MWN9LGx8LGF4NWZcMqR5NWVdLTcsynIkynwbzD1c

Para Kazanma Sanatı

Ak Blog SEO
4349759590016280108

Para Kazanma Sanatı

2 Ocak 2015 Cuma
Merhabalar sevgili gençler.

http://www.akblog.net/2015/01/para-kazanma-sanat.html

İnternet üzerinden ek iş olarak çalışmalarım devam ediyor ve bugüne kadar asla ve asla yaptığım veya girdiğim işlerde tek kuruş para vermedim vermem de.

Sizlerde vermeyin ve kazanç sağlamanın yollarını istiyorsanız sizlere Bir kaç öneride bulunabilirim.

Bizimle iş yap kazan ama şartımız öncelikle üyelik veya hizmetimizi satın alman gerekir deniliyorsa size bu kişilerden uzak durun.

herballife midir yada oriflame gibi saçma sapan işlere yanaşmay ın. Giriş için para isteyenler den kesinlikle uzak durun.

Para kazanmak yada birikim yapmak istiyorum düşüncesi olan herkese söylüyorum. Yorum bölümünden yazın yada iletişime geçin. Kesinlikle tek kuruş dahi almadan, tek kuruş vermeden sizlere bilgiyi verir ve vereceğim bilgiler doğrultusunda kendinizi geliştirip para kazanma yöntemlerini vereceğim.

İnternet üzerinden yaklaşık 8 yıldır kazanç sağlıyorum.  İlk yıllar da pek kazandığımı söyleyemem ama sonraki yıllarda aylık kazancım 130-150 dolar arasında kazançlar sağladığımı ve zamanlar artarak kazanç sağladığımı söyleyebilirim.

Şu an aylık internet kazancım ortalama 2200-2600 arası. Bu ek kazancım.

Sizlerin de kazanmanızı tüm kalbimle istiyorum ve sizlerden tek kuruş almadan, benimle iş ortaklığı yapmadan ve gerçektende zor durumdayım ama boş zamanım var diyorsanız sizlere her türlü doküman verebilirim. İlk başlarda zaman alacak kazanç ama 2. Yıla doğru veya ortalarına doğru aylık kazancınız ortalama olarak en az 1200-1500 arası. Bakınız en az diyorum. Tamamen size kalmış bu. Kendinize çalışır, kendi özgür işiniz olacak. Patron sizsiniz ve emir almadan, kimseye hesap vermeden kazanç sağlamanın yollarını söylerim isteyen herkese.

Eğer anlattığım yöntemlerle insanların işini yapacağız diyorsanız bu durumda hafta da 2 gününüzü ayırıp ayda 8 gün yani minimum kazancınız en az 1600-2000 arası. Sadece yöntemi söylerim size. Yapmak size kalmış birşey ve sizlerden tek kuruş almadan tamamen sizlerin kendi kazancınız ile paranızı kazanın.

Bana çalışın yada benimle olun demiyorum. Ekip kurmak istedim zamanında bıraktım. Tek kazanın sizlerde. Ekip işine girmeyin. 4 kisiyle kazanç sağlayıp ve kazancı 4 e bölmeniz zararınıza olur.

Akblog.Net

Hüseyin AKTAŞ

Bugün Cuma. Cuma gününün hayrına sizlere yardım edesim geldi. :)

Konuyla ilgili Bilge Hanım dan da yardım isteyebilirsiniz.

Ak Blog SEO - Google SEO Eğitimleri Dokümanları
Konu hakkında sormak istediklerinizi yazabilirsiniz.
AK Blog SEO

Read. Think. Exercise (Oku. Düşün. Uygula.)

SEO | SEO | Hukuk | İngilizce Kursu |
Siz hayal edin. Biz Hayata geçirelim.
Akblog.NET
Whatsapp İletişim Formu×
Bilgileriniz
İstek Bilgileriniz
iletişime geç

Merhaba!

Webekle@gmail.com adresine e-posta gönderin veya aşağıdaki temsilcilerimizden biriyle WhatsApp ile iletişime geçin.

Yönetim Ekibi Yönetici ile iletişim geçin.
+905050251428
Destek Ekibi Eva ile iletişime geçin.
+905050251428
Doğrudan arayabilirsiniz +905050251428
Destek Saatleri 09:30 - 17:30
Merhaba! Nasıl Yardımcı Olabiliriz?
×
Nasıl Yardımcı olabilirim?