MWN9LGx8LGF4NWZcMqR5NWVdLTcsynIkynwbzD1c

Teoman Müziği Bıraktı Teoman Öldü mü

Ak Blog SEO
4349759590016280108

Teoman Müziği Bıraktı Teoman Öldü mü

5 Ağustos 2011 Cuma


Merhabalar arkadaşlar, Teoman müziği bıraktı! Evet yanlış duymadınız. Ünlü rock müzik sanatçısı Teoman, internet sitesinden yaptığı bir açıklamayla müziği bıraktığını duyurdu.  ve Teoman müziği bıraktı…..
Müziği bırakmasının ardında sitesinde gerekli açıklamayı usta Müzik sanatçısı teoman sitesinden gereken açıklamayı yapmıştır.
Şimdide başta teomanın facebook sayfasından çıkan haberlere göre teomanın öldüğü söylenilmektedir.
Arkadaşlar böyle birşey yok ve Teoman ölmüş olsaydı haber dünyası bunu yayınlamayacakmıydı veya internette bu ölümü ile ilgili bilgiler verilmez miydi ? Saçma sapan sanal dünyaya yalan bilgileri veren arkadaşlar yüzünden herkesi bir merak sarmış gibi. Teoman ölmedi yaşıyor.  Teoman öldü yada teoman öldü mü haberlerine inanmayınız sevgili arkadaşlar
Teomanın Müziği bıraktıktan sonra yaptığı açıklama:
sevgili arkadaşlar; müziği bırakıyorum. ya çok çok uzun bir süre. ya da büyük ihtimalle, hiç dönmemek üzere. 3 eylül berlin son konserimdir. 
anlatayım nedenini; 
önce küçük bir açıklama; sanatçı denilen yaratık, dünyayla çözemediği bir sorununu başkalarına saçma gelecek bir işi çok önemseyerek halletme yoluna giden kişidir. benim durumumda gitar çalmak, şarkı söylemek vs. oluyor bu saçma iş. ama ben şarkı yazma işini hep çok önemsedim, onu hep kolladım. hayallerimdeki kahramanlarımla yarıştım, bu dünyaya inmedim bile. çok sevdiğim şarkılarımı yazdım. 
hep olduğum kişi kalayım diye de çok uğraştım, çok çalıştım. bir kaç prensibim oldu, onları da kollamaya çalıştım. her zaman istediğim kadar iyi bir insan olamadım. ama çalıştım. 
küçücükken bu ülkede rock müziğe dair bir hayal kurdum, nerede ne varsa takip ettim, ardına düştüm, her şeyini gözledim, inandım. hayal olduğunu bile bile. 
neyse, işte bu hayal artık beni tatmin etmiyor. kendimi, arkadaşlarımı hayalkırıklığı içinde görüyorum. bir özgürlük ve gerçeklik duygusu peşine düşmüştüm, pozisyonum meğer onu temsil etmiyormuş. sadece sahnede yaşayabildiğim bir hayal bu çünkü. bir çok arkadaşımdaki hayal kırıklığı bende de var. 
bu hayal beni tatmin etmeyince, önemli olmadığını bildiğim diğer bazı hayallerimi sembolik olarak şu önümüzdeki 1,5 senede gerçekleştirip müziği bırakayım bari dedim, daha da çok çalışmaya karar verdim. gizli tuttum kararımı, kimseye de söylemedim. hatta yalan bile söyledim çalışanlarıma. 
ama bir süredir kendime bakıyorum ve çok yorgunum. o yüzden pes diyorum. böylece düzelmesi aslında çok uzun yıllar sürecek problemleri 1,5 senelik bir intihar saldırısına dönüştürmeyeceğim. gerçekte bir önemleri yoktu, hayatın gerçekleriyle uğraşmamak için hayal edilmiş şeylerdi. inanması her zaman kolay olmuyor. 
böylece, boşu boşuna kendimi de, çalışan dostlarımı da yormamaya karar verdim. kendimi yorarken, onları da çok yordum, üzdüm. çok teşekkür ederim hepsine . 
sizlere de.  bu bir hüzün yazısı değil, bir rahatlama yazısıdır. 
-teoman
Etiketler
Ak Blog SEO - Google SEO Eğitimleri Dokümanları
Konu hakkında sormak istediklerinizi yazabilirsiniz.
AK Blog SEO

Read. Think. Exercise (Oku. Düşün. Uygula.)

SEO | SEO | Hukuk | İngilizce Kursu |
Siz hayal edin. Biz Hayata geçirelim.
Akblog.NET
Whatsapp İletişim Formu×
Bilgileriniz
İstek Bilgileriniz
iletişime geç

Merhaba!

Webekle@gmail.com adresine e-posta gönderin veya aşağıdaki temsilcilerimizden biriyle WhatsApp ile iletişime geçin.

Yönetim Ekibi Yönetici ile iletişim geçin.
+905050251428
Destek Ekibi Eva ile iletişime geçin.
+905050251428
Doğrudan arayabilirsiniz +905050251428
Destek Saatleri 09:30 - 17:30
Merhaba! Nasıl Yardımcı Olabiliriz?
×
Nasıl Yardımcı olabilirim?