MWN9LGx8LGF4NWZcMqR5NWVdLTcsynIkynwbzD1c

Para olmadan iş yapmak

Ak Blog SEO
4349759590016280108

Para olmadan iş yapmak

16 Haziran 2017 Cuma

Para olmadan iş yapmak

Paranız yok ama iş fikriniz çok. Peki ne yapabilirsiniz, işte bu konuyu tam size göre. Yeni bir iş yeni bir şirket ve Yeni Bir Hayat.

Evet arkadaşlar sıra dışı gibi görünen bu konuyu sizlere sıralanmış gibi anlatarak ve var olan korkularınızı daha doğrusu yersiz korkularınızı bitireceğiz bu konumuzda.
İş yapmak istiyorsunuz ama sermayeniz yok. Yapmak istediğiniz iş hakkında fikriniz var ama nasıl uygulayacağız konusunda Bilginiz yok.
Sermayemiz var ve kısıtlı ya da sermayemiz yok yani Sıfır Elde sıfır mantığı ile hareket ederek nasıl para kazanacağınızı anlatacağız bu konuda.
Öncelikle yapmak istediğin sektör Neyse konu hakkında detaylı bir şekilde araştırma yapmanız lazım sonraki süreçte ise bununla ilgili yani yapmak istediğin işi ile ilgili araştırma sonucu elde ettiğiniz verileri veya bilgileri hayata geçirmek olacaktır.
Misal Tekstil işine girmek istiyorsunuz ama Bilginiz yok veya paranızı da olmayabilir işte sizlere bu konuda Neyi nasıl yapmanız gerektiğini kısa ve öz de başınızı ağrıtacak şekilde bilgiler vermeye çalışacağız.
Öncelikle Bir web siteniz olsun sonra web sitenize yapmak istediğiniz örnek olarak Bizler Tekstil örneğini yani tekstil işini baz alarak açmak istediğiniz web siteye Tekstil ile ilgili tamamen kendinize ait yani özgün bir şekilde web sitenize konular ekleyin. Web sitenize konuları ekledikten sonra ki süreç Google üzerinden sıralama yapmanız gerekir. Peki bu Google üzerinden sıralamayı nasıl yaparız. Sitemizde Bununla ilgili bir çok onlar anlatılmıştır bunlara backlink üzerinden başlangıç yapabilirsiniz.
Sitemizde bekleyip nasıl anlar konusu anlatılmıştır. Konuya göz atmanızda yarar vardır.Her şeyden çok çok çok önemli olan ikinci bir nokta Daha doğrusu en önemli bir nokta yiyebileceğimiz Özgün konuları olacaktır web sitemizde. Kamera eklediniz sonrasında yapmanız gereken Google web Master üzerinden Google Not gibi çağır diyerekten açmış olduğunuz konulara Google veri tabanına kayıt etmeniz gerekir Bununla ilgili web sitemizde konu anlatımı yapılmıştır.
Web siteniz ile ilgili  Tekstil örneğini verdiğimiz için Google da sıralamanız olduktan sonra ikinci bir aşama olarak Tekstil ile ilgili şirketler ile görüşmeniz de birçok firma ile irtibata geçerek hepsinden tek tek fiyat almanız gerekir.
Fiyatları alıp en uygun ve en kaliteli Özellikle bu konuya bu noktaya çok Önem vermeniz gerekir kaliteli ve uygun fiyatlı ürünleriyle fiyatını aldıktan sonraki yapmanız gereken ürünlerin fotoğraflarını web sitenize koyarak stok anlamında şirketlerden bunun desteğini istemeniz gerekir yani elinizde malınız yok veya malı alacak paranızı yok, yapmanız gereken firmaların size stok konusunda desteği vermek için onları ikna edecek şekilde ciddi bir çalışma veya rapor vermeniz gerekir. Bunları yaptıktan sonra işleriniz zaten hayli hayli Allah'ın izniyle olacaktır. Konuyla ilgili aklınıza takılan soruları lütfen yorum bölümünden bizlere yazınız ki arkadaşlarımız sizlere yardımcı olsunlar.

---
Ak Blog SEO - Google SEO Eğitimleri Dokümanları
Konu hakkında sormak istediklerinizi yazabilirsiniz.
AK Blog SEO

Read. Think. Exercise (Oku. Düşün. Uygula.)

SEO | SEO | Hukuk | İngilizce Kursu |
Siz hayal edin. Biz Hayata geçirelim.
Akblog.NET
Whatsapp İletişim Formu×
Bilgileriniz
İstek Bilgileriniz
iletişime geç

Merhaba!

Webekle@gmail.com adresine e-posta gönderin veya aşağıdaki temsilcilerimizden biriyle WhatsApp ile iletişime geçin.

Yönetim Ekibi Yönetici ile iletişim geçin.
+905050251428
Destek Ekibi Eva ile iletişime geçin.
+905050251428
Doğrudan arayabilirsiniz +905050251428
Destek Saatleri 09:30 - 17:30
Merhaba! Nasıl Yardımcı Olabiliriz?
×
Nasıl Yardımcı olabilirim?