MWN9LGx8LGF4NWZcMqR5NWVdLTcsynIkynwbzD1c

BackWPup ile Wordpress Otomatik Yedek Alma

Wp BackWPup, BackWPup ile Wordpress Otomatik Yedek Alma, Wordpress yedek Almak,…

Ak Blog SEO
4349759590016280108

BackWPup ile Wordpress Otomatik Yedek Alma

20 Nisan 2014 Pazar
BackWPup İle Blogunuzun Yedeğini Otomatik Olarak Alabileceksiniz
BackWPup ile Wordpress Otomatik Yedek Alma
Wp BackWPup, BackWPup ile Wordpress Otomatik Yedek Alma, Wordpress yedek Almak, Wp Yedek Almak, Veri tabanı yedeğini almak, Wordpress, wordpress seo,
Blog tutup da tuttuğu blogunun yedeğini almak birçok arkadaş için zahmetli bir durumdur. Herhangibir eklenti kullanmadığımızı varsayalım. Önce panele girip veri tabanının yedeğini ardından da ftp yedeğini almak zorundayız. Bunu günlük olarak yaptığımızı düşünün. Gerçekten de zahmetli bir durum.

Fakat BackWpup eklentisi ile hiçbir zahmete girmeden blogumuzun yedeğini istediğimiz zaman alabiliriz. Aynı zamanda yedek alma işini otomatiğe bağlarsak günlük, haftalık gibi yedekleme işlemi yapabiliriz. Eklentinin en güzel taraflarından biri de aldığımız yedekleri istediğimiz konumlara yükleyebiliyoruz. İstersek kendi sunucumuza istersek başka bir sunucuya veya Dropbox'a yedeklerimizi yükleyebiliriz.

Peki neden böyle bir eklenti kullanmaya ihtiyaç duyalım? Farzedelim ki yıllardır blog tutuyoruz ve yüzlerce de yazımız var. Takipçilerimiz de oldukça fazla. Siteyi barındıran hosting firması da haftalık olarak yedek alıyor. Blogumuz yaptığımız bir hatadan dolayı patladı ve geri getiremiyoruz. Doğal olarak ilk başta hosting firmasından yedeklerimizi isteriz. Hosting firması bize alınan yedeğin 5 gün öncesine ait olduğunu söylüyor. Siz bu 5 gün içerisinde 5 yazı yazmıl olabilirsiniz. Bu yazılara onlarca yorum yapılmış olabilir. Yazdığınız yazılar gerçekten kaliteli yazılardır ve elinizde bir kopyası mevcut değildir. Ne olacak peki şimdi? Emeklerimiz boşa mı gidecek? İşte bu gibi durumların olmaması için bu eklentiyi kullanıp günlük olarak otomatik yedek almamız bizim için oldukça iyi olacaktır.

BackWPup Eklentisinin Özellikleri
Eklenti sayesinde veri tabanı, ftp ve eklentilerinizin yedeğini alabilirsiniz.
Yedek alırken veri tabanınızı optimize edip veri tabanındaki tabloları kontrol edebilir ve onarılması gereken yerleri onarabilirsiniz.
Alınan yedeği ister kendi sunucunuza kaydedebilir isterseniz başka sunucuya yollayabilirsiniz. Bunun yanında eposta ile gönderim yapabileceğiniz gibi Dropbox hesabınıza da yedeklerinizi gönderebilirisiniz.
Veri tabanını ve tüm yedekleri sıkıştırabilirsiniz.
Yedek alınmasını istemediğiniz klasörleri çıkarabilir, isterseniz dosya uzantasına göre o uzantıdaki dosyaları alacağımız yedeğe eklemeyebilirsiniz.

Eklentinin can alıcı özellikleri bu şekilde. Eklentinin dili İngilizce olduğundan daha kolay anlaşılabilmesi için ayarlar ile ilgili bir video çektim. Bu şekilde daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.
Kaynak:http://wmaraci.com/forum/wordpress-eklentileri/backwpup-blogunuzun-yedegini-otomatik-olarak-alabileceksiniz-108137.html
Ak Blog SEO - Google SEO Eğitimleri Dokümanları
Konu hakkında sormak istediklerinizi yazabilirsiniz.
AK Blog SEO

Read. Think. Exercise (Oku. Düşün. Uygula.)

SEO | SEO | Hukuk | İngilizce Kursu |
Siz hayal edin. Biz Hayata geçirelim.
Akblog.NET
Whatsapp İletişim Formu×
Bilgileriniz
İstek Bilgileriniz
iletişime geç

Merhaba!

Webekle@gmail.com adresine e-posta gönderin veya aşağıdaki temsilcilerimizden biriyle WhatsApp ile iletişime geçin.

Yönetim Ekibi Yönetici ile iletişim geçin.
+905050251428
Destek Ekibi Eva ile iletişime geçin.
+905050251428
Doğrudan arayabilirsiniz +905050251428
Destek Saatleri 09:30 - 17:30
Merhaba! Nasıl Yardımcı Olabiliriz?
×
Nasıl Yardımcı olabilirim?