MWN9LGx8LGF4NWZcMqR5NWVdLTcsynIkynwbzD1c

Yaşlı Erkek Sendromu

Ak Blog SEO
4349759590016280108

Yaşlı Erkek Sendromu

1 Haziran 2017 Perşembe

Yaşlı Erkek Sendromu

Bu yazıyı yazmak bu güne kısmetmiş. Çok bilen yazarınız iş başında yine. Gündemdeki yaşlı adam-genç kadın ve yıkılan bir yuva trajedisinden beslenen bir yazıdır bu okuyacağınız. Ama sanmayın ki sadece kaynak gündemdeki evlilik, ne yazık ki, çevremde de gerçekleşen bir yığın olay var. Duramadım artık ve yazıyorum.
Her şeyden önce daha önceki yazılarımda belirtmiştim, yaşlı adamın tecrübesinden kaynaklanan cazibesi genç kadınların aklını uçurur, çünkü kadın, yaşıtlarından asla göremez bu davranışı. Neden peki? Çünkü kadın erkeğe göre her zaman daha çabuk olgunlaşır ve yaşıtı erkekten, duygusal olarak, en az on yaş öne geçer. Küçük bir örnek vereyim, oğlumun dört yaş doğum günü partisindeyiz. Erkekler yere oturmuş ınn ınn sesleri eşliğinde araba tokuşturuyor, yaşıtları kızlar ise kenarda oturmuş ‘sen büyüyünce kiminle evleneceksin’ sohbeti yapıyor. Yerde oturmuş, hiçbir şeyden habersiz, ağızları açık araba tokuşturan erkekleri paylaşıyorlar. O gün, bu manzara beynime kazındı. Daha erkekler burnunun yerinden emin değilken, kadın doğan minicik kızlar gelecek için plan yapıyorlar. Bu durumda, hangi kadın yaşıtı erkeği yeterince olgun bulabilir ki? Pek azı. Doğal olarak kendinden biraz daha yaşlı erkeği tercih eder, sadece daha iyi anlaşabilmek için. 3-5 yaş zaten kabul gören bir fark. Peki 25-30 yaş ne oluyor?
İşte ona biz çok oluyor diyebiliriz. Sanki koca değil de baba arayan bir küçük kızın tercihidir bu. Baba şefkati, ilgisi ve sıcaklığı görmemiş kadının içinde her zaman küçücük bir kız çocuğu kalır ve sevgiyi, güveni arar. Bulduğunda da aşık olduğunu zanneder. Hâlbuki küçüklüğünde karşılayamadığı baba ihtiyacıdır sadece hissettiği. Ama bunu anlaması zaten imkânsızdır. Yaşamadan anlayamaz. Ne zamanki bu ihtiyaç biter ve genç bir adamın vücudu çekici gelmeye başlar, işte o zaman çalar alarm zilleri. Kadın kendini kurtarır da, adamın bu kadın uğruna terk ettiği tüm değerleri yeniden hesapladığı gündür o. Sonuç olarak, hiçbir kadın kaybetmez, tek kaybeden erkektir. Şefkat için, baba özlemi için, sadece daha iyi bir maddi hayat için tercih edilen yaşlı erkeklerin,ruh subyancılarının pişman oldukları gün, daha genç bir erkekle aldatıldıklarını öğrendikleri gündür. Ne yapalım, onlar da beraber yaşadıkları o üç kısa günün hatırasıyla geçirsinler kalan zamanlarını. Ne de olsa kelebeğin ömrü bir koca gündür.


Sponsor Bağlantılar - Reklam

Etiketler
Ak Blog SEO - Google SEO Eğitimleri Dokümanları
Konu hakkında sormak istediklerinizi yazabilirsiniz.
AK Blog SEO

Read. Think. Exercise (Oku. Düşün. Uygula.)

SEO | SEO | Hukuk | İngilizce Kursu |
Siz hayal edin. Biz Hayata geçirelim.
Akblog.NET
Whatsapp İletişim Formu×
Bilgileriniz
İstek Bilgileriniz
iletişime geç

Merhaba!

Webekle@gmail.com adresine e-posta gönderin veya aşağıdaki temsilcilerimizden biriyle WhatsApp ile iletişime geçin.

Yönetim Ekibi Yönetici ile iletişim geçin.
+905050251428
Destek Ekibi Eva ile iletişime geçin.
+905050251428
Doğrudan arayabilirsiniz +905050251428
Destek Saatleri 09:30 - 17:30
Merhaba! Nasıl Yardımcı Olabiliriz?
×
Nasıl Yardımcı olabilirim?