MWN9LGx8LGF4NWZcMqR5NWVdLTcsynIkynwbzD1c

Kosgeb Girişimcilik Ne Demek

Girişimci Ne Demek. Akblog Net

Ak Blog SEO
4349759590016280108

Kosgeb Girişimcilik Ne Demek

2 Kasım 2019 Cumartesi

Girişimcilik Ne Demek - Kosgeb

Girişimci Ne Demek
Bugünkü konumuzda sizlere girişimcilik kavramı üzerine bilgi vereceğiz. Girişimcilik kavramını açıklamaya çalışırken girişimcilik konusunda doğru bilgi ve ayrıca yararlı olarak düşündüğümüz Kosgeb 'in resmi sitesinden elde ettiğimiz dökümanın yani .pdf dökümünanından bir kesiti yada bir kısmını burada sizlerle paylaşmayı düşündük.
Girişimci, toplumun ihtiyaç duyduğu ürünlerin üretilmesi ve sunulması gibi çok önemli bir toplumsal sorumluluğu üstlenmektedir. Girişimcilerin geliştirdiği iş fikirleri paralelinde bir araya getirilen kaynaklar ortaya işletmeleri, işletmeler ise ihtiyaç duyduğumuz malları ve hizmetleri üretirler. Bu ürünlerin niteliği ve ihtiyaçlarımızı karşılama düzeyi girişimcinin niteliğine bağlı olarak değişecektir. 
Girişimcinin, toplumun ihtiyaçlarını tespit etme ve bunları karşılama yeteneği yükseldiğinde pazara sunulan ürün ve hizmetlerin nitelik ve niceliği de artacaktır.
Biraz daha geniş bir pencereden bakıldığında, girişimcilik faaliyetlerinin toplamının, toplumun sahip olduğu refah seviyesine eşit olduğu söylenebilir. Asıl sorumluluğun toplum için değer yaratmak olduğu girişimcilik faaliyetleri sonucunda elde edilen değer, aslında toplumun tamamının paylaştığı gelirleri oluşturmaktadır. Girişimcilik faaliyetlerinin niteliği artıkça, bu faaliyetlerin sonucu olarak elde edilen değer de artacak, bu da toplumun refahını yükseltecektir. Bu nedenle, toplumun ortalama % 5’lik bir nüfusunu oluşturan girişimcilerin niteliğinin artırılması yoluyla, çalışanların daha iyi gelir ettiği, iyi bir çalışma ortamına sahip, değer yaratan ve yarattığı bu değeri paydaşları ile paylaşan  nitelikli işletmelerin sayısı da artacaktır.
Not: Kosgeb tarafından verilen bütün girişimcilik eğitimleri kosgebe kayıt işlemleri veya kosgebe dair aklınıza gelebilecek her türlü  ilişkili materyal, döküman ve danışmanlık tamamen ücretsizdir. Danışmanlık adı altından sizlerden ücret talebinde bulunanlara inanmayınız.
--
---
Akblog.NET
Ak Blog SEO - Google SEO Eğitimleri Dokümanları
  1. Konuya dair sormak istediğiniz her türlü sorularınızı bizlere sorabilirsiniz, sizlere bu konuda elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağız.

    YanıtlaSil
Konu hakkında sormak istediklerinizi yazabilirsiniz.
AK Blog SEO

Read. Think. Exercise (Oku. Düşün. Uygula.)

SEO | SEO | Hukuk | İngilizce Kursu |
Siz hayal edin. Biz Hayata geçirelim.
Akblog.NET
Whatsapp İletişim Formu×
Bilgileriniz
İstek Bilgileriniz
iletişime geç

Merhaba!

Webekle@gmail.com adresine e-posta gönderin veya aşağıdaki temsilcilerimizden biriyle WhatsApp ile iletişime geçin.

Yönetim Ekibi Yönetici ile iletişim geçin.
+905050251428
Destek Ekibi Eva ile iletişime geçin.
+905050251428
Doğrudan arayabilirsiniz +905050251428
Destek Saatleri 09:30 - 17:30
Merhaba! Nasıl Yardımcı Olabiliriz?
×
Nasıl Yardımcı olabilirim?