MWN9LGx8LGF4NWZcMqR5NWVdLTcsynIkynwbzD1c

Çekirdeksiz Üzüm

Ak Blog SEO
4349759590016280108

Çekirdeksiz Üzüm

3 Haziran 2017 Cumartesi

Çekirdeksiz Üzüm 

Yolum ıslaktı. İlk adımdan sonrası asla kuru olmayacaktı. İnsanın aynaya bakmasına gerek yok yüzleşmesi için kendisiyle. Ben onun yüzüne baktığım anda başladı tüm hesaplaşmalarım. Flu bedeni ile hayatıma girişi, bende eski paslanmış bir kapıyı araladı. Yarım kalanlarım senelerce tek göz odada birikip iç içe geçmişler. Nefes alamıyorlar, biri diğerinin altından acı acı feryat koparıyordu. Ben ne zamandır ardıma bakmıyordum?
Karar verdim bir pencere açıp ilk önce havalandırmaya. Hayatın hala var olduğunu hissetmezlerse bana kulak asmazlardı. Önlerine çöktüm. Bir tanesinin kafasını kaldırdığımda, yüzüme tükürdü. O an anladım, hiçbir güç zamanı geri getirse bile yaşanmışlıkları tazeleyip temize çekmezdi. Onlar benim hatam ve ben onlarla ölüme yürümek zorundaydım. Eskiden yaptığım gibi ardıma bakmayarak. Hatalarımı düzeltmeye çalışmak mantıksızdı. Olması gerekendi hata olduğunu kavramak. İşte bana bunun kapısını aralayan adam, tam bir çekirdeksiz üzümdü.
Ses telleri ile sevişirken anlamıştım onun lezzetinin ardında bir mayhoşluk olduğunu. Acı ve ekşi değil. Çünkü o acıya yakışmayacak kadar saf. Ekşi olamayacak kadar bal. Ilık ılık teri var mesela. Ne kadar az koşarsa o kadar sıcak, ne kadar çok sevişirse o kadar soğuk. Onunla ne kadar sever sevişirsem o kadar çok yarardayım. Ondan mahrum kalmak çifte zarar. Ne bedenim dokunmamasını kaldırabilir ne de ruhum artık beni sevememesini.
İçim içine çekiliyor, sesi her buruklaştığında dalgalanıyorum. Bana yüzmeyi öğretecek. İlk önce denizde sonrasında göz yaşında. Belki bana hatıra olarak aklını bırakacak. Artık bir deli olmaktan çıkıp, akıllı insanlar gibi acı çekeceğim. Mavi ve siyah gülleri kurutacağım. Sonra üzülüp çiçekçiye koşup yenilerini alacağım. Her sabah kahve yapıp içmeden onu lavaboya dökeceğim. Kahve sağlığa zararlı. En sevdiği şarkıyı mırıldanacağım, nefes kontrolümü yaptıktan sonra. Sonra yere döküleceğim beyaz şarap gibi. Yer kuruyacak, unutulacağım. Evrende bir şarap lekesi kadar kalacağım. Özümdeki üzüm ile sonsuzluğa karışacağım...

YEŞİM TEKE

Sponsor Bağlantılar - Reklam

Etiketler
Ak Blog SEO - Google SEO Eğitimleri Dokümanları
Konu hakkında sormak istediklerinizi yazabilirsiniz.
AK Blog SEO

Read. Think. Exercise (Oku. Düşün. Uygula.)

SEO | SEO | Hukuk | İngilizce Kursu |
Siz hayal edin. Biz Hayata geçirelim.
Akblog.NET
Whatsapp İletişim Formu×
Bilgileriniz
İstek Bilgileriniz
iletişime geç

Merhaba!

Webekle@gmail.com adresine e-posta gönderin veya aşağıdaki temsilcilerimizden biriyle WhatsApp ile iletişime geçin.

Yönetim Ekibi Yönetici ile iletişim geçin.
+905050251428
Destek Ekibi Eva ile iletişime geçin.
+905050251428
Doğrudan arayabilirsiniz +905050251428
Destek Saatleri 09:30 - 17:30
Merhaba! Nasıl Yardımcı Olabiliriz?
×
Nasıl Yardımcı olabilirim?