MWN9LGx8LGF4NWZcMqR5NWVdLTcsynIkynwbzD1c

Google arama sonuçları; google maps, maps

Ak Blog SEO
4349759590016280108

Google arama sonuçları; google maps, maps

22 Temmuz 2011 Cuma
Google arama sonuçları; google maps, maps, shortcodes, Google Map Eklentisi, adresinizi google haritaya eklemek, web site harita, web site map, website google map, google map harita yapmak, sitelerinizi google haritalarına kayıt etmek, sitemap haritaları, google map harita kayıdını yapmak, sitelerinizin google haritalarını oluşturmak, şirketlerinizi google map haritalarına kayıt etmek,
Merhabalar sevgili arkadaşlar sizlere bu konumuzda websitelerinizi yada adresinizin Google'de haritada çıkması yada Google haritalarında görünmesi için neler yapmanız gerektiğini kısa öz ve anlaşılır biçimde anlatmaya çalışacağız. Umarım sizlerde yapar ve istediğinize kavuşursunuz
Siteleriniz ve Adresiniz Google Harita'da Görünsün
Malum artık hepimizinde bildiği gibi Google maps aracılığı ile internet sitelerinizi veya adresinizi internet kullanıcılarına artık gösterebilir ve sizi takip eden kullanıcıların size daha kolayca ulaşmalarını sağlayabilirsiniz.
Google Maps hizmeti son zamanlarda google arama sonuçlarında yaptığı bir tür yenilik olarak bu hizmeti yani haritada çıkmamız için yeni bir uygulama başlattı ve sizlerde kendinizi google map'a (harita) dahil edebilirsiniz artık.
Öncelikle Google maps aramasında çıkmanızı sağlamak için kurumsal bir firma sitesine sahip olmalısınız ve iletişim bilgilerinizi eksiksiz olarak sitenizde yayınlamalısınız.
http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=tr&msa=0 
Adresini ziyaret edin daha sonra Haritalarım sekmesine girin. Buradan sitenizi ve firma adres bilgilerinizi girerek google harita kaydı için başvuru işleminizi gerçekleştirmiş olursunuz. ilerleyen zamanlarda Google bu başvuru sonrasında sitenizi inceler ve sıralamalara yansıtabilir.
Tüm işlemler bu kadar umarım çok kolayca yapabilir ve işlemlerinizi eksiksiz yaptıktan sonra sorun çıkacağını sanmıyoruz.
Anlatılanlar basit ve yapamayacak olan arkadaşlarımız olursa lütfen konu altına yorum olarak yazsınlar. Editörlerimiz sizlere yardımcı olmaya çalışacaklardır.
Konunun yararlı olması dileğiyle iyi bir gün ve iyi bir yaşam geçirmeniz dileğiyle.
Ak Blog SEO - Google SEO Eğitimleri Dokümanları
Konu hakkında sormak istediklerinizi yazabilirsiniz.
AK Blog SEO

Read. Think. Exercise (Oku. Düşün. Uygula.)

SEO | SEO | Hukuk | İngilizce Kursu |
Siz hayal edin. Biz Hayata geçirelim.
Akblog.NET
Whatsapp İletişim Formu×
Bilgileriniz
İstek Bilgileriniz
iletişime geç

Merhaba!

Webekle@gmail.com adresine e-posta gönderin veya aşağıdaki temsilcilerimizden biriyle WhatsApp ile iletişime geçin.

Yönetim Ekibi Yönetici ile iletişim geçin.
+905050251428
Destek Ekibi Eva ile iletişime geçin.
+905050251428
Doğrudan arayabilirsiniz +905050251428
Destek Saatleri 09:30 - 17:30
Merhaba! Nasıl Yardımcı Olabiliriz?
×
Nasıl Yardımcı olabilirim?