MWN9LGx8LGF4NWZcMqR5NWVdLTcsynIkynwbzD1c

Site içi SEO Ayarları

Site içi SEO Ayarları konusunu anlattık sizlere.

Ak Blog SEO
4349759590016280108

Site içi SEO Ayarları

24 Kasım 2019 Pazar

Site içi SEO Ayarları Mantığı Nedir?

Site içi SEO Ayarları
Bugünkü konumuzda sizlere site içi Seo ayarları konusuna değineceğiz. Konumuzun anlaşılır olması için sizlere gereksiz cümlelere yer vermeyerek anlamanız açısından özet olarak temel bilgilerden bahsedeceğiz. Daha önce web sitemizde zaten Site içi SEO veya site dışı Seo ayarlarına dair kapsamlı bilgiler vermiştik. Konumuzun başlığından da anlaşılacağı üzere site içi Seo ayarları mantığına dair özet bilgi vermeye çalıştık.
Site içi optimizasyon çalışmaları dediğimiz Seo analizleri yaparken sitemizin iç yapısıyla ilgili olan işlemlerden ibarettir. Şöyleki duyarlı bir web tasarımı yani mobil veya tabletler gibi akıllı cihazlardan erişim yapıldığı zaman uyumlu dediğimiz Responsive edilmiş olması gerekir. Kod hatalarının minimum düzeyde olmasının yanı sıra sitemizde açtığımız konuların arama motorlarının istediği biçimde şekillenmesi gerekir. Örneğin başlıkların H1 tag düzeyinde olması gibi.  Eklediğimiz resim veya fotoğraf gibi görsellerin aşırı büyüklükte olmaması gerekir.
Konuyla ilgili sizlere alıntı bir kesit verelim.
Site içi SEO Ayarları Nasıl Yapılır
Site İçi Optimizasyon Analizi SEO çalışması site içi optimizasyon yapılmasıyla başlar. SEO çalışmalarında başarılı olan kişilerin tamamı çalışmalarına site içerisinde başlamaktadır ve bu kısım SEO’nun temli olarak kabul edilir. Site içi SEO (On Page SEO) web sitelerin alt yapısının ve içeriklerin kullanıcı ve arama motoru dostu olarak optimize edilmesidir. On Page SEO yani site içi SEO, belirli kriterlere göre gerçekleştirilir. Bizler site içi optimizasyon yaparken şu kısımlara odaklanmaktayız. İçerik URL’lerin SEO dostu yapılması İçerik başlıklarında anahtar kelimelerin kullanımı Alaka düzeyini arttırmak için multimedya kullanımı H1, H2, H3… Gibi başlık etiketlerinin belirli hiyerarşi içerisinde kullanımı İçerik anahtar kelime oranlarının ayarlanması Tüm cihazlarla uyumlu Responsive tasarımların kullanımı Site içi linklemelerin yapılması Site hızının arttırılması İçeriklerde semantik kelimelerin kullanımı İçerik uzunluğunun belirlenmesi Görsel optimizasyonlarının yapılması İçerik kalitesinin artırılması Ziyaretçi süresini arttırmaya dayalı çalışmalar. Diye belirtir SEO sefi
--
---
Akblog.NET
Ak Blog SEO - Google SEO Eğitimleri Dokümanları
  1. Konumuzun kaynak linki verelim.
    https://www.akblog.net/2019/11/site-ici-seo-ayarlar.html

    YanıtlaSil
  2. Konuya dair sormak istediklerinizi yazabilirsiniz veya sorabilirsiniz yada iletişim sayfasından irtibatı sağlayabilirsiniz.

    YanıtlaSil
Konu hakkında sormak istediklerinizi yazabilirsiniz.
AK Blog SEO

Read. Think. Exercise (Oku. Düşün. Uygula.)

SEO | SEO | Hukuk | İngilizce Kursu |
Siz hayal edin. Biz Hayata geçirelim.
Akblog.NET
Whatsapp İletişim Formu×
Bilgileriniz
İstek Bilgileriniz
iletişime geç

Merhaba!

Webekle@gmail.com adresine e-posta gönderin veya aşağıdaki temsilcilerimizden biriyle WhatsApp ile iletişime geçin.

Yönetim Ekibi Yönetici ile iletişim geçin.
+905050251428
Destek Ekibi Eva ile iletişime geçin.
+905050251428
Doğrudan arayabilirsiniz +905050251428
Destek Saatleri 09:30 - 17:30
Merhaba! Nasıl Yardımcı Olabiliriz?
×
Nasıl Yardımcı olabilirim?