MWN9LGx8LGF4NWZcMqR5NWVdLTcsynIkynwbzD1c

Siber Güvenlik Pentest Eğitimleri

Ücretsiz Siber Güvenlik Pentest Eğitim Eğitimleri Dokümanlar Eğitimler Makalele…

Ak Blog SEO
4349759590016280108

Siber Güvenlik Pentest Eğitimleri

9 Mayıs 2021 Pazar

Ücretsiz Siber Güvenlik Pentest Eğitim Eğitimleri

Bugün sizlere Siber Güvenlik alanında ücretsiz eğitim veren bir platformdan bahsedeceğiz.

Ücretsiz Siber Güvenlik Pentest Eğitim Eğitimleri
Siber Güvenlik
Bahsedeceğimiz ilgili  Siber Güvenlik  sitesini ziyaret ettiğiniz zaman karşınıza, Adli Bilişim, Ağ Adli Bilişim, Kali Linux, Sızma Testi yani Pentest  ve Kriptografi gibi birçok alan üzerinde bilgilerin verildiğini göreceksiniz. İlgili siteyi ziyaret ettiğiniz zaman kendinizi geliştirebileceğiniz birçok yöntemler verildiğini ve bu yöntemler sayesinde kendinizi geliştirerek iyi bir seviyeye getirebileceğinizi belirtebiliriz. Siber güvenlik alanında birçok eğitim dokümanlarını bir araya getirerek sizler için hazırlanan dokümanlar için  şunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Bu alanda (Pentest) kendilerini geliştirmek isteyenlere yönelik anlayacağı şekilde bir format haline getirilmesi okuyanların anlayabilmesine özen gösterildiğini, siteyi ziyaret ederek kendiniz bizzat fark edeceksiniz. Bahsi geçen siteyi ziyaret ettiğiniz zaman, konuyla ilgili eğitim başlıkları aşağıdaki gibidir.

Siber Güvenlik Eğitimleri Konu Başlıkları

  • Siber Güvenlik Eğitimleri
  • Ağ Güvenliği Eğitimleri
  • Adli Bilişim Eğitimleri
  • Kali Linux Eğitimleri
  • Kriptografi Eğitimleri
  • SQL Injection Eğitimleri

Kendilerini geliştirmek isteyenlerin yanı sıra Siber Güvenlik alanında hizmet isteyenler veya profesyonel olarak destek almak isteyen  kurumların ya da firmaların güvenliğini sağlayabilecek şekilde hizmetlerinin olduğunun da söyleyebiliriz. Bilişim Suçlarla Mücadele Derneğinden, kurumlar (özel firmalar, kamu kurumları gibi)  siber  güvenlik hizmetlerini alabilirler.

Sitemizde öncesinde açtığımız Siber Güvenlik Sızma Testi Eğitimleri ile ilgili konu başlığımız, bu Pentest alanına girmek isteyenler için çok güzel bir yol haritası şeklindeki bu makalemize kesinlikle göz atmanızı isteriz.

Ücretsiz Siber Güvenlik Pentest Eğitimleri
Siber Güvenlik
Siber güvenlik alanında sertifika hizmeti almak, bu alanda profesyonel olarak kendilerini geliştirmek isteyenlere yönelik özel olarak eğitimlerinde verildiğini ve bütçenizi sarsmadan kendinizi finansal anlamda kısıtlamaya sokmadan eğitimler alabilirsiniz. Siber güvenlik temelleri eğitimlerinde elbette bir çok kurum veya kuruluşlar eğitimlerin verdiklerini biliyoruz. Sizlere güvendiğimiz ve önerebileceğimiz kişilerden bahsedecek olursa;
Siber Güvenlik alanında Bahtiyar Bey'den, Adli Bilişim Güvenlik olarak Saltuk Bey'den eğitimler alabilirsiniz.

Detay bilgi için iletişime geçerek Bahtiyar veya Saltuk Beyler ile iletişime geçmeniz konusunda yardımcı olabiliriz.

Tanıtımını yaptığımız pentest / penetrasyon siber güvenlik eğitimleri için aşağıda verilen link adresini ziyaret etmeniz yeterlidir.

https://siberguvenlik.akblog.net 

Bilmeniz gereken önemli bir nokta:

Ülkemizde Siber Güvenlik Kümelenmesi, başta Savunma Sanayii Başkanlığı öncülüğünde ve ilgili tüm kamu kurum/kuruluşları, özel sektör ve akademi temsilcilerinin katkılarıyla temelleri atılan, siber güvenlik alanında teknoloji üreten ve dünya ile rekabet edebilen ülkemiz,  ana hedefi doğrultusunda ülkemizde Siber Güvenlik alanında her geçen gün yenilikleri takip ederek bu alanda hızlı bir büyüme ivmesiyle hareket ettiğini görüyoruz.

--
---
akblog.net
Ak Blog SEO - Google SEO Eğitimleri Dokümanları
  1. Uyarı:
    Ülkemizde Siber Güvenlik Kümelenmesi, başta Savunma Sanayii Başkanlığı öncülüğünde ve ilgili tüm kamu kurum/kuruluşları, özel sektör ve akademi temsilcilerinin katkılarıyla temelleri atılan, siber güvenlik alanında teknoloji üreten ve dünya ile rekabet edebilen ülkemiz, ana hedefi doğrultusunda ülkemizde Siber Güvenlik alanında her geçen gün yenilikleri takip ederek bu alanda hızlı bir büyüme ivmesiyle hareket ettiğini görüyoruz.

    YanıtlaSil
  2. Kendinizi geliştirebileceğiniz önemli Siber Güvenlik Eğitimleri Konu Başlıkları


    Siber Güvenlik Eğitimleri
    Ağ Güvenliği Eğitimleri
    Adli Bilişim Eğitimleri
    Kali Linux Eğitimleri
    Kriptografi Eğitimleri
    SQL Injection Eğitimleri

    YanıtlaSil
  3. Siber Güvenlik | Pentest - Penetrasyon alanında kendilerini geliştirmek isteyenlere yönelik anlayacağı şekilde bir format haline getirilmesi okuyanların anlayabilmesine özen gösterildiğini, konumuzda belirtmiş olduğumuz siteyi ziyaret etmeleri yeterlidir.

    YanıtlaSil
Konu hakkında sormak istediklerinizi yazabilirsiniz.
AK Blog SEO

Read. Think. Exercise (Oku. Düşün. Uygula.)

SEO | SEO | Hukuk | İngilizce Kursu |
Siz hayal edin. Biz Hayata geçirelim.
Akblog.NET
Whatsapp İletişim Formu×
Bilgileriniz
İstek Bilgileriniz
iletişime geç

Merhaba!

Webekle@gmail.com adresine e-posta gönderin veya aşağıdaki temsilcilerimizden biriyle WhatsApp ile iletişime geçin.

Yönetim Ekibi Yönetici ile iletişim geçin.
+905050251428
Destek Ekibi Eva ile iletişime geçin.
+905050251428
Doğrudan arayabilirsiniz +905050251428
Destek Saatleri 09:30 - 17:30
Merhaba! Nasıl Yardımcı Olabiliriz?
×
Nasıl Yardımcı olabilirim?