MWN9LGx8LGF4NWZcMqR5NWVdLTcsynIkynwbzD1c

Nasıl Başarılı Olabiliriz

Psikolojik Sorunlar Sorunsallar

Ak Blog SEO
4349759590016280108

Nasıl Başarılı Olabiliriz

12 Şubat 2010 Cuma

Sorunları Nasıl Çözeriz?

Aşağıdaki görsel resimde anlatılmış olup ve okuduktan hayatınıza uygulamanız gerektiğini düşünüyorum. Kararlı olmanız gerekir her zaman. Ikilem içerisinde olmanız hem zaman kaybı olacaktır sizlere hemde yapmak istediğiniz işlerde başarılı olamazsınız. 
Zamanınızı gereksiz yere alan çevrenizdeki kişiler kim olursa olsun. Araya mesafe koyun. Başarılı olmak istediğiniz işlerde önünüzdeki en büyük engel olacaklardır
Birlikte ortaklaşa gireceğiniz işlerde başarısız olma riski yüzde yüz dür. Bakınız yüzde 99 demiyorum.  Dikkat ediniz bu ayrıntıya. Bu kişiler ister abiniz, ister babanız ve isterse kardeşiniz olsun. Asla ama asla ödün vermeyin. Sadce kardesiniz babanız veya abiniz olarak kalmaları sizler için daha dogru olacaktır.  Arkadaşlarınız içinde yukarıdaki söylemlerim yeterlidir.  Unutmayın çevrenizdekiler sizlere en büyük zararı verecektir. Kendi ailenize 2.şansı verin ama asla üçüncü bir şansı vermeyin. Ortak olarak yapılacak bir işte iki şansı vermenize ragmen sizi yarı yolda bırakıyorlar ise. Emin olun üçüncü şans verildiği zaman yine yarı yolda bırakacaklar sizi. Arkadaş çevrenize gelirsek, onlarada tek bir şans veriniz.  Zerre kadar aklınız varsa ikinci bir şansı vermeyin. Ailenize de üçüncü şansı vermeyin. 
Sizleri yarı yolda bırakanlar her zaman öncelikle arkadaşlarınız ve dostlarınız olacaktır. Ailenizde nede olsa abimiz kardeşimiz veya oğlumuz diyerek iş konusunda ciddi olmayacaktır. 


Editör notu olarak bilgi ekleyelim.

  1. Alışmış kudurmuştan beterdir. Başka şanslar verdiğinizde sizler alıştırırsınız. Ağzınıza sıçar.  Bu işin şakası yok. Zamanınıza yazık. Emeğinize yazık. Ağzınıza sıçsınlar diyorsanız şans vermeye devam edin.
  2. Sizi bir defa yarı yolda bırakan birine ikinci şansı hak etmeyeceğini biliniz. Kesinlikle 2. hak vermeyiniz. Babanız bile olsa. İş yapacağınız adam kategorisinden çıkartın onu sadece babanız olarak kalsın.
  3. Ortak iş yaptığınız kişiler olduğu zaman herkesin kendi alanında uzmanlık alanı olmalı. Eğer 3 kişi olarak bir araya gelip iş yapacağız dediğiniz zaman ve 3 kişiden herhangi biri üzerine düşeni yapmazsa şayet. Kesinlikle bir daha iş yapmayınız onunla. Kesinlikle. Bunu unutmayın. Yoksa ikinci şans kazık demektir ve hak ediyorsunuz demektir.
  4. Kesinlikle 2. şans vermeyin iş hayatında birine.
  5. Aşk ilişkisinde de durum aynı. Sizi biri bırakıyorsa. 2. şansı verirseniz ahmaksınız.


--
---
ak-tas.blogspot.com
Ak Blog SEO - Google SEO Eğitimleri Dokümanları
Konu hakkında sormak istediklerinizi yazabilirsiniz.
AK Blog SEO

Read. Think. Exercise (Oku. Düşün. Uygula.)

SEO | SEO | Hukuk | İngilizce Kursu |
Siz hayal edin. Biz Hayata geçirelim.
Akblog.NET
Whatsapp İletişim Formu×
Bilgileriniz
İstek Bilgileriniz
iletişime geç

Merhaba!

Webekle@gmail.com adresine e-posta gönderin veya aşağıdaki temsilcilerimizden biriyle WhatsApp ile iletişime geçin.

Yönetim Ekibi Yönetici ile iletişim geçin.
+905050251428
Destek Ekibi Eva ile iletişime geçin.
+905050251428
Doğrudan arayabilirsiniz +905050251428
Destek Saatleri 09:30 - 17:30
Merhaba! Nasıl Yardımcı Olabiliriz?
×
Nasıl Yardımcı olabilirim?