MWN9LGx8LGF4NWZcMqR5NWVdLTcsynIkynwbzD1c

Kırışıklık Giderici Kremler Nelerdir

Kırışıklık Giderici Kremler, Cilt Sağlığı, Sağlık, Sağlıklı Hayat, Kırışıklık G…

Ak Blog SEO
4349759590016280108

Kırışıklık Giderici Kremler Nelerdir

28 Ekim 2012 Pazar


Kırışıklık Giderici Krem Nerede Satılır
Kırışıklık Giderici Kremler özellikle biz bayanlar tarafından oldukça çok kullanılan ürünlerdir;malum hepimiz yaşlanıyoruz.Ben bu konuya çok takmış birisi olarak çok fazla ürün denemişimdir size sadece içlerinden memnun kaldıklarım hakkında bilgi vereceğim.Marka belirtmiyorum reklam olmasın hangi markayı isterseniz onu alın.


1-Damla Sakızlı Yüz Kremi
Krem Hücre yenilemesi ve onarımı sağlar. Anti-Aging özelliktedir. Antiseptik etkisi ile sivilce ve akne oluşumunu engeller.
Doğal damla sakızını taşıyan bu ağaç(yöresel dilde schinos) tutunduğu ve beslendiği toprak kadar eskidir. Bu ağaç Sakız Adası'nın topraklarına yüzyıllardır gölgesini düşürmektedir. Onun çevresinde aileler ve toplumlar belirli kültürleri ve gelenekleriyle gelişmiş, zaman geçmesine rağmen silinmez işaretler olarak kalmışlardır. Antik çağlardan günümüze Sakız Adası'nı ziyaret eden sayısız doğa bilimci ve gezgin doğal damla sakızı ağacına ve doğal damla sakızının kendisine özel bir ilgi göstermişlerdir. Hemen hepsi neden damla sakızının Dünya'da yalnızca Sakız Adası'nın bu küçük kesiminde (Mastichochoria adıyla anılan damla sakızı üretilen köylerinde) üretildiğine bir açıklama getirmeye çalışmışlardır.

2-Salyangoz Kremi
Bu kremde dikkat edeceğiniz Herbal Mix Salyongoz Kremi üreten markalardan birini almanızdır;nedeni bu bir üretim tekniğidir ve doğallık korunduğundan çok daha etkilidir.
,
Salyangoz Kremi Kullanımı
Temiz cilt yüzeyine ince bir tabaka biçiminde salvolin salyangoz kremini sürün ve kremi cildiniz emene kadar masaj yaparak kremi cildinize uygulayın. Ürün etkisini gözle gözleyebilmeniz için ortalama 4 hafta düzenli bir şekilde kullanmanız gerekmektedir.

Gün içerisinde sabah ve akşam olmak üzere 2 farklı seans şeklinde salvolin salyangoz kremini cildinize uygulamalısınız. Ürün kullanımı sırasında başka bir kozmetik ürün kullanmamanız önerilmektedir. Eğer yüzünüze makyaj yapacaksanız ürün kullanımından belli bir süre sonrasına kadar beklemeniz gerekmektedir.

Kırışıklıklar İçin Diğer Bitkisel Çözümler
Özellikle ağız kenarları, kaş arası, göz ve boyun çevresinde görülürler. Fakat bunun önlemini almak için doğadan yardım aldığınızda bu sorunla baş edebilir, genç görünüm elde edebilir,. gençseniz gençliğinizi koruyabilirsiniz.. .


  • Lahana yaprağı: pazarda saktılan yüz maskesi
  • Size lahananın bu yöndeki faydasından söz etmek istiyorum. Yüz ve boyun bölgesindeki kırışıklıkları önlemek için bu sebzeyi kullanın.
  • 7-8 yaprak orta boy karalahanayı haşlayın. Soğuttuğunuz suyu ile yüz derinizi silin. Sonra yaprakları bu bölgelere yapıştırın ve uzanın.
  • Deriniz hemen lahanadaki cilt için yararlı aktif maddeleri emer. Daha sonra kayısı yağı sürün. Yarım saat sonra yıkayın.
  • Düzenli uygulamada kırışıklılar yok olacaktır.
  • Portakalı soyun yüzünüze koyun
  • Portakal şimdi kış meyvesi bol bol bulunuyor. Yedikten sonra sakın kabuklarını atmayın.
  • Bir su leğeninde küçük küçük kıydığınız portakal kabuklarını iyice kaynatın. Ayrı bir kapta bir tane havucu yumuşak hale gekirene kadar haşlayın.
  • Havucu ezerek hamur haline getirin. Üzerine soğuttuğunuz portakal suyundan iki çorba kaşığı koyun. Bir tane de avakado meyvezini dilimleyerek koyun.
  • Hepsini iyice karıştırıp bulamaç haline getirin.
  • Önce kaynattığınız portakalın suyuna pamuk batırarak yüzünüzü iyice silin. (Su soğumuş olmalı) Sonra bu şahane maskeyi yüzünüze uygumalın. Yarım saat kaldıktan sonra yıkayın.
Etiketler
Ak Blog SEO - Google SEO Eğitimleri Dokümanları
  1. Kırışıklık Giderici Krem Nerede Satılır
    Kırışıklık Giderici Kremler özellikle biz bayanlar tarafından oldukça çok kullanılan ürünlerdir;malum hepimiz yaşlanıyoruz.Ben bu konuya çok takmış birisi olarak çok fazla ürün denemişimdir size sadece içlerinden memnun kaldıklarım hakkında bilgi vereceğim.Marka belirtmiyorum reklam olmasın hangi markayı isterseniz onu alın.
    konunun devamı: http://www.akblog.net/2012/10/krsklk-giderici-kremler-nelerdir.html

    YanıtlaSil
  2. bunlara inanmıyorum ya gerçek mi bu?

    YanıtlaSil
Konu hakkında sormak istediklerinizi yazabilirsiniz.
AK Blog SEO

Read. Think. Exercise (Oku. Düşün. Uygula.)

SEO | SEO | Hukuk | İngilizce Kursu |
Siz hayal edin. Biz Hayata geçirelim.
Akblog.NET
Whatsapp İletişim Formu×
Bilgileriniz
İstek Bilgileriniz
iletişime geç

Merhaba!

Webekle@gmail.com adresine e-posta gönderin veya aşağıdaki temsilcilerimizden biriyle WhatsApp ile iletişime geçin.

Yönetim Ekibi Yönetici ile iletişim geçin.
+905050251428
Destek Ekibi Eva ile iletişime geçin.
+905050251428
Doğrudan arayabilirsiniz +905050251428
Destek Saatleri 09:30 - 17:30
Merhaba! Nasıl Yardımcı Olabiliriz?
×
Nasıl Yardımcı olabilirim?