MWN9LGx8LGF4NWZcMqR5NWVdLTcsynIkynwbzD1c

17 25 Aralık Operasyonları

17 25 Aralık Operasyonları

Ak Blog SEO
4349759590016280108

17 25 Aralık Operasyonları

25 Aralık 2019 Çarşamba

17 25 Aralık Operasyonları

Tayyip Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan arasında geçtiği iddia edilen "sıfırlama" konuşmasının ses kaydını dinlemişsinizdir çoğunuz.
Darbe Operasyonları
Hatırlayın 17-25 Aralık sürecinin başlangıcını. Bütün ülke sabahına çok büyük bir operasyonla uyanıyor ve yer yerinden oynuyor. Her taraf savaş alanı. Onun akabinde internete bu ses kaydı düşüyor. Tapelerdeki Erdoğan ve Bilal Erdoğan'ın konuşmasından edinilen izlenim ise Bilal Erdoğan'ın dünyadan habersiz başka bir gezegende yaşadığı, hiçbirşeyden haberdar olmadığı, Erdoğan'ın kendisine durumu izah etmeye çalıştığı, yine de Bilal Erdoğan'ın anlamakta zorlandığı yönünde..
Ortalığın toz duman olduğu bir ortamda sözde baba çocuğunu uyarıyor ama oğul yine birşey anlayamıyor gibi. Hatta baba "bize operasyon yapılıyor" anlamına gelebilecek cümleler kuruyor da oğlu yine "hhhııı" diye cevap veriyor.
İdrak sorunu yaşıyor sanki.
Hani sözümona Erdoğan "paraları sıfırla" oğlum demese Bilal Erdoğan bu olanların Nibiru Gezegeninde yaşanan bir olay olduğunu düşünecek kadar konuya Dünyalı. Ses kaydının(montajın) tamamını dikkatli dinlediğimizde farklı zamanlarda kurulmuş, farklı konuların duygularıyla yüklü ses tonlamalarını çok iyi görebiliyoruz aslında.
Kendileri de durumun idrakinde ki daha sonradan "Bilal'e anlatır gibi anlat" deyimini ortaya attılar. Bu sayede babasının söylediğini anlamaktan aciz bir Bilal Erdoğan portresi ortaya çıkararak haklı oldukları algısını güçlendirmeyi hedeflediler.
FETÖ'nün yıllardır değişmeyen taktiklerinden biridir bu.
Birini itibarsızlaştırmak ve üstüne algı oluşturmak istiyorsa "cahil,  bunamış, yalaka, eğitimsiz, dünyadaki aydınlanmaya ayak uyduramamış, olayları anlama kapasitesi gelişmemiş, sönük kişilikli" yaftalarıyla kişiyi damgalayarak bunun zeminini hazırlar. Hedefteki kişi çok başarılı bir iş adamı, sanatçı, bilim adamı, kanaat önderi olsa bile bunu öyle başarılı şekilde sunar ki çağdaşlık seviyesi heykel yapmayı gelişmişlik sanmaktan ibaret olan kesimi çok kolay ikna edebilir. Elbette niyetiniz gerçeğin ortaya çıkması değilse bunun bir kumpas/montaj olduğunu düşünmek yerine, böylesine hayati bir olayda birbirlerine  ulaşmaları ancak telefonla mümkün(!?) olan baba oğlun konuşmasında Erdoğan'ın zar zor ne demek istediğini oğluna anlatabildiğini ve Bilal Erdoğan'ın da anlamak için uzun duraklamalara ve "Hee, hımmm" gibi kelimelere ihtiyaç duyduğunu düşünmek işinize gelebilir. Bir önceki yazımda da belirtmiştim. Yıllarca evini, ofisini, özelini dinlediğiniz, izlediğiniz, her hareketini kayıt altına aldığınız Erdoğan'dan üretebildiğiniz tek malzeme bu ses kaydı ise Erdoğan gerçekten eli öpülesi ve yanında ölümüne durulması gereken bir adam'dır.

Nurcan Şahin Alevli
--
---
Akblog.NET
Ak Blog SEO - Google SEO Eğitimleri Dokümanları
Konu hakkında sormak istediklerinizi yazabilirsiniz.
AK Blog SEO

Read. Think. Exercise (Oku. Düşün. Uygula.)

SEO | SEO | Hukuk | İngilizce Kursu |
Siz hayal edin. Biz Hayata geçirelim.
Akblog.NET
Whatsapp İletişim Formu×
Bilgileriniz
İstek Bilgileriniz
iletişime geç

Merhaba!

Webekle@gmail.com adresine e-posta gönderin veya aşağıdaki temsilcilerimizden biriyle WhatsApp ile iletişime geçin.

Yönetim Ekibi Yönetici ile iletişim geçin.
+905050251428
Destek Ekibi Eva ile iletişime geçin.
+905050251428
Doğrudan arayabilirsiniz +905050251428
Destek Saatleri 09:30 - 17:30
Merhaba! Nasıl Yardımcı Olabiliriz?
×
Nasıl Yardımcı olabilirim?