MWN9LGx8LGF4NWZcMqR5NWVdLTcsynIkynwbzD1c

Mülakkatta Ne yapılmalı

Ak Blog SEO
4349759590016280108

Mülakkatta Ne yapılmalı

12 Mayıs 2017 Cuma

Mülakatta soruları bilmenin, takım elbise giymenin bir yararı olur mu?

Öncelikle sayın Başbakanımıza çağrı da bulunuyorum.
Gençlerimize yazık ediliyor. Feto Yine iş başında. Mülakat diyerek gençleri bıktır politikalarını devam ettiriyorlar. Amaç gençleri iktidardan soğutmaları, Mülakat işini hakkıyla yapanların eline verin lütfen. Feto nun emniyet güçleri, siyası ve özellikle bürokrasi güçleri mülakat adı altında gençlerin canını sıkacak işlemleri yapması gibi vs. hazırlıklara başladılar.
Başbakanım lütfen bunların hakkından gelecek işlemlere başlayın, lütfen mülakatta hakkıyla işini yapanları komisyon üyesini yapın. Buna el atınız lütfen.
Haksızlıkların önüne geçecek işlemleri başlatmanız ricamızdır. Gençlerin emeklerini ancak siz koruyabilirsiniz.
Aşağıda bir infaz koruma memuru adayının, adliyede yaşadığı mülakat sürecine dair yaşadıkları yer almaktadır.
Haksızlıkların son bulmasına katkı sağlaması amacıyla, ziyaretçimizin tecrübelerini aynen yayımlıyoruz.

Sevgiler saygılar.

..adliyesinde infaz koruma memurluğu için mülakata girdim.1 gün önceden gittim. Parasını verip otelde kaldım. Takım elbisemi giydim tıraşımı oldum sabah 9'da adliyede hazır bulundum. Mülakatım cok iyi geçti. Sordukları altı sorunun beşini bildim. KPSS puanı en yüksek olan kişi bendim. Listede birinci sıradaydım. Kazanacağımdan emindim çıktığımda. Saat 13:00'te sonuçların açıklanacağı söylendi. Ama daha sonra bir kişinin mülakata gelmediği ve onun bekleneceği söylendi.Biz zaten boş yere bir gün önceden gidip otele para vermiştik ya, her neyse... O adam saat 14:00'te geldi, mülakata girdi. Sonuçlar 15:00'te açıklanacak dediler sonra yine karar değiştirip 17:00'de açıklanacak dediler. Saat beşe kadar bekledim adliyenin önünde. Cebimde son param kalmıştı yemek bile yemedim. Bekletiyorlar, "hastaneye sevk yapılacak gitmeyin" diye. Listeler açıklandığında sözlü notumu görünce şok oldum. 45 puan vermişler ve elemişler beni. KPSS puanı 86.6... Sözlü notu 45. Güler misin ağlarmısın. Mülakatta soruları bilip, takım elbise giymenin, tıraş olmanın hiçbir anlama olmadığını bir kez daha gördüm. Mülakata sivil kıyafetle gelip sorulardan sadece bir tanesi bildim diyen adama bile 61 puan vermişler. Ve KPSS puan sıralaması en sondan olan kişileri işe aldılar. Beni elemek için ne yapacaklarını saşırmışlar. Yazı işleri müdürünün yanına gidip itirazda bulundum. Efendim dedim "ben mülakatta soruları biri hariç bildim, gayet de güzel geçti, mülakatım nasıl 45 olur ki" dedim.Kağıdımdaki değerlendirmeyi görmek istedim. İnatla göstermedi. Bana dediği cevap "hakkında hayırlısı buymuş. Çok itirazın varsa git dava aç" dedi, odadan çıkardı.

Ben kimi kime şikayet edeceksem artık.

Ayrıca şunu da eklemek istiyorum. KPSS'den yüksek puan almak mülakatta suç galiba. Mülakatı yapan hakim bana "sen harita kadastro mezunusun puanın yüksek burda ne işin var dedi. Kazanırsam atanıp gideceğimi düşündü herhalde. Anlattım "merkezi atamayı bitirdiler, herşey mülakata döndü 3 atamadır atanamadım."Herhalde atansam oraya başvurmazdım dimi ama.Mülakatta yüksek puanlı diye eliyorlar merkezi de kadro gelmiyor.Artık hayata o kadar boş bakmaya başladım ki...Çevreme karşı sanki suçluymuşsun gibi boynu bükük geziyorum.

Sponsor Bağlantılar - Reklam
Haber Editör İçerik Araştırması: Murat ULUSOY


Ak Blog SEO - Google SEO Eğitimleri Dokümanları
Konu hakkında sormak istediklerinizi yazabilirsiniz.
AK Blog SEO

Read. Think. Exercise (Oku. Düşün. Uygula.)

SEO | SEO | Hukuk | İngilizce Kursu |
Siz hayal edin. Biz Hayata geçirelim.
Akblog.NET
Whatsapp İletişim Formu×
Bilgileriniz
İstek Bilgileriniz
iletişime geç

Merhaba!

Webekle@gmail.com adresine e-posta gönderin veya aşağıdaki temsilcilerimizden biriyle WhatsApp ile iletişime geçin.

Yönetim Ekibi Yönetici ile iletişim geçin.
+905050251428
Destek Ekibi Eva ile iletişime geçin.
+905050251428
Doğrudan arayabilirsiniz +905050251428
Destek Saatleri 09:30 - 17:30
Merhaba! Nasıl Yardımcı Olabiliriz?
×
Nasıl Yardımcı olabilirim?