MWN9LGx8LGF4NWZcMqR5NWVdLTcsynIkynwbzD1c

Kilo Alma Verme Yöntemleri

Ak Blog SEO
4349759590016280108

Kilo Alma Verme Yöntemleri

23 Mayıs 2018 Çarşamba

Kilo Alma ve Verme Yöntemleri

Kilo Almak Vermek, Kilo Nasıl Alınır Verilir, Kilo Almak Vermek Yöntemleri, Kilo Almak Vermek Püf Noktaları, Kilo Sorunlarından kurtulma yolları, Doğal Kilo Almak Vermek Yöntemleri,
Sizlere bugün ki konumuzda Kiloları ile başları dertte olan arkadaşlarımıza çözüm sunacak yöntemleri sunacağız.
İster kilolu olun isterse zayıf olun hiç fark etmez, sizlere bu konuda yaşam koçluğu yapacak olan Kübra Hanımdan desteği alarak daha güzel bir görünüme sahip olacağınızı ümit ederiz.
Konuyu iki ana kategoride sizlere açıklayacağız.
ilk etapta Kilo Vermek isteyen arkadaşlarımıza yönelik paylaşımı yapacağız.

Kilolarınızdan nasıl kurtulursunuz?

Sizlere bu konuda Yaşam Koçu veya bu alanda size desteği verecek olan Kübra Hanım'dan bahsetmek istiyoruz. Yılların bilgi-kültür deneyimiyle bu alanda profesyonelce hizmet vermektedir. Danışmanlık adı altında sizlerden herhangi bir ücret talebinde bulunmadığını altını çizerek belirtmek isteriz. Sadece Kilo vermek isteyen kilolu arkadaşlarımıza bazı tamamen doğal ve Sağlık bakanlığı onaylı içecekler ile kesinlikle kilo verme konusunda yararı olacaktır. Kilo vermekten kastımız belirtelim hemen: İçecekler kilo vermek için değildir. Sağlıklı beslenmeye yönelik doğal yöntemler dediğimiz düzgün beslenme, sağlıklı ve zinde kalmak için ve dahası gününüzü mutlu geçirebilmek için doğal beslenmeye ne kadar ihtiyacımız varsa, Kübra Hanımdan alacağınız doğal beslenme içecekleri ile kilolarınıza veda edebileceksiniz.

Kilo Nasıl Alınır?

Yukarıda kilo verme ile ilgili sizlere kısa öz ve yalın bir anlatımla bilgiler verdik. Şimdi ise sizlere Kilo alma konusunda bilgiler vereceğiz. Yaşam Koçunuz Kübra Hanım ile iletişime geçerek gerekli bilgileri alabileceksiniz. Sizlere danışmanlık adı altında herhangi bir ücret talebinde bulunmayacak ve sadece önereceği tamamen doğal olan içecekleri almanız yeterlidir
Kübra hanım ile iletişime geçebilmeniz için Resmi İnstagram sayfasını paylaşacağız sizlerle. Gerekli ulaşabileceğiniz iletişim kanalları mevcut olup gerek telefon üzerinden konuşarak, gerek whatsapp veya gerekse de instagram üzerinden direk mesaj ile de iletişimi kurabilirsiniz.
Kübra GÜLEN
Resmi İnstagram Sayfa Link: https://www.instagram.com/degisimmelegiilefityasa/

--

Herbalife ürünlerinin tamamı sağlıklı beslenme urunleridir. Hiçbir ürünümüzde kimyasal yoktur. Dolayısıyla kesinlikle ilaç değildir. Zaman zaman neden sağlık bakanlığı değil de tarım bakanlığı onayı var sorusunu alabilirsiniz.

Eğer ürünlerimiz icinde herhangi bir kimyasal olsaydı ilaç statüsünde degerlendirilecekti ve dolayısıyla sağlık bakanlığı kapsamına girecekti. Kimyasal içermediği tamamen bitkisel ve doğal olduğu için Türkiye de ki mevzuatlar gereği tarım bakanlığı kapsamında değerlendiriliyor. Ama Turkiye nin  dışındaki yaklaşık 100 e yakın ülkede herbalife ürünlerinin sağlık bakanlığı onayı var.

Sağlıklı beslenme ürünleri demistik;

 Ürünler kesinlikle zayıflama ürünü değil. 

Biz insanlara kilo aldırırken yada verdirirken aslında uyguladığımız beslenme programları sayesinde onların sadece sağlıklı ve doğru şekilde beslenmelerini sağlayarak bunu başarıyoruz.
 Kilo problemi yaşayan insanların tamamı dengesiz ve sağlıksız beslendikleri için bu problemi yasarlar.

Simdi varolan hastalıkların tamamını düşünün, BU hastalıkların tamamına yakını yüksek kilodan kaynaklanan hastalıklardır.
 Bizler aslında insanların birinci önceliği olan iyi görünmelerini sağlamanın dışında onlara daha sağlıklı bir hayata gecmelerinde de ciddi anlamda yardımcı oluyoruz. Bu anlamda gerçekten yaptığımız iş çok önemli ve değerlidir.
 Vücudun hergun ihtiyacı olan günlük alması gereken vitamin, mineral, protein, karbonhidrat  ve hatta yağlar vardır. 
Gününüz beslenme düzeninde artık bu ihtiyaçların tamamını karşılamak maalesef çok mümkün olamıyor. Çünkü artık tükettiğimiz gıdaların besin değerleri çok düşmüş durumdadır. 

Eskiden, bundan yaklaşık 20 ila 25 sene önce beslenmek ile doymak aynı şeydi. Ama günümüzde maalesef aynı değil. 

Ornegin dedemiz bir tabak taze fasulye yediğinde hem doyuyor hemde beslenmiş oluyordu, biz de şimdi bir tabak taze fasulye ile doyuyoruz ama beslenebilmek için 5 tabak taze fasulye tuketmemiz gerekiyor. Besin değeri anlamında arada bu kadar çarpıcı bir fark oluştu artık. 
Bunun pek çok bedeni var aslında. Uygulanan tarım metodları, genetiği oynanmış tohumlar, kullanılan tarım ilaçları, çevresel faktörler en başta gelen nedenler arasinfa
 Bu anlattıklarım işimiz temelini ve önemini anlayabilmeniz acısından önemli.

Simdi geçelim ürünlerimize.
 Temel olarak insanların kullanımına sunduğumuz 4 ürünümüz var.

Formul 1 Shake
Bitkisel konsantre çay
Aloe vera suyu

Thermocomplete tablet


Formul-1 shake

En temel ürünümüz budur. Içerisinde vücudun bir öğünde ihtiyaç duyduğu tüm vitamin, mineral, protein ve karbonhidratı içerir. Hem kilo yukarı hem de kilo aşağı programının temelinde bu ürünümüz vardır. 
Çünkü başta da söylediğim gibi öncelikle temel konumuz beslenmedir ve bu ürün bizim sağlıklı olarak beslememizi sağlar.

Suan tüm dünyada günlük olarak 2milyon adet formul-1 shake  tüketilmektedir.


Bitkisel konsantre cay

En önemli özelliği mükemmel bir antioksidan olan çayımız içindeki çeşitli bitkiler sayesinde hem vücuda ciddi anlamda enerji verir hemde yağların parçalanarak vücuttan atılmasını sağlar. Aynı zamanda  ödem ve toksinlerin atılmasına ciddi anlamda yardımcı olur.


Aloe vera suyu

%40 oranında aloe vera jeli içerir. Aloe vera ile ilgili bilinen onlarca  faydayi sıralamayacağım burada ama bizim için değerli olan faydaları şu şekilde sıralayabilirim.
 *Sindirim sistemini düzenleyerek, sağlıklı bir döngü oluşumuna yardımcı olur.
*Metabolizmayı hızlandırarak, yağ yakimi sürecine yardımcı olur.
*Insulin direncini dengeler

*Reflu ve benzer mide problemlerinin olumsuz etkilerini gidermede yardımcı olur.


Thermocomplete tablet

Direkt olarak bölgesel yaşlanmayı gideren mucizevi bir üründür. Icerigindeki yoğun miktarda kafein ve mate yaprağı kas aralarında  kalan yağların bile parçalanarak vücuttan atılmasını sağlar. Dolayısıyla kilo aşağı programlarında, süreci hızlandırmak anlamında çok etkilidir.


Peki hangi durumlarda kime hangi ürünleri önereceğiz?
 Basit bir şekilde anlatmaya çalışacağım.
 Kilo asagi programı en çok talep aldığımız ve sattığımız programdır. Oranlama yaparsak %99 civarındadır.
 Eğer kişinin sindirim sistemi ile ilgili yaşadığı bir problem varsa kilo verme süreci imkansıza yakın yada çok yavaş gelişecektir. Dolayısıyla mutlaka uyguladığımız program içinde sindirim sistemini de düzene sokmamiz gerekecektir. Bu konuda bize yardımcı olacak ürün aloe vera suyudur.
 Kilo vermek isteyen kişinin ne kadar fazlası olursa olsun mutlaka onermemiz gereken iki temel ürün var.

Shake ve çay.

Ister 5 kg isterse 50 kg fazlası olsun bu iki temel ürün mutlaka olacak.
 Kilo problemi olan kişiye yaş boy ve kilo bilgisinden sonra sorulacak en önemli soru şudur.

Sindirim sistemi ile ilgili bir rahatsızlığınız var mi? (Kabızlık gibi)

Bu soruya verilecek cevap bizim bu ikili sete (shake-cay) aloe vera suyu ilave edip etmeyecegimizi belirleyecektir.
 Yuksek kilolar ve bölgesel yaglanmalari yüksek olan kişilerde, hem süreci hızlandırmak hem de bölgesel yağlanmanin daha kolay giderilmesini sağlamak için de thermocomplete tabletimizden yardım alıyoruz.

Bu tür yüksek kilolu ve bölgesel yağlanması yoğun olan kişilerde sadece shake ve çay kullanarak da sonuç alınabilir. Thermocomplete sadece süreci kolaylaştırır ve hızlandırır. Dolayisiyla bu ürün tamamen isteğe bağlıdır. 

Thermocomplete tabletle ilgili önemli olan bir konu vardır. Yoğun miktarda kafein olduğu için, kafein hassasiyeti olan, kalp tansiyon problemi olan ve emziren annelere önermiyoruz.
 Sadece shake ve çay kullanarak 1 ayda 4-6 kilo sağlıklı ve kalıcı olarak sonuç almayı bekliyoruz.
 Aloe vera suyu aynı zamanda metabolizması yavaş olan, insulin direnci olan kişilerde de yardim alacağımız bir üründür. Özellikle troid rahatsızlığı olan kişilerde metabolizma yavaş olacağından aloe vera suyunu mutlaka onermeliyiz.
 Shake ve çay temel ürün.
Sindirim sistemi problemi varsa aloe vera suyu ilave ürün.
 Zaman zaman buradan çeşitli rahatsızlığı olan kişilerin bu ürünleri kullanıp kullanamayacağı sorulur.

Bu noktada size söyleyebileceğim tek şey şudur.

Kişinin rahatsızlığı ne olursa olsun, bu rahatsızlık onun normal beslenme düzenini etkilemiyorsa bizim ürünlerimizi de tüketebilir. 
Yanı özel bir beslenme düzeni yoksa, yediklerinde bir kısıtlama yada engelleme yoksa ürünlerimizi güvenle kullanabilir.

Ornek vermek gerekirse, çölyak rahatsızlığı olan bir kişinin beslenme düzeni de özel ve kısıtlıdır. Mesela glüten alamazlar. Ürünlerimiz glüten içerdiği için çölyak rahatsızlığı olan kişiler ürünlerimizi kullanamaz.
 Shake, çay, aloe vera suyu ve thermocomplete tablet ile 1 ayda 7-10 kilo sağlıklı ve kalıcı olarak sonuç almayı bekliyoruz.

Shake, çay ve aloe vera suyu ile 1 ayda 6-8 kilo sağlıklı ve kalıcı olarak sonuç almayı bekliyoruz.


---
Akblog.NET
Etiketler
Ak Blog SEO - Google SEO Eğitimleri Dokümanları
Konu hakkında sormak istediklerinizi yazabilirsiniz.
AK Blog SEO

Read. Think. Exercise (Oku. Düşün. Uygula.)

SEO | SEO | Hukuk | İngilizce Kursu |
Siz hayal edin. Biz Hayata geçirelim.
Akblog.NET
Whatsapp İletişim Formu×
Bilgileriniz
İstek Bilgileriniz
iletişime geç

Merhaba!

Webekle@gmail.com adresine e-posta gönderin veya aşağıdaki temsilcilerimizden biriyle WhatsApp ile iletişime geçin.

Yönetim Ekibi Yönetici ile iletişim geçin.
+905050251428
Destek Ekibi Eva ile iletişime geçin.
+905050251428
Doğrudan arayabilirsiniz +905050251428
Destek Saatleri 09:30 - 17:30
Merhaba! Nasıl Yardımcı Olabiliriz?
×
Nasıl Yardımcı olabilirim?