MWN9LGx8LGF4NWZcMqR5NWVdLTcsynIkynwbzD1c

SEO Uyumlu Örnek Makale

Ak Blog SEO
4349759590016280108

SEO Uyumlu Örnek Makale

17 Nisan 2018 Salı

SEO Uyumlu Örnek Makale

SEO Uyumlu Örnek Makale Yazımı:

Arkadaşlar sizlere bugün okuyacağınız konuyla ilgili örnek bir makale yazısını hazırladık.
Aşağıda okuyacağınız cümlelerin özet sonucu aklınıza gelen cümeleri yorum bölümünden yazabilirsiniz.
Bu makale içerik com sitesine yazmış olduğum makaledir.

Konu: Finlandiya Seyahati.
Çocukluğumdan beri hayalini kurarak gezmek istediğim ve sıra dışı olarak gördüğüm Finlandiya ülkesine, hep gitmek istemişimdir. Ne yazık ki maddi imkansızlıklardan ötürü bu hayali hep ertelemek zorunda kaldığımı söyleyebilirim sizlere. Üniversite yıllarında bile aklımdan çıkaramadığım Finlandiya seyahati maalesef yine hayalden ibaret olmuştu benim için. Sebebi aynı yani maddiyat. Çok zorlu yıllar geçirsem de öğrenciliğimin bitmesi sonucu iş hayatına atılmayı, birikim yaparak Finlandiya hayalini gerçekleştirme zamanının geldiğini düşünerek bir an önce iş arayışlarına girmek ve hayalini gerçekleştirmek için gereken yeterli miktarda birikim yapmaya başladım. En nihayetinde ve özellikle de belirtmek isterim ki uzun uğraşlar sonucu gezi seyahati için gereken parayı fazlasıyla tamamladım. Hani bir söz vardır. Zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır diye. Çileleri unutup âdeta tıpkı bir kralın kutsallığını kutsaması konumunda görüyordum kendimi. Yıllardan beri hayalini kurduğum ve benim için inanılmaz bir duygu olan Finlandiya için biletlerimiz alındı.
Atatürk Havaalanının dış hatlar birimlerinden bekleme salonunda heyecanlı bekleyişler içerisinde uçağın kalkış saatini bekliyorduk. Gerçekten de o an bitmek bilmeyen zamanı tarif etmemi isteyecek olursanız şunları dile getirebilirim: Duvarda asılı duran analog saate baktığımda, adeta zaman durmuşcasına saniyelerin yelkovan gibi, yelkovanların ise akrep gibi hareket ettiği bir bekleyiş içerisinde idim. Tıpkı askerliğin bitmesine yakın olan son günlerin geçmemesi gibiydi Atatürk Havaalanındaki bekleyişim. Askerlerin deyimiyle şafağın atmaması olayı benim içinde zamanın durması gibiydi o anlar.
Nihayetinde uçağın geldiği anonsu ile kendime gelerek yolcuların alınacağı kapıya doğru diğer yolcularla birlikte harekete geçtik. Kalbimin güm güm atışı.... Heyecan dorukta ve anonstan gelen bir ses. Uçağımız kalkışa geçmiştir. Iyi yolculuklar dileriz.
Yaklaşık 4 saat süren bir yolculuk sonrasında Baltık Denizi kıyısında yer alan bu küçük ülkenin topraklarında artık bende vardım. Yine tarifi edilemeyen bir duygu idi yaşadığım o anlar.
Pansiyon tarzı uygun bir otele geçerek o günün yorgunluğunu uyarak atabilmiştim üzerimden ve uyandıktan sonra bir rehber eşliğinde bu ülkede geçireceğim zamanımın kısıtlı oluşundan ötürü sadece Helsinki ve Lappeenranta şehirlerini gezmeye karar vermiştik.

Önce Helsinki ülkesini gezecektik rehber danışmanımızla;

Helsinki şehri için sizlere aktarmak istediğim bazı notları dile getirecek olursam: İnsanları gerçekten de çok nazik olup, saygı da kusur etmeyen ve hem yerli hemde özelliklede yabancı turistlere inanılmaz derecede önem verdiklerini sizlere söyleyebilirim. Yemek kültürü ülkemize nazaran çok farklı olmasa da hafif damak tadı farklılığı vardır. Lokantaları ülkemizdeki Türk lokantalarına benzer şekilde olup bu şehrin yemeklerini beğenmemeniz durumda yine Türk lokantalarını görebilir ve bu yerlerden de yeme ihtiyacınızı giderebilirsiniz.
Helsinki için siz değerli okuyucularıma verebileceğim bilgiler şimdilik bu kadar. Eklemek istediğim farklı bir konu: Hava durumu genelde sağanak ve yağışlı olduğudur. Belkide gittiğimiz mevsimin zamanına göre böyle bir hava durumu anı yaşadık. Yinede sıkı giyinin Helsinki şehrinde turlarken. 3 günü bu şehirde geçirdikten sonra 1 haftalık tatilimin kalan 4 gününü de Lappeenranta şehrinde geçirmiştik.

Sizlere bu bölümde Lappeenranta şehrinden gözlemlerimi aktaracağım.

Sabahın erken saatlerinde kalkarak yine rehber eşliğinde yukarıda bahsi geçen şehri gezmeye başladık. Gereksiz de olsa sizlere bir ön bilgi vermek istiyorum. Lappeenranta bu ülkenin yani Finlandiya'nın Güney Karelya bölgesinde yer alıyor. Ülkenin demografik yapısıyla ilgili şunu söyleyebilirim. Istanbul'daki bir ilçenin mahallesinden bile daha çok küçük konumda. Toprak ve hava durumu yapısı yani iklimi; ülkemizin kuzeyinde yer alan özellikle Orta Karadeniz bölgesine benzemektedir. Helsinki şehri gibi buradaki insanların cana yakın olduğunu söyleyebilirim size. Bilmeniz gereken önemli bir husus pahalı bir şehir olduğu. Deniz ürünlerinin çok tüketildiği bu şehirde yemek konusunda sıkıntı çekmezsiniz. Trafiğin pek olmadığı, sakin huzurlu bir şehir olmanın yanı sıra insanları da gayet saygılı kişilikleriyle dikkat çekerler.
Az daha unutacaktım sizlere söylemeyi; kuzey avrupa ülkesi olan Finlandiya Avrupa birliği üyesi olduğundan para birimi de Euro'dur.
--
---
Akblog.NET
Ak Blog SEO - Google SEO Eğitimleri Dokümanları
Konu hakkında sormak istediklerinizi yazabilirsiniz.
AK Blog SEO

Read. Think. Exercise (Oku. Düşün. Uygula.)

SEO | SEO | Hukuk | İngilizce Kursu |
Siz hayal edin. Biz Hayata geçirelim.
Akblog.NET
Whatsapp İletişim Formu×
Bilgileriniz
İstek Bilgileriniz
iletişime geç

Merhaba!

Webekle@gmail.com adresine e-posta gönderin veya aşağıdaki temsilcilerimizden biriyle WhatsApp ile iletişime geçin.

Yönetim Ekibi Yönetici ile iletişim geçin.
+905050251428
Destek Ekibi Eva ile iletişime geçin.
+905050251428
Doğrudan arayabilirsiniz +905050251428
Destek Saatleri 09:30 - 17:30
Merhaba! Nasıl Yardımcı Olabiliriz?
×
Nasıl Yardımcı olabilirim?