MWN9LGx8LGF4NWZcMqR5NWVdLTcsynIkynwbzD1c

Burçlara Göre Evlilik

Burçlara Göre Evlilikler Nasıl olur? Okumak için sayfayı ziyaret et.

Ak Blog SEO
4349759590016280108

Burçlara Göre Evlilik

1 Nisan 2019 Pazartesi

Burçlara Göre Evlilik

Burçlara Göre Evlilik
Burçlara Göre Evlilik
Bugün ki konumuzda sizlere Burçların evliliklerine göre bilgiler vereceğiz. Alıntı olan konumuza göz atmanızda yarar vardır.
Çağımızın problemi olan “Evlilik ne zaman?” sorusu eminiz ki size de soruldu ya da o tatlı akrabalarınız tarafından elbet bir gün sorulacak. Evlenmek isteseniz de istemeseniz de akrabalardan kaçış mümkün değil… Evlendiğinizde başınıza neler geleceğini merak ediyorsanız burcunuza göre size birkaç ön bilgi hazırladık bile. Belki bu sayede evlilik kararınızı tekrar bir düşünürsünüz! Böylelikle önümüzdeki bayramlarda akraba sorularına bir nebze hazırlıklı olursunuz.
1. Koç Burcu
Koç burcu evlilik hayatında oldukça özverili bir karaktere sahip. Sevdiği insan için savaşmaktan da asla kaçınmıyor. Tartışmaya yatkın bir yapısı olduğu halde kibarlığını da asla kaybetmeyen bir burç. Koç burcunun evliliğinde saygı hakim ve koç burcu evliliğinin bitmemesi için hatalarından ders çıkaran bir yapıya sahip.
2. Boğa Burcu
Boğa burcu evliliğini mutlu ve sağlıklı tutmak için fazlasıyla uğraşan bir burç. Yalnız bu durum ileride onları depresyona sürükleyebilir. Öğrenmeleri gereken şey evlilikleri için tek başlarına mücadele etmemeleri gerektiği! Boğa burçları eşleri ile problemlerini paylaşmalı ve onlara karşı açık olmalı.
3. İkizler 
İkizler burcu evliliğe pek de yatkın olmayan bir burç. Bir kişiye bağlı olma ve hayatını onunla geçirme düşüncesi ikizler burcunun canını biraz sıkabilir. Romantik ve daha kısa süreli ilişkiler arayan bu burç evliliğinde de sıkılabileceği için eşinin bunu anlaması an meselesi olabilir.
4. Yengeç
Konu evliliğe geldiğinde yengeç burcundan iyisini bulamazsınız. Evinin huzurunu korumakta üstüne olmayan bu burcun eşi de dolayısıyla ona deliler gibi aşık olmakta haklı. Sevgili yengeçler size önerimiz kendinize ve eşinize odaklanmanız olacaktır! Ayrıca kendinize iyi davranmayı ve kişisel bakımınızı da ihmal etmeyin.
5. Aslan
Gözü dışarılarda olan aslan burcu evlense dahi romantik ilişkilerden kopamıyor. Aldatmaz desek de gönül eğlendirmeyi seven aslan burcu tüm bu huylarına rağmen eşlerini hep kıskanç insanlardan seçer. Bu durumun evliliklerine zarar vermesi kaçınılmaz.
6. Başak
Başak burcu gerçek ve sadık bir eş! Ama kendisine duygusal açıdan güçlü bir eş seçmesi şart. Yoksa bu işin sonu; fedakarlık yapmayı çok seven başak burcunun, eşinden hiçbir geri dönüş alamamasıyla sonuçlanabilir. Eşinin üzerindeki tüm yükleri sırtlayarak evliliğini sağlam tutan bu burcun kendini de önemsemesi şart.
7. Terazi
Evlilik fikrinden gerçekten hoşlanmayan bu burç aynı zamanda bağlılık veya sadakat kavramlarına da çok uzak. Evlilikleri kaçınılmaz bir boşanma ile sonuçlanabilir. Her defasında evlilik düşüncesi için çabalıyorlar ama günün sonunda asıl istedikleri şeyin evlilik olmadığını fark ediyorlar.
8. Akrep
Akrep burcu doğru insan ile rüyalarının evliliğini yaşayabilir fakat kıskanç bir yapısı olduğunu unutmamak lazım. Bu burç eğer ki kıskançlıklarını eşine yansıtırsa bu durum evliliklerine büyük zarar verebilir. Tartışma anlarında kabalaşabilen bu burç aynı zamanda ne kadar kırıcı olduğunu da farkına varamayabiliyor.
9. Yay
Normal bir insan gibi evlilik hayali kuran yay burcu, normal bir insan gibi evleniyor… Ama unuttuğu şey kendisinin hiç de normal bir insan olmadığı! Her işi planlı ilerleyen yay burcunun evlilikleri ne yazık ki planlı ilerlemez. Zamanla evliliğinden sıkılır ve pişman olur.
10. Oğlak
Bu burcun harika bir evliliği ve harika bir eşi var fakat kendisi kalıplara sıkışmış durumda! Evliliğin sorumlukları ortak bir şekilde paylaşmak olduğunu unutmayın. Karakteriniz, bazı işleri “kadın işi” veya “erkek işi” olarak görmenize sebep olmasın. Bu düşüncelerden kurtulun ve evliliğinizi olması gerektiği gibi eşit bir şekilde yürütmeye çalışın!
11. Kova
Kova burcu tüm hayatını eşine adamıştır ve aşkı hep tazedir ta ki çocuklar gelene kadar… Sonra her şey değişir. Bu burcun, çocuklarını eşinin üzerinde tutma eğilimi vardır ve işin sonunda eşleri bundan rahatsız olabilir. Evet, onlar sizin çocuklarınız ama eşinize olan aşkınızı kaybetmeniz için bir sebep değiller!
12. Balık
Balık burcu evlenmek için doğmuş! Evliliğin kendisine verdiği güven duygusunu da oldukça seviyor. Bu burç biraz fazla endişe etme eğiliminde olsa da kibarlığıyla bunu telafi ediyor. Eşleri için de her şeylerini vermeye hazırlar. Balık burcuna tavsiyemiz ise evliliğiyle ilgili problemleri olduğunda bunu mutlaka eşi ile paylaşması!

--
---
Akblog.NET
Etiketler
Ak Blog SEO - Google SEO Eğitimleri Dokümanları
Konu hakkında sormak istediklerinizi yazabilirsiniz.
AK Blog SEO

Read. Think. Exercise (Oku. Düşün. Uygula.)

SEO | SEO | Hukuk | İngilizce Kursu |
Siz hayal edin. Biz Hayata geçirelim.
Akblog.NET
Whatsapp İletişim Formu×
Bilgileriniz
İstek Bilgileriniz
iletişime geç

Merhaba!

Webekle@gmail.com adresine e-posta gönderin veya aşağıdaki temsilcilerimizden biriyle WhatsApp ile iletişime geçin.

Yönetim Ekibi Yönetici ile iletişim geçin.
+905050251428
Destek Ekibi Eva ile iletişime geçin.
+905050251428
Doğrudan arayabilirsiniz +905050251428
Destek Saatleri 09:30 - 17:30
Merhaba! Nasıl Yardımcı Olabiliriz?
×
Nasıl Yardımcı olabilirim?