MWN9LGx8LGF4NWZcMqR5NWVdLTcsynIkynwbzD1c

Google Siteyi ilk Sıralara Çıkartmak

Ak Blog SEO
4349759590016280108

Google Siteyi ilk Sıralara Çıkartmak

16 Temmuz 2012 Pazartesi
sitenizin google sıralamasını yükseltmek yükseltin, 
google seo yapmak, pagerank değeri yüksek sitelere link eklemek, 
pr yüksek değerli siteler, 
sitenizi ilk sayfaya sıraya çıkartmak, 
kısa yoldan seo yapmak, hatasız seo yapmak, 
google site sıralamasını yükseltmek, 
en basit yoldan sıralam yükseltmek seo ile, 
seo nasıl yapılır, 
seo temel eğitim düzeyi, 
seoda başarının sırrı, 
seo püf noktaları, 
google ilk sıraya çıkmanın püf noktaları, 
seo sıralama (seo ranking),
http://www.akblog.net/2012/07/google-siteyi-ilk-sralara-ckartmak.html
Bu yazıyı sonuna kadar okuyan kazanacaktır eğer aklımıza yatmadı veya sallıyorsun be abi gibi bir düşünceniz varsa yorum bölümü onaysız biçimde yayınlanmaktadır ve istediğinizi yazabilirsiniz. Ama öncelikle sonuna kadar okuyun ve hak verir misiniz vermez misiniz o zaman kendiniz karar verin.
Merhabalar arkadaşlar, sizlere farklı bir konuya değinerek bazı arkadaşlarımızın SEO'ya yönelik eksik olan bilgileri ele alacağız bugünkü konumuzda. Malumumuz hepimizin isteği olan sitenizi Google'da ilk sıraya nasıl çıkarız düşüncesi ile kafamızı sürekli meşgul etmişizdir ve size öyle bir yöntemden bahsedeceğim ki bu yöntem sayesinde ilk sıralara çıkmasanız bile ilk sayfalara çıkma garantisini vermeye yakın bir bilgi sunacağız.
Belki burada sunacağımız bilgi yüzünden bazı SEO ustalarının hoşuna gitmeyecektir. Neden mi çünkü burada vereceğim yöntem sayesinde onların ekmeğine sürülen yağa zarar verilecek ve o arkadaşlarımız lütfen üzülmesinler önemli olan kişilerin çıkarları değil, önemli olan çıkarlar doğrultusunda sonucun kişisel yararlardan çıkarıp topluma kazandırmaktır. SEO kavramına değinmeyeceğim sadece SEO'ya yönelik ufak ama çok etkili olan ve bir çoğumuzun aslında bildiği ve yapması zor olarak görülen aslında hiçte zor olmayan bir yöntemin olduğuna değineceğim.
Şimdi arkadaşlar bir çoğunuz karşı karşıya gelmişsiniz SEO'da ÖZGÜN MAKALE ile bu işi sağlam biçimde yaparsınız diye ve bir çok arkadaşımız belkide onlardan biri olanlardansınızdır SEO tarzı makale yazmak veya sitenizde açacağınız konuya ilişkin Makaleleri nasıl yazarız kaygısıyla ne yaptığınızı bilmiyorsunuzdur. Onun şimdi sizi hiç kasmadan ve zorlamadan basit biçimde anlatacağım. Özgün makaleler için para verip de yazan arkadaşlarımızın sayısı azımsanacak gibi de değil. Biliyorum bir çoğumuz özgün makale yazmanın çok zor olduğu yönünden dert yanarsınız. Konuyu daha fazla uzatmadan ve canınızı sıkmadan örnek vererek açıklamaya girelim.

Diyelim ki sitenizde bir konu açmak istiyorsunuz ve açmak istediğiniz konuya yönelik aklınıza birşey gelmiyordur yani özgün olarak yazmak istediğiniz şeyleri yazamıyorsunuzdur. Onun için yapmanız gereken konu başlığı ne olursa olsun içeriğine yönelik olarak rastgele yazılar yazabilirsiniz. Yani klavyeden farklı tuşlara basarak kelimeleri fazla uzatmadan 500-600 kelimelik bir döküman hazırlayın ve kelimeler çok uzun olmadan normal okuduğunuz diğer makalelere benzer biçimde bir şeyler yazın konu açmak istediğiniz bölüme.
Örnek: 

Daha sonra konunuzu yayınlayın ve sonrasında aşağıda sizlerinde gördüğünüz ping siteleri (ping sites) servisini kullanarak konunuzu pinglettirin.
Ping siteleri
http://ping.in/index.php
http://pingates.com/
http://www.pingoat.com/
http://www.pingler.com/
http://www.akblog.net/2012/07/google-siteyi-ilk-sralara-ckartmak.html
Sonrasında konunuz sıralama yaparsa eğer önceden saçma yazıları yazmış olduğunuz makaleyi silip konuya ilişkin kendi cümlelerinizi veya farklı bir yerden konuyla alakalı yazıyla değiştirin. Nede olsa sıralama yapmış konunuz ve içeriğini değiştirmeniz sizi geri sıralamalara düşürmez. O yüzden içiniz rahat olsun yeterki sıralamayı tutturun.
İnşallah işinize yarayacaktır burdaki makale ve SEO'nuzu kendiniz yaparsınız. Amacım sizlere bilgi vererek yardımcı olmaktır ve sizlerde konuya ilişkin bilgilerinizi yorum bölüme aktarırsanız diğer okuyucularımızda hem burdaki makaleden hemde siz değerli arkadaşların vermiş olduğu bilgiler sayesinde daha güzel bilgiler edineceklerdir.
Unutmayın bilginin paylaşılması durumunda hem sevap kazanırsınız hemde yararlı birey özelliğini taşıdığınızdan kendinizi daha mutlu hissedersiniz. Örnek video. Rahmi Beyden
kaynak: http://www.seohocasi.com/goruntulu-seo-dersi-seo-iceriden-baslar/
Ak Blog SEO - Google SEO Eğitimleri Dokümanları
  1. adam müthiş..
    çok doğal ya
    teşekkür akblogggg

    YanıtlaSil
  2. Rahmi beyi sevityoeum kaliteli bir içerik sunuyor takipcileirne

    YanıtlaSil
Konu hakkında sormak istediklerinizi yazabilirsiniz.
AK Blog SEO

Read. Think. Exercise (Oku. Düşün. Uygula.)

SEO | SEO | Hukuk | İngilizce Kursu |
Siz hayal edin. Biz Hayata geçirelim.
Akblog.NET
Whatsapp İletişim Formu×
Bilgileriniz
İstek Bilgileriniz
iletişime geç

Merhaba!

Webekle@gmail.com adresine e-posta gönderin veya aşağıdaki temsilcilerimizden biriyle WhatsApp ile iletişime geçin.

Yönetim Ekibi Yönetici ile iletişim geçin.
+905050251428
Destek Ekibi Eva ile iletişime geçin.
+905050251428
Doğrudan arayabilirsiniz +905050251428
Destek Saatleri 09:30 - 17:30
Merhaba! Nasıl Yardımcı Olabiliriz?
×
Nasıl Yardımcı olabilirim?