MWN9LGx8LGF4NWZcMqR5NWVdLTcsynIkynwbzD1c

SSL Sertifikası Nedir

SSL Sertifikası Nedir, Ne İşe Yarar?

Ak Blog SEO
4349759590016280108

SSL Sertifikası Nedir

23 Mayıs 2019 Perşembe

SSL Sertifikasına Sahip Olun 

SSL Sertifikası Nedir
SSL Sertifikası Nedir
SSL Sertifikasına Sahip Olun ve Özel İp Tahsis Edin - Tarama ve Oluşturma Hatalarından Kurtulun, Mobil Sürümü Geliştirin
Bu maddelere değinmeden geçmek olmaz. Bir çoğunuz eminim biliyorsunuz lakin es geçtiğiniz noktalar olabilir. Çünkü tamamı bir sıralama kriteridir.

SSL Sertifikası; Kesinlikle ücretsiz ssl sertifikası kullanmayın, eğer maddi durumlarınız dan dolayı alamıyor iseniz, cloudflare kurulumu yapabilirsiniz. Lakin 10$’a kıyıp comodo SSL almanızda fayda var. Ücretsiz SSL sertifikaları kimi zaman 3 ay içerisinde doluyor ve haberiniz olmadan sitenizin sertifikası var sanabiliyorsunuz, bir çok defa denk geldim.

Özel İp Tahsis Etmek; Bu konu biraz yanlış anlaşılıyor, her hangi bir hosting firmasından alım yaptığınız zaman ücretsiz ssl olduğunu söylerler ve sizde ssl olunca zaten farklı ip adresi oluyor diye düşünürsünüz. Lakin aynı ip üzerinde barınan yüzlerce sitenin olduğu bir havuzda olduğunuzu bilmeniz gerekiyor. Projeniz için özel ip alın ve ücretli SSL kullanın.

Tarama ve Oluşturma Hataları;  Google çok sık olarak bu sorundan bahseder ve üzerinde durduğu en önemli unsurlardan biridir. Adı üstüne bir arama motoru, yani dizinlerine eklemek için hata olmasını istemeyecektir. Yapısal veri test aracı ile her sayfanızı kontrol edebilirsiniz, ücretli analiz programları ile yine crawl analizi yapabilirsiniz.
Eski içeriklerinizden kaldırmış olduğunuz içeriklere bağlantılar geliyor olabilir bu yüzden 404 hatalarına rastlıyor olabilirsiniz. Sitenizi sevmelisiniz ve düzenli olarak kontrol etmelisiniz.

seosefi
--
---
Akblog.NET
Ak Blog SEO - Google SEO Eğitimleri Dokümanları
Konu hakkında sormak istediklerinizi yazabilirsiniz.
AK Blog SEO

Read. Think. Exercise (Oku. Düşün. Uygula.)

SEO | SEO | Hukuk | İngilizce Kursu |
Siz hayal edin. Biz Hayata geçirelim.
Akblog.NET
Whatsapp İletişim Formu×
Bilgileriniz
İstek Bilgileriniz
iletişime geç

Merhaba!

Webekle@gmail.com adresine e-posta gönderin veya aşağıdaki temsilcilerimizden biriyle WhatsApp ile iletişime geçin.

Yönetim Ekibi Yönetici ile iletişim geçin.
+905050251428
Destek Ekibi Eva ile iletişime geçin.
+905050251428
Doğrudan arayabilirsiniz +905050251428
Destek Saatleri 09:30 - 17:30
Merhaba! Nasıl Yardımcı Olabiliriz?
×
Nasıl Yardımcı olabilirim?