MWN9LGx8LGF4NWZcMqR5NWVdLTcsynIkynwbzD1c

Özgün Makale SEO Eğitimi Nedir

Özgün Makale SEO Eğitimi Nedir Konusu için siteyi ziyaret ediniz.

Ak Blog SEO
4349759590016280108

Özgün Makale SEO Eğitimi Nedir

13 Aralık 2018 Perşembe

Özgün Makale SEO Eğitimi Nedir

Özgün Makale SEO Eğitimi Nedir
Özgün Makale SEO Eğitimi
Bugün sizlere Makalelerimizin çalınmaması adına Özgün Makale SEO Eğitimi üzerinden kısaca bilgiler vererek ve asıl konumuz olan Makale SEO Nedir sorusuna cevap vermeye çalışacağız. Konuyu anlatırken bir kaç örnekler vererek SEO Nedir sorusunu anlamanız ve pekiştirmeniz açısından biraz detaylandıracağız.
Örnekler verelim öncelikle.
Yemek tarifleriyle ilgili ve dolu dolu içeriği olan bir web sitemiz var. İnternet kullanıcılarının sitemizi ziyaret etmelerini isteriz. Yorum yapmalarını isteriz yada ziyaretçilerin sitemize mesajlar bırakmalarını isteriz. 
Yada bir kuruyemiş satışı yapan firma olduğumuzu düşünün. İnternet üzerinden müşterilerimizin olmasını ve sitemizden satışların yapmalarını isteriz?
Farklı bir bakış açısıyla SEO Nedir konusunun önemine değinmek için başka bir örnek verelim. Düşünün bir Online Tabanlı Oyun sitesini kurduk ama ziyaretçilerimiz yok. Sitemize gelerek sitedeki oyunları oynamalarını, güzel zaman geçirmelerini isteriz. 
Veya çok daha farklı bir örnek. İthalat (Farklı ülkelerden yaşadığımız ülkeye ürün getirerek satış işlemi.) üzerine yurt dışından getirdiğimiz ürünleri kendi ülkemizde satışları gerçekleştirmek istiyoruz.
Gibi örnekler çoğaltılabilir. 
Evet arkadaşlar emek verip özen göstererek ortaya çıkardığımız bir dokümanı, konuyu, sitemizde geçen konu linki veya benzeri aklınıza ne geliyorsa  ziyaretçilerin daha doğrusu internet kullanıcılarının da görmelerini istiyoruz. Peki ne yapabiliriz? Bunun iki yolu vardır.

Birinci Yöntem: SEM 

SEM Yani arama motoru pazarlaması. Bunun içinde para ödemeniz gerekir. Bizi şuan ki etapta bu kısım ilgilendirmeyecek. Çünkü kendi emeğimiz ile Google veya diğer arama motorlarında ilk sayfaya girmenin yolunu anlatacağız ama anlatımımız yüzeysel olacak bu konuda. Çünkü bizler SEO Nedir sorusuna cevap vereceğiz ilgili konumuzda ve sitemizde SEO Eğitimleri Dokümanları veya Wordpress SEO Ayarları ve Blogger SEO Ayarları gibi konuları sitemizde zaten anlattık. Arama kısmına SEO yazarak dokümanlarımıza ulaşabilirsiniz. Konumuza dönecek olursak.

İkinci Yöntem: SEO

Neden Özgün Makale
Neden Özgün Makale
Her ne kadar konumuz Özgün Makale başlık üzerine olsa da sizlere bir ön bilgi vermek zorundayız. Web site tasarımlarımızı yaparken arama motorlarının istediği bir arayüze sahip yani responsive tasarıma (mobil uyumlu, tablet uyumlu vs..) sahip web sitemizin olması gerekir öncelikle ve bununla birlikte sitemize eklediğimiz konunun Özgün Makalelerden oluşacak şekilde konular açmalıyız ve bu işlemleri yaptıktan sonraki aşama olarak orijinal makalemizin çalınmaması adına Google veya diğer arama motorlarının botlarını sitemize getirerek taramayı yani arama motorları veritabanı kayıt etme işlemini yapmalıyız. Peki neden bu işlemi yapmak zorundayız diye sorarsanız arkadaşlar sizlere cevap olarak kısaca özetlersek, Makalemizin (sitemize eklediğimiz konumuzun) çalınmaması adına kendimizi garantiye almak zorundayız.

Neden Özgün Makale: 

Google veya diğer arama motorlarının veri tabanına kayıt edilmenizin oranı yüzde 99'dur.
Özgün Makaleler İnternet üzerine yapılan her bir arama sonucunda yeni bilgi olmasından ötürü ziyaretçilerinize makaleniz sunulur.
Makale yazarken dikkat etmemiz gereken bir hususa değinelim. Konumuzun açıklayıcı olması gerekir. Konuyla ilgili gerekli grafikler (resimler fotoğraflar vs..) eklemeniz gerekir. Ziyaretçilerinize değer verdiğinizin göstergesi olacaktır.


Okuduğunuz doküman Akblog.net editörleri tarafından İnternet kullanıcıları için bilgi amaçlı olarak hazırlanmıştır.


--
---
Akblog.NET
Ak Blog SEO - Google SEO Eğitimleri Dokümanları
Konu hakkında sormak istediklerinizi yazabilirsiniz.
AK Blog SEO

Read. Think. Exercise (Oku. Düşün. Uygula.)

SEO | SEO | Hukuk | İngilizce Kursu |
Siz hayal edin. Biz Hayata geçirelim.
Akblog.NET
Whatsapp İletişim Formu×
Bilgileriniz
İstek Bilgileriniz
iletişime geç

Merhaba!

Webekle@gmail.com adresine e-posta gönderin veya aşağıdaki temsilcilerimizden biriyle WhatsApp ile iletişime geçin.

Yönetim Ekibi Yönetici ile iletişim geçin.
+905050251428
Destek Ekibi Eva ile iletişime geçin.
+905050251428
Doğrudan arayabilirsiniz +905050251428
Destek Saatleri 09:30 - 17:30
Merhaba! Nasıl Yardımcı Olabiliriz?
×
Nasıl Yardımcı olabilirim?