MWN9LGx8LGF4NWZcMqR5NWVdLTcsynIkynwbzD1c

Işkur Kadınlara Para Desteği

İŞKUR’dan Ev hanımlarında günlük 80 TL Para Desteği.

Ak Blog SEO
4349759590016280108

Işkur Kadınlara Para Desteği

17 Eylül 2020 Perşembe

İŞKUR’dan Ev Hanımlarına günlük 80 TL Para Desteği

Sizlere bu konumuzda "Işkur Kadınlara Para Desteği" nasıl olacağına dair bilgiler vereceğiz. Vereceğimiz bilgiler sayesinde bağlı olduğunuz işkur birimlerine giderek veya telefon ile bilgi talebinde bulunarak daha sağlıklı bilgiler edinin. Bu noktada bilmeniz gereken en önemli husus, ev hanımlarının bu desteklerden yararlanabileceği. Konuyla ilgili olarak diğer detaylar aşağıda makalemizde yer almaktadır. 
İŞKUR’dan Ev Hanımlarına günlük 80 TL Para Desteği
İşkur Kadın Destekleri

İŞKUR harçlık veriyor mu, nasıl alınır? Korona virüs süreçleri mart ayından beri ülkemizde baş gösterdi. Bu anlardan beri devlet ve İŞKUR farklı yollar ile vatandaşlara yardım sunuyor. Bu yardımlardan bir tanesi de İŞKUR tarafından kadınlara verilen 80 TL değerindeki oluyor. Peki bundan kimler ve hangi şartlar ile yararlanma fırsatlarına sahip? Konu hakkında bilinmesi gereken tüm detaylar.
Ev Hanımları için Başvuru şartları nelerdir?
İŞKUR geçmişten bu güne kadar birçok anne için fırsatlar sunmaya devam ediyor. Son uygulamasıyla çalışmayan anneler adına günlük 80 TL maaş fırsatları oluyor. Annelerin yüzlerini güldüren yardımlardan faydalanabilmek için belirli şartları yerine getirmek gerekiyor. İşsiz olan ev kadınlarının daha önceden İŞKUR üzerinden kayıtları bulunmalıdır. Emeklilik primi ödememiş ya da son üç ay içerisinde sigortalı işte yer almamış olacaktır. Her ne kadar vatandaşlar bu şartlara uymadıkları anlarda başvuru yapsalar bile geçersiz sayılacak.
Gerekli şartları tam anlamı ile barındıran anneler için günlük 80 TL harçlık ödemesi yapılacaktır. Yani ay içerisinde toplam 2400 TL yardım verilecek. Toplam üç ay boyunca annelere verilecek bu yardımdansa yardım sonunda 7200 TL almış olacaklar. İŞKUR anneler adına böyle fırsatlar sunmaya devam ediyor. Bu anlarda annelerin işsiz ya da çalışmıyor olması gereklidir. Program şu an tüm ülkede 81 ilde uygulanıyor. Anne birim aracılığıyla beraber hizmetlere devam etmiş olma şartı bulunur.
İŞKUR milyonlarca vatandaşla özellikle yaşanan korona virüs salgını süreçlerinde yardım etmek adına yoğunlaşıyor. Bu anlarda farklı projelerde yer alması vatandaşların bir nebze de olsa yüzlerinin gülmesine yardım ediyor. Son zamanlarda annelere yönelik yapılan projeyle günlük 80 TL fırsatlarının sunuluyor olması kadınların bir gelir kapısı olmasına imkan sundu. Tabi ki kadınların son üç ay içerisinde sigortalı bir işte bulunmaması ve bu anlarda sigorta primlerinin yatırılmamış olması şartını gözler önüne alması gerekir. İşsiz ya da çalışmayan annelere verilecek yardımdır. 

En güvenilir bilgiyi işkur aracılığıyla alabilirsiniz. Temennimiz koronavirüs döneminde ev hanımlarımızın bu desteklerden yararlanması.  
--
---
Akblog.NET
Ak Blog SEO - Google SEO Eğitimleri Dokümanları
  1. Dikkat önemli: Emeklilik primi ödememiş ya da son üç ay içerisinde sigortalı işte yer almamış olacaktır. Her ne kadar vatandaşlar bu şartlara uymadıkları anlarda başvuru yapsalar bile geçersiz sayılacak.

    YanıtlaSil
  2. ÖNEMLİ
    Gerekli şartları tam anlamı ile barındıran anneler için günlük 80 TL harçlık ödemesi yapılacaktır.

    YanıtlaSil
  3. DİKKAT
    Annelerin işsiz ya da çalışmıyor olması gereklidir. Program şu an tüm ülkede 81 ilde uygulanıyor. Anne birim aracılığıyla beraber hizmetlere devam etmiş olma şartı bulunur.

    YanıtlaSil
  4. ÇOK ÖNEMLİ KESİNLİKLE OKUYUN
    En güvenilir bilgiyi işkur aracılığıyla alabilirsiniz. Aracılara güvenmeyin. Devlet ofisleriyle yani işkur aracılığıyla iletişime geçiniz.

    YanıtlaSil
  5. Artık ev hanımlarınında yüzü gülücek.

    YanıtlaSil
Konu hakkında sormak istediklerinizi yazabilirsiniz.
AK Blog SEO

Read. Think. Exercise (Oku. Düşün. Uygula.)

SEO | SEO | Hukuk | İngilizce Kursu |
Siz hayal edin. Biz Hayata geçirelim.
Akblog.NET
Whatsapp İletişim Formu×
Bilgileriniz
İstek Bilgileriniz
iletişime geç

Merhaba!

Webekle@gmail.com adresine e-posta gönderin veya aşağıdaki temsilcilerimizden biriyle WhatsApp ile iletişime geçin.

Yönetim Ekibi Yönetici ile iletişim geçin.
+905050251428
Destek Ekibi Eva ile iletişime geçin.
+905050251428
Doğrudan arayabilirsiniz +905050251428
Destek Saatleri 09:30 - 17:30
Merhaba! Nasıl Yardımcı Olabiliriz?
×
Nasıl Yardımcı olabilirim?