MWN9LGx8LGF4NWZcMqR5NWVdLTcsynIkynwbzD1c

Şafak Sezerden sert sözler

Ak Blog SEO
4349759590016280108

Şafak Sezerden sert sözler

25 Temmuz 2013 Perşembe

Şafak Sezerden sert sözler M Ali Alabora dünyanın en korkak adamı

Şafak Sezer'den Mehmet Ali alabora'ya sert sözler! İki ünlünün Gezi anlaşmazlığı
Ünlü Komedyen Şafak Sezer, Başbakan Erdoğan'ın elini öpüp Gezi Parkı eylemleri dolayısıyla özür dilediği iddiasıyla gündemde. Şafak Sezer Başbakan Erdoğan'ı sevdiğini Twitter hesabından attığı Tweetle duyurmuştu. Dün bir televizyon kanalında canlı yayına katılan Şafak Sezer Ünlü oyuncu Mehmet Ali Alabora'yı Gezi Parkı olayları nedeniyle topa tuttu. İşte Şafak Sezer'den Mehmet Ali Alabora'ya çok sert sözler.

ŞAFAK SEZERDEN MEHMET ALİ ALABORA'YA GÖNDERME!

Şafak Sezer Mehmet Ali Alabora'ya çattı. İkilinin çatışmasının nedeni ise Gezi Parkı olayları. mehmet Ali Alabora Gezi Parkı olaylarına verdiği tam destekle sivrilmişti. Ünlü komedyen Şafak Sezer'de Başbakan Erdoğan'dan Gezi Parkı olayları nedeniyle Başbakan'dan özür dilediği haberleri ile gündeme gelmişti. Şafak Sezer Beyaz TV'de yayınlanan 'Basın Kulisi' programına katıldı. Ferda Yıldırım'ın sorularını yanıtlayan Sezer çarpıcı açıklamalarda bulundu ve 'Mehmet Ali Alabora dünyanın en korkak adamıdır' dedi.

İşte Şafak Sezer'in açıklamaları...

*Ferda Hanım ağaç diye bir şey yok artık. Geçmiş olsun o gitti, ilk günden sonra gitti. "Zıpla,zıpla, zıplamayan Tayyip'tir"e döndü olay.

*Ülkeci bir adam hükümetini yıkar mı ya? Bu nasıl bir iştir? Aman ha kardeşim etkilesem de gelmeyin! Bunun altında nasıl kalabilirim? Vebali var bunun. Ne diyebilirim? yürürüm ağaç için. Halkla el ele.

*Marjinal gurup, lider olaylarında iyi ki orada kavga çıkmadı. Çıksaydı ne olurdu? 

*Benim bildiğim devlet de bir namustur. Sen neden  gidip namusunu yurt dışında anlatıyorsun be kardeşim? Ne anlatıyorsun?

* Memet Ali Alabora dünyanın en korkak adamı! Benim bildiğim Memet Ali. Şimdi cesaret hapı mı içti ne yaptı, bilmiyorum. Adam gidip radyodan bir şey okuyor, Twitter'dan paylaşıyor. Şimdi bunları bir eleyip, biçmek lazım. Başka şeyler var orada. Biri gidip 'bu haksızlıktır' diyor. Sıkılan bir gurup da var. Bunca yıldır iktidarda. Getir karşısına bir insan. Koy bir görelim yahu! 


Beyaz TV ekranlarında Ferda Yıldırım'ın sunuculuğunu yaptığı Basın Kulisi programına katılan Şafak Sezer iddialı açıklamalarda bulundu. Çocukluğundan tiyatro yaşamına, gezi parkından seçimlere kadar birçok konuda yorumda bulundu.
İLK ROLÜMDE EŞEK OLDUM
"Tiyatroya babam sayesinde başladım. Hem okumayı sevmediğimden hemde maddi yetersizlikten dolayı 6.sınıfta okulu bıraktım. İlk rolümde bana başrol oynayacaksın dediler. Kuliste eşek kostümü verdiler ve eşek oldum."
BAŞBAKANI SEVİYORUM
Son dönemlerin tartışılan ismi olan Şafak Sezer canlı yayında bir kez daha gündeme oturacak sözler sarfetti. "Ben bir Türk milliyetçisiyim. Başbakanımın da Türk milliyetçisi olduğunu düşünüyorum ve onu seviyorum. Ben ülkeme hiçbir yabancının karışmasını istemiyorum. Burada doğdum kendi topraklarımda ölmek istiyorum."
BAŞBAKAN'IN RAKİBİ YOK
Sunucu Ferda Yıldırım'ın konuyu Gezi Parkı'na getirmesiyle birlikte Erdoğan'ın çok kıymetli bir lider olduğunu belirten Şafak Sezer, "Liderlerin görüşleri beni alakadar etmez. Ben hizmete bakarım. Bana verilen hizmetten memnunum." dedi ve ekledi: "Başbakan'ın önümüzdeki 15 yıl içerisinde rakibi yok. Erdoğan en iyi lider." yorumunda bulundu.
GEZİ PARKI'NDAKİLERİN HEPSİ ÇOLUK ÇOCUK
Gezi Parkı eylemlerine de değinen Şafak Sezer, "Ben orada ağaç için yürüdüm. 'Hükümet istifa' diye slogan da atmadım. Ama birkaç gün sonra gördüm ki eyleme katılanların hepsi çoluk çocuk. Polisle çatışmayı oyun zannediyorlar.
HERKES ÜZERİNE DÜŞENİ YAPMALI
"Bugün bir politikacıyı diş reklamında oynatabilir miyiz? Hayır. Başbakanı veya belediye başkanlarını oynatabilir miyiz? O zaman herkes kendini işini yapmalı diye düşünüyorum. Politikacı politika, sanatçı sanat yapmalı. Herkes kendi mesleğini yapmalı, mesleği haricindeki her şeyi bırakmalı."
SİYASET DEMEK KÜFÜR ETMEK DEĞİLDİR
Siyaset ne zamandan beri insanların annesine, kızına, eşine küfür etmek oldu. Siyasetin içerisinde küfür çok rahatsız edici bir durum. Başka türlü eleştirmeliyiz. Mizah olabilir, başka bir şey olabilir...
M. ALİ ALABORA DÜNYANIN EN KORKAK ADAMI 
Şafak Sezer, Gezi Parkı eylemlerini provoke eden Mehmet Ali Alabora da es geçmedi. Şafak Sezer, twitter 'a'Mesele sadece Gezi Parkı değil arkadaş. Sen hâlâ anlamadın mı? Haydi gel'mesajı yazarak Gezi Parkı eylemlerini kışkırtan Mehmet Ali Alabora için “ 1,5 saat çıkıp CNN 'e bir şeyler anlatması ve 'arkamızdan vurulduk'demesi hoş olmadı. Sanatçılar sanatçılığını, işadamları işadamlığını yapacak. M.Ali Alabora dünyanın en korkak adamı. Cesaret hapı mı içti şimdi anlamadım” dedi.       

Ak Blog SEO - Google SEO Eğitimleri Dokümanları
Konu hakkında sormak istediklerinizi yazabilirsiniz.
AK Blog SEO

Read. Think. Exercise (Oku. Düşün. Uygula.)

SEO | SEO | Hukuk | İngilizce Kursu |
Siz hayal edin. Biz Hayata geçirelim.
Akblog.NET
Whatsapp İletişim Formu×
Bilgileriniz
İstek Bilgileriniz
iletişime geç

Merhaba!

Webekle@gmail.com adresine e-posta gönderin veya aşağıdaki temsilcilerimizden biriyle WhatsApp ile iletişime geçin.

Yönetim Ekibi Yönetici ile iletişim geçin.
+905050251428
Destek Ekibi Eva ile iletişime geçin.
+905050251428
Doğrudan arayabilirsiniz +905050251428
Destek Saatleri 09:30 - 17:30
Merhaba! Nasıl Yardımcı Olabiliriz?
×
Nasıl Yardımcı olabilirim?