MWN9LGx8LGF4NWZcMqR5NWVdLTcsynIkynwbzD1c

Ergün Diler - ince hesap

Ak Blog SEO
4349759590016280108

Ergün Diler - ince hesap

4 Mayıs 2017 Perşembe
Ergün Diler - ince hesap


BENCE en büyük yanılgımız, çok önemli olayların kendiliğinden olduğunu düşünmemiz. Düşünce sistemimiz böyle olduğu için takılıp zaman kaybettiğimiz çok konu oluyor.
Oysa gelenler, oyun kuranlar ve sonuç alanlar hep organizasyonu iyi bir temele oturtanlar... Gözden kaçırıyoruz. Eğitim sistemimiz hep BATI'yı görmeye odaklı. "Ne kadar iyi şey varsa BATI'da" diye düşündüğümüz için yanılıyoruz. ÇİN'e bakın. Yüzyılın projesi.
Kimse durduramaz, kimse önüne geçemez, kimse rekabet edemez...
Geliyorlar. Her şeye rağmen... Ama kaç kişi gördü geldiklerini!
Bunu yapan bir AKIL var! Ve bunu görmeden hiçbir şeyi anlama şansımız yok. ÇİN gerçeği, şimdi bütün dünyanın gündemi. Kimse ne yapacağını bilemiyor ama... Bilemeyecek de...

Daha önce yazdım. Li ailesini anlattım. Li ailesi de Rothschild ailesinin içinden! Yakını, yol arkadaşı... Çin'deki en gizemli aile Lİ'lerdir.
Devlet başkanları ve bakanlar bu ailenin olmazsa olmazıdır... Para bunlardadır. Dünya üzerindeki 10 büyük bankanın 4'ü Lİ'lerindir!
Ancak hep BATI'ya baktığımız için DOĞU'yu, yani ÇİN'i göremeyiz. Atlarız, ıskalarız. Şimdi ANKARA bunu keşfetti. BATI'nın tepemizde duran kılıcını kaldırıp attık. Hindistan'a gittik, Çin'e gittik. Gideceğiz de...
İPEK YOLU canlanacak, biz başrolü alacağız...
Zenginlik TÜRKLER'in yaşadığı coğrafyadan geçecek. Paylaşım bu hat üzerinden yapılacak. Yeni kurulan düzende TÜRKLER çok önemli bir yer edinecek.
Bakın AVRUPA'ya. Kaç zamandır yazıyorum dağılacaklarını. Pek kimse inanmak istemiyordu. Abarttığımı bile düşünen çok kişi oldu. Ama DENGEYİ BİLMEDEN yorum yapıyorlardı. Dünyaya bakıldığı zaman ÇİN'in geldiği görülüyordu. Muazzam bir hızla hem de... Sudan'da da Somali'de de, Suriye'de de, Irak'ta da vardılar. Her yerdelerdi. Ancak kavga etmiyorlardı. Ellerine aldıkları çantalarla gülümseyerek kapınızı çalıyor ve ortaklık öneriyorlardı. Kabul etmemeniz için hiçbir neden yoktu. Böyle yürüdüler! YUMUŞAK GÜÇ ile... BATI silahların gölgesinde yürürdü.
Aksini yaparak hikayeyi yazdılar. ÇİN gerçeği böyle çıktı...
Operasyonun arkasında AFYON SAVAŞLARI'ndan beri ÇİN'i iyi bilen ROTHSCHILDLER vardı. Çok iyi bildikleri coğrafyayı, şimdi uçuruyorlardı... Kimse de durduramayacaktı... Peki AİLE yani Rothschildler sadece Çin ile mi ilgileniyordu?
Sadece Çin üzerine mi kafa patlatıyordu?
Sadece Çin'in ilişkilerine mi zaman ayırıyordu?
ELBETTE HAYIR! 
AVRUPA'yı dağıtmak için düğmeye basanların başında yine aile vardı. Avrupa'dan çıkıyorlar ama AVRUPA'yı bambaşka bir formata sokmak için dağıtıyorlardı.
Sonra toplayacaklardı.
Ama önce dağılmaları gerekiyordu. Le Pen "Kim seçilirse seçilsin ilk iş olarak EURO'dan çıkmak ve Fransız Frangı'na dönmek zorunda..." dedi. Diğerleri de aynı şeyi söyledi. Le Pen'den gidip MACRON'u anlatmak istiyorum. Asıl üzerinde durulması gereken siyasi figür o çünkü! AİLENİN nasıl bir akıl olduğunu, nasıl plan yaptığını anlamak ve anlatmak için en uygun kişi MACRON!
Rothschild ailesi Amerika'nın 100 yıldır uyguladığı bir sistemi AVRUPA'ya getirdi...
Biz pek bilmeyiz ama ABD'de her başkan, neredeyse çocukluğundan itibaren ele alınır ve yetiştirilir. Yani "Ben seçimlere katılacağım ve başkan olacağım..." masallarda bile olmaz!
ABD'de ise hiç! ABD'de 1913-1921'de BAŞKAN olarak görev yapan Thomas Woodrow Wilson'dan beri her başkan, 20'li yaşlarda belli olur. 100 yıl içinde ABD'de sadece 2 başkan çocukluğundan itibaren o koltuğa hazırlanmadı.
Onlar da değişik nedenlerle kontrol edilen isimlerdi! Sürpriz yoktu yani!
İşte bu modeli aile aldı! En güzel örneklerinden biri de MACRON'du!
Rothschild Ailesi'nin önemli isimlerinden David de Rothschild, Emmanuel Macron'u seçen, büyüten ve Cumhurbaşkanlığı için hazırlayan kişiydi. Macron yürüyüşe geçmiş ama herkes kendisinden 24 yaş büyük eşi ile ilgileniyordu! İlgilenmesine ilgileniyordu ama DERİNLİK yine yoktu. Yüzeyseldi, magazin boyutlarının dışına çıkan yoktu! 39 yaşındaki Emmanuel Macron, 2007'de Brigitte Trogneux ile evlendi. Brigitte Trogneux, Macron'dan 24 yaş büyük. TAMAM!
Bildiğimiz bu kadar! Ya öncesi?
İŞTE ORAYA GELELİM...
Brigitte Trogneux, önemli biridir ve David de Rothschild'in özel seçtiği kişiler listesinde yer alır. Yani kendi halinde biri değildir.
Tesadüfen bir yerlerde bulunan biri ise hiç değildir. David de Rothschild, Trogneux Ailesi'nin çikolata ve hamur işlerinde önünü açtı. Onlar da yürüdü! Şirket çok güçlü hale geldi. Yine biz bilmeyiz ama Brigitte Trogneux, aslında doğduğunda bile Rothschild ailesine yakındı.
Yine biz bilmeyiz ama Brigitte Trogneux'ın, öğretmenlik yaptığı kolejin sahibi de Rothschild ailesiydi. Gördüğünüz gibi "tesadüf!" diye bir şey yoktu! Çok konuşulan Trogneux'ı da tanımıyorduk. Biraz mercek tuttuğunuz vakit ilk evliliğini buluyordunuz!
Trogneux ilk evliliğini bir bankacı ile yapmıştı.
İyi bir bankacı olan Andre Louis Auziere, MACRON'un yanında dünyanın tanıdığı isim haline gelen HANIMEFENDİNİN ilk eşiydi!
Peki hangi bankada çalışıyordu?
Evet! Ailenin yani Rothschildler'in bankasında...
Filmlerde görsek inanmayacağımız şeyler oluyordu! Brigitte Trogneux, Macron lisede okurken karşısına çıkan biriydi!
Fransa'nın geleceği için hazırlanan Macron'un siyasi kariyerindeki hedef, 41-42 yaşında cumhurbaşkanı olmasıydı. Ancak Fransa'nın her geçen gün daha önemli hale gelmesi Macron'un adaylığını öne çekti. Macron da hayatı da KURGUYDU! Plan dahilindeydi.
Brigitte Trogneux, Macron'un akıl hocasıdır.
Elysee Sarayı'na geçtikten sonra Macron'un akıl merkezinde de o yer alacaktı.
Rothschild ailesi, bu özel sistemi sadece Fransa'da uygulamamıştır. Avrupa'nın birçok ülkesinde bu yöntem başarılı sonuçlar verdi. Sessiz ve derin operasyonlar için bu gerekmektedir. Ve bunu yer yüzünde yapan tek AİLE bunlardı.
Fransız siyasetinde boy gösteren birçok isim, Rothschild ailesinin projeleri içinde yer alırdı. Aldı da... Hangisi güçlü olarak devam ederse, aile rotasını ona çevirir. Macron olmasaydı, Fillon Elysee Sarayı'na yerleşecekti.
Fillon da Rothschild ailesiyle birçok kez bir arada bulundu. Özellikle lise yıllarında...
Ancak o son 2 yılda ailenin planlarının dışında adımlar attı. Kendi adımlarıyla gideceğini sandı. Operasyon geldi. Gecikmedi. Penelope Fillon, yani François Fillon'un siyasi kariyerini bitiren kişi de Rothschild ailesine yakındı.
Bunu da çok kişi atlardı!
DEVAM...
Aile, her planı birkaç detayı ile hayata geçirir. O nedenle hata payı çok az olur.
Brigitte Trogneux ile Emmanuel Macron'un da birçok açığı var. Hem de çok!
Eğer aile Fillon'da karar kılsaydı, o zaman Brigitte Trogneux üzerinden Macron'un siyasi kariyeri bitirilecekti.
Şimdi tam tersi bir durum söz konusu...
Peki MACRON gelirse ne yapacak?
İŞTE BURASI ÖNEMLİ! HEMEN EURO'DAN ÇIKACAK.
Ardından da FREXIT kararı verecek...
Şimdi bu kadar ince ince hesap yapan bir AKIL varken önemli olayların kendiliğinden olduğunu düşünebilir miyiz? Düşünenlere bir sözüm olamaz.
Ama iyice baktığımızda, DÜNYAYI KENDİ HALİNE BIRAKMAYAN BİR AKLIN olduğu aşikar...
Bir eliyle ÇİN'i büyütüyor, bir eliyle de AVRUPA'yı dağıtıyor. Boş zamanlarında da ABD'yi sarsıyor! Az şey mi bu!
Aileyi iyi izleyen çok şeyi önceden görür!
Tabii bakmasını biliyorsanız!
Unutmadan bu aile TÜRKİYE'yi çok ama çok önemser!
Görülen o ki BÜYÜMEMİZ için ellerinden geleni yapacaklar...
BÜTÜN İŞARETLER BU YÖNDE!
İzleyin! "Hayır'cılar sokağa çıksın!" diyen Avrupa sarsılırken, biz tam gaz yolumuza devam ediyoruz. Nasıl oluyor bu? DENGEYE BAKIN! Ankara gibi bunu iyi yaptığınız an önünüzde kimse duramaz.
.

Sponsor Bağlantılar - Reklam

Ak Blog SEO - Google SEO Eğitimleri Dokümanları
Konu hakkında sormak istediklerinizi yazabilirsiniz.
AK Blog SEO

Read. Think. Exercise (Oku. Düşün. Uygula.)

SEO | SEO | Hukuk | İngilizce Kursu |
Siz hayal edin. Biz Hayata geçirelim.
Akblog.NET
Whatsapp İletişim Formu×
Bilgileriniz
İstek Bilgileriniz
iletişime geç

Merhaba!

Webekle@gmail.com adresine e-posta gönderin veya aşağıdaki temsilcilerimizden biriyle WhatsApp ile iletişime geçin.

Yönetim Ekibi Yönetici ile iletişim geçin.
+905050251428
Destek Ekibi Eva ile iletişime geçin.
+905050251428
Doğrudan arayabilirsiniz +905050251428
Destek Saatleri 09:30 - 17:30
Merhaba! Nasıl Yardımcı Olabiliriz?
×
Nasıl Yardımcı olabilirim?