MWN9LGx8LGF4NWZcMqR5NWVdLTcsynIkynwbzD1c

Google da Sıralamalara Nasıl Girilir

Google da Sıralamalara Nasıl Girilir konusunu anlattık.

Ak Blog SEO
4349759590016280108

Google da Sıralamalara Nasıl Girilir

11 Kasım 2019 Pazartesi

Google da Sıralamalara Nasıl Girilir

Title, Meta ve H Taglarında Yatan Sırlar Nelerdir?

Google da Sıralamalara Nasıl Girilir

Bugünkü konumuzda sizlere internetteki araştırmalarımız sonucunda uygun bulduğumuz bir dökümanı paylaşarak ve bu dökümandan yararlanabileceğinizi düşündük. Aaşağıda uzun uzadıya verilen bilgilerin yararları olduğunu düşündüğümüz için konuyu açmaya karar verdik. Temennimiz SEO üzerine aşağıda verilen bilgilerin yararınıza olmasıdır. Konuya dair aklınıza takılan sorularınızı yorum bölümünden bizlere bildirebilirsiniz. Tekrardan altını çizerek belirtmek istiyoruz. Aşağıdaki döküman kaynağı alıntı olup sizler için paylaşmayı uygun gördük.
Çok iyi bir içerik yazmış olabilirsiniz, hizmetinizi harika anlatıyor da olabilirsiniz. Peki bir şeyleri yanlış yaptığın için iyi bir sıralama alamadığınızı hiç düşündünüz mü?

Şimdi hazırlanın, size başlık, meta ve H tagları ile nasıl iyi konumlar elde edilir sınav sırasıyla değeri.

Başlıklar konusunda çok uzun dönem kafa patlattım ve bir oran elde ettim diyebilirim. %90 oranında başarılı sonuç yakalıyorum bu teknikle. Tek yapman gereken iyi dinlemek, gerekirse bir kaç defa okumak olacak. Hatta bir dönem sadece iyi bir başlık seçimi yaparak Seo Şefini 2. sıraya getirdim. Harika bir tecrübe oldu diyebilirim.

Hadi başlayalım anlatıma devam;

Karşında bir yapay zeka var ve birden çok arama motoru. Lakin en çok odaklanman gereken arama motoru Google olduğu için teknik tamamen Google üzerinde işe yaramaktadır.

Yapman gereken son derece basit bir işlem. İlk 10 arama sonucunu bir exel tabloasuna taşı. Bu sonuçlar A kolonunda yer alsın, B kolonunda ise senin title ve metan yer almalı. İlk 10 sonuç içerisinde titleler de geçen ve ortak kullanılan anahtar kelimeyi tespit et. Aynı işlemi metalarda da uygula. 1. sıradan 10. sıraya kadar rakiplerinin kullandığı title ve metalarda yer alan anahtar kelimeleri bir araya getiren bir title ve meta oluştur. Titlede anahtar kelimenin 1 adetten fazla geçmemesini sağla. Meta açıklama alanında ise maksimum 2 adet kullan, işte en can alıcı nokta geri kalan anahtar kelimeleri H tagları’nda kullan ve başarılı bir içerik üret. Çok sürmeyecek merak etme harika bir konum seni bekliyor olacak. Eğer sıralaman da önemli bir iyileşme yok ise, rakiplerin mutlaka geri bağlantılar ile içeriklerini beslemişler demektir. Hemen backlink yapmak için acele etme ve içerik içerisine görsel yerleşim yap, görsel öğelerin alt açıklamaları mutlaka anahtar kelimeleri geçiriyor olsun.

Bir dönem iyi optimize edilmiş adwords reklam metinlerini biraz değiştirip kullanarak çok iyi konumlar elde ettik ve halen aktif olarak bu yöntemi kullanıyoruz. Çünkü reklamlar daha iyi performans sağlayabilsinler diye defalarca düzenlenmiştir.
--
---
Akblog.NET
Ak Blog SEO - Google SEO Eğitimleri Dokümanları
  1. Google da Sıralamalara Nasıl Girilir konusunu anlattık sizlere

    YanıtlaSil
  2. Konumuzun kaynak linki verelim mi size? Verelim verelim.
    https://www.akblog.net/2019/11/google-da-sralamalara-nasl-girilir.html

    YanıtlaSil
  3. Konuya dair olumlu veya olumsuz eleştirilerinizi bekliyoruz. Ayrıca eklenmesini İstediğiniz bilgiler varsa lütfen dizlere bildiri. Editör arkadaşlarımız Sizlerin adınıza konuya eklesinler.

    YanıtlaSil
Konu hakkında sormak istediklerinizi yazabilirsiniz.
AK Blog SEO

Read. Think. Exercise (Oku. Düşün. Uygula.)

SEO | SEO | Hukuk | İngilizce Kursu |
Siz hayal edin. Biz Hayata geçirelim.
Akblog.NET
Whatsapp İletişim Formu×
Bilgileriniz
İstek Bilgileriniz
iletişime geç

Merhaba!

Webekle@gmail.com adresine e-posta gönderin veya aşağıdaki temsilcilerimizden biriyle WhatsApp ile iletişime geçin.

Yönetim Ekibi Yönetici ile iletişim geçin.
+905050251428
Destek Ekibi Eva ile iletişime geçin.
+905050251428
Doğrudan arayabilirsiniz +905050251428
Destek Saatleri 09:30 - 17:30
Merhaba! Nasıl Yardımcı Olabiliriz?
×
Nasıl Yardımcı olabilirim?