ekibi Yönetici ile iletişim geçin.
+905050251428
Destek Ekibi Eva ile iletişime geçin.
+905050251428
Doğrudan arayabilirsiniz +905050251428
Destek Saatleri 09:30 - 17:30
Merhaba! Nasıl Yardımcı Olabiliriz?
×
Nasıl Yardımcı olabilirim?