MWN9LGx8LGF4NWZcMqR5NWVdLTcsynIkynwbzD1c

Sanat Edebiyat ve Avukat

Ak Blog SEO
4349759590016280108

Sanat Edebiyat ve Avukat

9 Haziran 2017 Cuma
Sanat Edebiyat ve Avukat
Gala çarşamba günü akşam 19.00'da idi. Sabah evde duş aldım tıraş oldum. Açık mavi renkli bir gömlek üzerine koyu lacivert takım. Süet ayakkabı
Üzerinde ince mavi çizgiler olan bordo renkli bir kravat. Aksesuarı da tamamlayan elime bir carrier Çakmak. Ayrıca Gala da kullanmak üzere pırlanta taşlı timsah şekilde bir kravat iğnesi. O zamanın modası sağlam yük parmağında da üzerinde kırmızı taş olan bir altın yüzük.
Kravat iğnesi ve çakmak cebimde tabii  iş yerinde çirkin olur.
Neyse dairede akşam olunca  mesai bitimi biraz Kızılay tarafına doğru yürüdüm. Bir berbere girip biraz daha şekil verdim kendime, kravat iğnemi de taktım.
Ve 18.30 da operaya geldim. Davetiyemi gösterip oyunun başlamasına 5 10 dakika kala koltuğuma oturdum.  Önlere yakın orta sıralarda bir koltuk.
Kuğu gölü Balesi başladı. 
Işıklar ambians muhteşem müzik ve dans  aşka çağırıyor. 
O Balerinlerin vücudu erotizme yol veriyor. 
Birinci perde bitti. 15 dakika mola.  Lobiye çıktım. Sigara içilen bir bölüm vardı merdivenlere yakın. Baktım bir hareketlilik var orda bütün genç yaşlı erkeklerin gözü orda.
Oraya doğru yürüdüm. Pes. Marilyn Monroe ile Greta Garbo arası bir yaratık. 
Üzerinde  bordo renkli vücuduna yapışan ayağa kadar uzun ama bir yanında baldıra kadar yırtmacı olan bir elbise, göğüs dekoltesi tüm gözleri çekiyor.  
Kadın beyaz tenli kızıl dalgalı saçlı. Omuzlarına dökülüyor saçlar. Beyaz ten kızıl saç müthiş. Sanki özel imalat. Yanındaki beylere gülümseyerek küçük lacivert çantasından bir sigara ve ince uzun bir ağızlık çıkardı. O sırada tüm erkekler çakmaklarını hazır etme telaşında.  Göz göze geldik seks ilahî ile. Sadece beğeni ile karışık alaycı bir  bakış attım. Yanındakileri önemsemediğimi hissettirecek şekilde.
Muhteşem güzellik ağızlığı o koyu kırmızı dudaklarına götürürken yanındakiler yokmuş gibi bana "ateş" dedi. Ben heyecan keyif ve gururla cebimden cartieri çıkarıp ağzına doğru uzattım gözlerine bakarak. Yeşil bir okyanusta boğuluyor gibiydim. O sağ eli ile ağızlığını tutarken sol eliyle çakmak tutan elimi hafifçe okşayarak teşekkür etti. Bir şey konuşmadık sigara boyunca. 
Tüm zamparalar sarmış kadının etrafını. Gong çaldı. Herkes dağılırken afet bana "çıkışta görüşelim bir işiniz yoksa" dedi.
Elbette yok.  Ne işim olur ki.

---
Sponsor Bağlantılar
Istanbul ithalat - ithal Çin ürünleri
Etiketler
Ak Blog SEO - Google SEO Eğitimleri Dokümanları
Konu hakkında sormak istediklerinizi yazabilirsiniz.
AK Blog SEO

Read. Think. Exercise (Oku. Düşün. Uygula.)

SEO | SEO | Hukuk | İngilizce Kursu |
Siz hayal edin. Biz Hayata geçirelim.
Akblog.NET
Whatsapp İletişim Formu×
Bilgileriniz
İstek Bilgileriniz
iletişime geç

Merhaba!

Webekle@gmail.com adresine e-posta gönderin veya aşağıdaki temsilcilerimizden biriyle WhatsApp ile iletişime geçin.

Yönetim Ekibi Yönetici ile iletişim geçin.
+905050251428
Destek Ekibi Eva ile iletişime geçin.
+905050251428
Doğrudan arayabilirsiniz +905050251428
Destek Saatleri 09:30 - 17:30
Merhaba! Nasıl Yardımcı Olabiliriz?
×
Nasıl Yardımcı olabilirim?