MWN9LGx8LGF4NWZcMqR5NWVdLTcsynIkynwbzD1c

Arabuluculuk Faydaları Yararları

Arabuluculuk Faydaları Yararları Nelerdir? Neden Arabuluculuk hizmeti almalısın…

Ak Blog SEO
4349759590016280108

Arabuluculuk Faydaları Yararları

16 Ocak 2022 Pazar

Arabuluculuk Faydaları Yararları Nelerdir?

Arabuluculuk Faydalarının veya Yararlarının sizlere ne gibi katkıları olacağına değineceğiz bu konumuzda. Arabulucu hizmeti almadan önce bilmeniz gereken önemli bir hususa değinelim. Tecrübeli ve alanında yetkinliğini tamamlamış bir hukuk bürosu ile çalışmanız gerekir. Çünkü probleminizin kaynağının ne olduğunu ve hızlı bir çözüm ile nasıl hareket etmesi gerektiğini bilecektir. Bunun içinde tecrübeli olmanın yanı sıra uzun yıllar süren deneyimleri olan bir Arabulucu Firması ile çalışmanız kesinlikle sizler için en iyisi olandır. 
  • Arabuluculuk yolu ile anlaşan taraflar kendi sorunlarını anlaşarak çözdüklerinden anlaşmazlıklar ortadan kalktığı gibi taraflar arasındaki ilişkiler kopmaz.
  • Dava yoluna gidilmiş dahi olsa aranızdaki uyuşmazlıkla ilgili her aşamada arabuluculuk yolunu deneyebilirsiniz.
  • Arabulucuya tek taraf veya her iki taraf aynı anda başvurabilir. Böyle bir başvuruda bulunmanız hiçbir hakkınızı sona erdirmez, zamanaşımı dahil hiçbir hak kaybına sebebiyet vermez.
  • Arabuluculukta çözüm için kamu düzenine ve yasalara aykırı olmamak kaydı ile istediğiniz şart ve şekilde anlaşabilirsiniz.
  • Arabuluculukla ilgili masraf ve ücretler konusunda karşı tarafın da kabul etmesi şartıyla istediğiniz şekilde anlaşabilirsiniz.
  • Her iki taraf her konuda anlaşacağından dava sürecinde olduğu gibi ispat yükümlülüğü, delil, tanık, bilirkişi, keşif söz konusu olmaz.
  • Arabulucuya başvurduğunuzda Mahkeme de dava açma hakkınız kaybolmaz. Yasa gereği zorunlu hallerde arabulucuya başvurmadan açılan davalarınız usulen reddedilir.
  • Arabuluculukta anlaşmanın gerçekleşmesi halinde anlaşma belgesi mahkeme kararı gibi icra edilebilir. Anlaşma belgesine uyulmaması halinde ilgili taraf hakkını icra ve haciz yolu ile alabilir.
  • Arabuluculukta usulüne uygun şekilde anlaşmanız halinde aynı konu bir daha dava konusu olamayacaktır.
  • Arabuluculuk Mahkemeler üzerindeki yükü ve yoğunluğu azaltıp, anlaşma ile sonuçlanabilecek uyuşmazlıkları çözüme kavuşturacağından, anlaşmayı teşvik edeceğinden mahkemelerdeki davalar daha kısa sürecek ve yargılamalar gecikmeyecektir.
Gördüğünüz gibi arabuluculuğun faydalarının neler olacağı bilgisini yukarıda liste halinde yazdık.
Arabuluculuk - Arabuluculuk Faydaları Yararları
İstanbul Arabuluculuk Hukuk
Arabuluculuk hakkında yararları veya faydaları ile ilgili daha detaylı bilgiler edinmek istiyorsanız aşağıdaki bağlantıyı ziyaret etmeniz yarar vardır.

Arabulucu Danışmanlık alanında yararlanabileceğiniz veya hizmet alabileceğiniz firma önerimiz hukukistanbul.gen.tr . İstanbul Arabuluculuk firması ile iletişime geçebilirsiniz. Ücretli veya ücretsiz danışmanlık hizmetlerinden yararlanabileceğinizi de ayrıca belirtmek isteriz. Yaşadığınızı hukuki problemleri çok daha hızlı bir çözüm için arabulucuya danışmanız ve gerekli hizmeti almanız gerekir. Aksi takdirde mahkemelerde hukuki uyuşmazlık problemlerinin çözümleri aylarca ve hatta yıllarca sürebilmektedir. 

Arabuluculuk (arabuluculuk.gen.tr) | Hukuk (hukukistanbul.gen.tr) | istanbul Arabuluculuk (istanbul Arabuluculuk)




--
---
akblog.net
Ak Blog SEO - Google SEO Eğitimleri Dokümanları
  1. Denge Arabulucu Firma İletişim Bilgileri:
    Adres:
    Abdurrahman Nafiz Gürman Mh. General Ali Rıza Gürcan Cd. No:31 Metropol Center İş Merkezi K.1 No:5 Merter / İSTANBUL

    YanıtlaSil



  2. Konumuzda sizlere arabuluculuğun faydalarının veya yararlarınınneler olacağı bilgisini yukarıda liste halinde yazdık.

    YanıtlaSil
  3. Tecrübeli ve alanında yetkinliğini tamamlamış bir hukuk bürosu ile çalışmanız gerekir. Çünkü probleminizin kaynağının ne olduğunu ve hızlı bir çözüm ile nasıl hareket etmesi gerektiğini bilecektir. Bunun içinde tecrübeli olmanın yanı sıra uzun yıllar süren deneyimleri olan bir Arabulucu Firması ile çalışmanız kesinlikle sizler için en iyisi olandır.

    YanıtlaSil

  4. Arabulucu Danışmanlık
    alanında yararlanabileceğiniz veya hizmet alabileceğiniz firma önerimiz DengeARB'dir.
    Denge Arabuluculuk firması ile iletişime geçebilirsiniz. Ücretli veya ücretsiz arabuluculuk danışmanlık hizmetlerinden yararlanabileceğinizi de ayrıca belirtmek isteriz.

    YanıtlaSil
Konu hakkında sormak istediklerinizi yazabilirsiniz.
AK Blog SEO

Read. Think. Exercise (Oku. Düşün. Uygula.)

SEO | SEO | Hukuk | İngilizce Kursu |
Siz hayal edin. Biz Hayata geçirelim.
Akblog.NET
Whatsapp İletişim Formu×
Bilgileriniz
İstek Bilgileriniz
iletişime geç

Merhaba!

Webekle@gmail.com adresine e-posta gönderin veya aşağıdaki temsilcilerimizden biriyle WhatsApp ile iletişime geçin.

Yönetim Ekibi Yönetici ile iletişim geçin.
+905050251428
Destek Ekibi Eva ile iletişime geçin.
+905050251428
Doğrudan arayabilirsiniz +905050251428
Destek Saatleri 09:30 - 17:30
Merhaba! Nasıl Yardımcı Olabiliriz?
×
Nasıl Yardımcı olabilirim?