MWN9LGx8LGF4NWZcMqR5NWVdLTcsynIkynwbzD1c

Kolon (Bağırsak) Kanser Anatomisi

Ak Blog SEO
4349759590016280108

Kolon (Bağırsak) Kanser Anatomisi

17 Temmuz 2018 Salı

Kolon (Bağırsak) Kanser Anatomisi

Kolon yani Bağırsak Kanseri Hastasının hayatına dair bilgiler verirsek.
Evet arkadaşlar bugün size sıra dışı bir konu olan bağırsak kanseri yani tıp bilimindeki adı  kolon kanseri dediğimiz bir hastanın istekleri nelerdir veya nasıl bir yaşam tarzı içerisinde olmak ister konusuna değinelim.
Kesinlikle öncelikle şunu belirtebilirim sağlık önceliği  ilk sıralarda yer almaktadır. 
Kolon (Bağırsak) Kanser Anatomisi
Kolon (Bağırsak) Kanser Anatomisi
Gezmek istersin ama gezemezsin oturmak istersin ama uzun süreli oturuş neredeyse imkansız.
Önceki hayatıma bakıyorum ve şuan ki hayatıma kıyasla aralarında inanılmaz ciddi farklılıklar görüyorum.  Hayatımda hiç ama hiç böylesi zorlu bir yaşantımın olduğunu hatırlamıyorum çünkü daha önce böylesi ağır travmalı bir hayatı yaşamadım. Gerçekten be inanın her ne kadar yaşadığım bu ağır hayatı kelimelere dökmeye çalışsam da, hani derler ya kelimeler kifayetsiz kalır diye inanın tam anlamıyla yaşadıklarımı dile getirmek kelimelerin kıyafetsiz kalışını çok açık ve çok rahat bir şekilde bunu söyleyebilirim.
Şöyle bir düşünün bir mekanda oturmak istersin ama oturamıyorsun canının çektiği bir meyveyi yemek istersin ama maalesef yemiyorsundur. Bırakın bir meyve yemek normal insanların yediği bir yemeği bile yemekten mahrum bir durumdasın.
Daha açık bir ifadeyle olayın mahiyetini anlayabilmemiz için size çok basit bir örnek vereceğim, vereceğim bu örnek sizler için sıradan olan bir hareket iken benim için ise yaşadığım durum için gerçekten de ağır çok ağır, inanılmaz ağır bir durum ve otobüse bindiğinizde düşünün. Kolon kanseri hastası olan birinin bağırsaklarının dışarıda olduğunu ve torbanın kendiliğinden dolduğunu ve patlama riski ile karşı karşıya geldiğini düşünün. Rezil rezil,  rezaletmi rezalet bir durum yine.
Sürekli su içmek etmek zorunda olduğum bir durum ve sürekli yemek yeme ihtiyacı ile karşı karşıya olduğum bir durum hakeza.
Olayı daha farklı bir bakış açısıyla sizlere şunu söylemek istiyorum: Normal sağlıklı bireylerin kullandığı lavaboları bizlerin kullanamayacağı ve muhakkak ama muhakkak engelli bir lavabo ile ihtiyacımızı karşılayabileceğimiz durumu göz önüne alın ve bunlara ek olarak birde bazen engelli kartınızın olmadığını göz önüne alarak yaşadığımız böylesi utanç bir durum. Şuan itibariyle 7 aydır ameliyatı geçirmiş birinin heyete girmesi ve hala da engelli kartını verelim düşüncesi maalesef hiçbir kurum bunu göz önünde bulundurmayarak bizleri düşünmediği için üzülüyorum.
Hani bir söz vardır, "Aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık" veya "Yer Demir Gök Bakır" yani kısacası anlayacağınız ellerim kollarım bağlı ve Allah'ın vermiş olduğu bu hastalığı ile kendim tek başıma yaşamaya veya bununla uğraşmaya ve daha kötüsü sanki kaderine terk etmiş bir halde olduğumu düşünüp duruyorum habire.
Yer Demir de olsa gökte bakır, Aşağı tükürsem sakal da olsa yukarı  tükürdüğümde de bıyık... Ne olacaksa olsun bunun üstesinden Bir şekilde gelmeye çalışacağım ama devletimizin tüm hastalara sahip çıktığını özellikle kanser hastalarına yardımcı olduğunu göz önüne alırsak bazı belediyelerde bir engelli lavaboyu bile kullanandırtmağını, daha doğrusu izin verilmediği  durumları gözönüne almamız bizleri hayattan soğuduğunu açık bir ifadeyle dile getirebilirim. Yinede pes etmeyip bir şekilde hayatımızın idamesini sağlamak zorundayız.



Akblog Kanser Anotomisi
--
---
Akblog.NET
Ak Blog SEO - Google SEO Eğitimleri Dokümanları
  1. Hani bir söz vardır, "Aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık" veya "Yer Demir Gök Bakır" yani kısacası anlayacağınız ellerim kollarım bağlı ve Allah'ın vermiş olduğu bu hastalığı ile kendim tek başıma yaşamaya veya bununla uğraşmaya ve daha kötüsü sanki kaderine terk etmiş bir halde olduğumu düşünüp duruyorum habire.

    YanıtlaSil
  2. Her ne kadar hasta da olsanız: İnsanın hayatta güçlü olması önemli değildir, kendini güçlü hissetmesi önemlidir.

    YanıtlaSil
  3. Unutmayınız Yüzüstü yere serilseniz bile, hala ileriye doğru hareket ediyorsunuzdur.

    YanıtlaSil
Konu hakkında sormak istediklerinizi yazabilirsiniz.
AK Blog SEO

Read. Think. Exercise (Oku. Düşün. Uygula.)

SEO | SEO | Hukuk | İngilizce Kursu |
Siz hayal edin. Biz Hayata geçirelim.
Akblog.NET
Whatsapp İletişim Formu×
Bilgileriniz
İstek Bilgileriniz
iletişime geç

Merhaba!

Webekle@gmail.com adresine e-posta gönderin veya aşağıdaki temsilcilerimizden biriyle WhatsApp ile iletişime geçin.

Yönetim Ekibi Yönetici ile iletişim geçin.
+905050251428
Destek Ekibi Eva ile iletişime geçin.
+905050251428
Doğrudan arayabilirsiniz +905050251428
Destek Saatleri 09:30 - 17:30
Merhaba! Nasıl Yardımcı Olabiliriz?
×
Nasıl Yardımcı olabilirim?