MWN9LGx8LGF4NWZcMqR5NWVdLTcsynIkynwbzD1c

Uygun Fiyata Web Site Tasarım

En Uygun Fiyata Web Site Tasarım için siteyi ziyaret ediniz.

Ak Blog SEO
4349759590016280108

Uygun Fiyata Web Site Tasarım

4 Aralık 2018 Salı

Uygun Fiyata Web Site Tasarım Hizmetleri

Uygun Fiyata Web Site Tasarım
Uygun Fiyata Web Site Tasarım 
Web site tasarımı yapmadan veya yaptırmadan önce neden bir web siteye ihtiyacımız vardır sorusuna cevap verelim sizlere öncelikle.
Düşünün bir hizmet sektörü üzerine iş yaptığınızı ve kendinizi uzun uzadıya müşterilerinize anlatmaktan ise bunun yerine özgün ve size tamamen ait olacak bir web site ile çözüme kavuşturmak daha da yaratıcı olmaz mı?



Ya da farklı bir bakış açısıyla sizlere bir soru daha soralım. Söz yazarı veya edebi şiirler yazan bir özelliğinizin olduğunu, insanların edebi yazılarınızı görmek, yorum yapmak veya sizlerle iletişime geçmelerini istiyorsunuz. Peki bunu nasıl başarabilirsiniz diye sorduğumuzda acaba web siteye olan ihtiyaç sorunu çözmeniz yeterli değil midir?




Farklı bir bakış açısıyla daha sıradışı bir soruyu yönelterek konuyu pekiştirelim.  Yemek tarifleri üzerine sürekli sosyal medya hesaplarınızda paylaşım yapan veya YouTube gibi kanalınızda videolarınızı yayınlıyorsunuz.  Malumunuz yukarıda belirttiğimiz paylaşımları sizler de çok iyi biliyor olmalısınız ki herkes bunu zaten yapabilir ve sizi farklı kılan bir özelliğinizin olması gerekmez mi sizcede? Bu farklı bakış açısını daha da farklı bir yaklaşımla bakalım isterseniz. Herhangi bir iletişim formu veya kişisel özelliklerinizi anlatabileceğiniz bir sayfanız ya da insanların size özel olarak mail gibi iletişim araçlarını kullanarak ulaşmasını nasıl sağlayabilirsiniz? Web sitenizin olması durumda yapmış veya yapacak olacağınız her türlü paylaşım altına yorumların yapılması fikirlerin tartışılması gibi derli toplu olarak bir alanda olması sizce de bir web sitesine ihtiyacınızın  olduğunuzu göstermez mi?




Çok daha farklı bir soruyla web sitenizin neden olması gerektiğini başka bir yönden de değinelim. Gezmeyi dolaşmayı ve seyahat ederken çekmiş olduğunuz  fotoğrafları paylaşmayı seviyorsunuz. Yukarıda da belirttiğimiz gibi buna benzer işleri sosyal medya hesaplarında herkes yapabilir ve bu alanda kendinizi farklı kılmak istiyorsanız tekrardan söylemek zorundayız ki bir web siteye ihtiyacınızın olduğunu biliyor olmalısınız artık. Eğer dijital bir platformda yer almak ve bu sektörün içerisinde kendinizi ifade edebilmek ya da belli bir kitleye yani ziyaretçilere ulaşmak istiyorsanız bir web siteye olan ihtiyacınızı gidermeniz yeterlidir.




Yukarıda neden bir web sitesine sahip olmanız gerektiği konusunda bazı bilgiler verdik ve gerek kurumsal işletmelerinizin olması veya gerekse de kişisel olarak kendinizi bu alanda gösterebilmeniz için websiteler sizler için bir fırsattır veya başlangıç için bir dönüm noktasıdır diyebiliriz.




Akblog Bilişim internet ve teknoloji firması olarak sizlere bu hizmeti sağlıyoruz.

Blog SEO, Web SEO, Siteniz Nasıl Olmalı
Tasarımınız nasıl olmalı
Peki sağladığımız web hizmetleri özellikleri nedir diye sorarsanız sizlere kısaca özet bilgiler vererek açıklayalım:
Öncelikle her müşteriye özel tasarımlar üretiyoruz ve bunu yaparken de web sitelerinizin hem mobil uyumlu hem de bilgisayardan giriş yaptığınız zaman hızlıca bir erişim sağlanmasının yanı sıra gerek tabletlerde gerekse benzeri cihazlarda giriş yaptığınız zaman tamamen responsive dediğimiz yani duyarlı sitelerinizin tasarımlarını yapıyoruz.
Sadece tasarımı baz almayarak sitelerinize editörlük hizmetini de verdiğimizi kesinlikle belirtmek istiyoruz.
Web sitenizin anasayfa, hakkımızda, misyon vizyon, referanslarımız, galeriler ve iletişim sayfası gibi veya ekstradan yine belirterek ücretsiz olacak şekilde istediğiniz sayfaları açıyoruz ve içeriğini de işletmenizin yapısı içeriğiyle  gerekli bilgilerin girişi sağlanır  veya şahsi yani kişisel siteleriniz yapılacak ise yine de kendi şahsi olarak yaptığınız faaliyetleri editör arkadaşlarımız gerekli her türlü editörlük desteği vereceklerdir.
Sitelerinize yönelik her bireye özel olarak konuların nasıl eklenecek veya videoların nasıl yükleneceği ya da eklemek istediğiniz görsel ve resimlerin yüklenmesi nasıl yapılacağı ile birlikte geniş bir videolu anlatım da hediye edilecektir sizlere ücretsiz olarak.

Kısaca özetlersek Maddeler halinde:

  • Masaüstü hızlı çalışacak şekilde,
  • Estetik görünümüne önem veren,
  • Mobil uyumlu,
  • Tablet uyumlu,
  • Responsive edilmiş,

Hizmetlerimiz Neler Olacak:

Web sitelerinizi bize yaptırmanız durumda Logo Banner Tasarımlarınızı yine ücretsiz olarak yapıyoruz.
İhtiyacınızın olması durumda isterseniz ayrıca SEO Hizmetlerimizin de olduğunu özellikle de belirtmek isteriz.
Sosyal medya hesaplarınızı ekleriz.
Hızlı iletişim formlarını ayrıca ekleriz.
Müşteri memnuniyeti adına satış öncesi ve sonrası her türlü desteklerimizin olacağı bilgisini de vermek isteriz.
Son olarak sınırsız trafik, sınırsız hosting ve sınırsız konu eklemelerinin yanı sıra sınırsız sayfa oluşturma imkanlarını da veriyoruz siteleriniz için.
Tasarım düşüncesi sizlerden, düşüncelerinizi gerçekleştirmek bizden.


İletişim için:


https://www.youtube.com/watch?v=-fBdci8lAlE
--
---
Akblog.NET
Etiketler
Ak Blog SEO - Google SEO Eğitimleri Dokümanları
  1. Yapacağımız web siteler genel olarak:
    Masaüstü hızlı çalışacak şekilde,
    Estetik görünümüne önem veren,
    Mobil uyumlu,
    Tablet uyumlu,
    Responsive edilmiş,
    şeklinde olacaktır.

    YanıtlaSil
  2. Fiyatlarınız nedir?

    YanıtlaSil
Konu hakkında sormak istediklerinizi yazabilirsiniz.
AK Blog SEO

Read. Think. Exercise (Oku. Düşün. Uygula.)

SEO | SEO | Hukuk | İngilizce Kursu |
Siz hayal edin. Biz Hayata geçirelim.
Akblog.NET
Whatsapp İletişim Formu×
Bilgileriniz
İstek Bilgileriniz
iletişime geç

Merhaba!

Webekle@gmail.com adresine e-posta gönderin veya aşağıdaki temsilcilerimizden biriyle WhatsApp ile iletişime geçin.

Yönetim Ekibi Yönetici ile iletişim geçin.
+905050251428
Destek Ekibi Eva ile iletişime geçin.
+905050251428
Doğrudan arayabilirsiniz +905050251428
Destek Saatleri 09:30 - 17:30
Merhaba! Nasıl Yardımcı Olabiliriz?
×
Nasıl Yardımcı olabilirim?