MWN9LGx8LGF4NWZcMqR5NWVdLTcsynIkynwbzD1c

2012 Kpss Soruları Çalındı iddiaları Sınav İptal Edilecek mi

Sorular Cemaat Çaldı. Açık ve net.

Ak Blog SEO
4349759590016280108

2012 Kpss Soruları Çalındı iddiaları Sınav İptal Edilecek mi

7 Temmuz 2012 Cumartesi
Kpss Soruları Çalındı İddiaları http://www.akblog.net/2012/07/2012-kpss-sorular-calnd-iddialar-snav.html
KPSS 2012 soruları çalındı mı? ÖSYM son nokta “Çalınmadı”
2012 KPSS Soruları Çalındı , Dicle Haber Ajansı 2012 KPSS Sorularını Kim Çaldı , KPSS Soruları Nasıl Çalındı Beyazkalem.com.tr
2012 KPSS Sınavı İptal Edilecek mi Olacak mı2012 KPSS Sınav Soruları Yorumları Zor muydu Kolay mıydı7-8 Temmuz 2012 KPSS Sınavı Saat Kaçta Başlayacak Bitecek ?7-8 Temmuz 2012 KPSS Soruları ve CevaplarıKPSS Başvuru Kılavuzu, 2012 KPSS Soruları Çalındı Mı?, 2012 KPSS Sorularının Çalındığı iddia edildi, 2012 KPSS Soruları Çalındı İşte Çalınan Soru Kitapçığı, 2012 kpss sorularının çalınması , kimler çaldı, kck nasıl çaldı, 2012 Kpss Soruları Çalındı mı 07-07-2012, KPSS Soruları Çalındı mı? Sınav İptal Edilecek mi?
Not: iddalar asılsızdır.
Not:  iddalar asıllı mıdır?
Okuyun kararınızı verin kendiniz. Soruları ele geçirenler kıyameti de düşünün. 

  1. kpss çalındı ile ilgili haberler


    1. Radikal‎ - 1 saat önce
      Kamu Personeli Seçme Sınavı'nda (KPSS) soru ve cevapların sınavdan önce bazı gruplara sızdırıldığına yönelik iddialar üzerine ÖSYM bir ...
    1. KPSS soruları çalındı mı?
      Haber 10‎ - 1 saat önce
    2. Sorular çalındı mı?
      Sabah‎ - 1 saat önce
  2. 'KPSS soruları çalındı' iddiasına ÖSYM'den yanıt geldi

  3. KPSS soruları çalındı mı? - İnternet Haber

    www.internethaber.com/osym-kpss-sinav-sorulari--441191h.htm
    2 saat önce – KPSS soruları çalındı mı? - ÖSYM'den Konu ile ilgili açıklama geldi.
  4. KPSS'de sorular çalındı iddiası - Sınav Sistemleri- ntvmsnbc.com

    www.ntvmsnbc.com/id/25123477/
    Üniversite sınavında art arda yaşanan hataların ardından bu kez de KPSS'de soruların çalındığı iddia edildi. Yüzbinlerce kişi sonuçlara itiraz etti.

    kpss çalındı ile ilgili aramalar
    kpss sorular çalındı iddiası
    2010 kpss soruları çalındımı
    kpss sınav sistemleri
    ntv kpss 2010
    kpss çalındı 2010
    kpss iptal
    kpss çalın
    kpss 2010



Adaylara ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Resimlere tıklayarak büyütebilirsiniz.










Sınava Yönelik Yapılan Yorumlar Okuyalım bakalım. Soruların kimler tarafından çalındığını biliyorum şahsen.


kardeşim diyarbakır batman istanbul izmirde duydum adamlşara parayla sınav öncesi satıyorlar . çok ta özüldüm ama ne . bu ülke batmış her şeyi bitirdiler . ösym merkezi 2010 sınavi gy-gk sınavında oldu bu senede o zamanlar 80-90a aldılar hepsi atandı ama hakkıyla girmiş olan insanlar atanmadı. ösym de her zaman sorular ya çalındı yada birilerine el altından verildi ben hakkımı helal etiyorum artık ne devlete nede yöneticilerine güvenmiyorum 32 yaşındayım 2 çocogum var bu sene çok çalıştım hakları harram olsun. ayrıca memurlar net yöneticileri siyasi baskı var herhalde fikriniz neden degiştirdiniz eger onlar orjinal sorular degilse siz orjinallerini nerden buldunuz
7 Temmuz 2012 23:21tarhanbey

kpss de türkçe diye bölüm yok öylemi? yani genel yetenek soru başlığı altında gelince sen türkçe olduğunu anlamıyosun öyle mi? Bu türkçeden zamanı yetiştiremedim diyenler de hayal görüyorlar! :)
7 Temmuz 2012 23:08Bay Bilimsel

Ne demiş Cenabı Hak "Kul Hakkı ile Karşıma Gelme!"
bilmem kaç cümleyi , şıklarını , inceliklerini , virgülünü noktasını aklında tutan ve onları savunanlara diyorum : Hakkımızı helal etmiyoruz!
Allah size gerekeni yapar o zaman o sizin bildiğiniz diğer tarafta görüşeceğiz.
geçen sınavdada soruları çalan ve eğitim sınavları sayılmayanlar memurluk puanları ellenmediği için trt vesaire kurumlara yerleşmedimi .
yiyin efendiler yiyin ...
7 Temmuz 2012 23:08plnszn

http://forum.memurlar.net/konu/1565888/?page=4 bi bakın yaa
7 Temmuz 2012 23:08gulben16

sayın sermet serbay biz sınav soru kitapçığının sızdırıldığını iddia etmiyoruz sınav kısmında türkçe kısmı bulunmayabilir ama soruların ham halinde türkçe kısmının olmadığını söyleyebilir misiniz?Ayrıca madem çok güvenli bir sınavdı soru kitapçığının tarihten bir sorusunun birebir kitapçıktan çekilip dağıtımına ne diyeceksiniz ? Hani gözetmenler bile telefon alamıyordu?
7 Temmuz 2012 22:58manidar86

2010 dejavusu :))normalde en son atamalarda puanlar 80 lere kadar inerdi şimdi bakın 88- 90 lar havada uçuşuyo...2010 son hırsızları da atandı ama üzülmeyelim yeni hırsızlar da bu sınavla atanırlar:))
7 Temmuz 2012 22:55defne-eylül

ösym açıklama yapmış egitim bilimlerinden bahsetmiş.ya arkadaş bizim bahsettiğimiz eğitim bilimleri değil genel kültür sorularının hepsi beyaz kalem adlı yayınlarda yer alıyor ve hepsi sadece bir denemede gösteriliyor.Sorular akılda tutulacak düzeyde olmadığı aşikardır.Hadi tutuldu diyelim soruların sıralaması bile kitapçıkların birindeki sırlama ile aynı tut ki sırala bile hafızada tutuldu peki soruların şıkları, öncülleri ve hatta noktası virgülü bile aynıdır ve değişmemiştir.Hadi onları da bırakın öncüllü soruların şıklarının sırasını aynı ösym kitapçığındaki gibi nasıl denk getirmişler.Kimsenin eğitim bilimlerinden bahsettiği yok biz genel kültür sorularından bahsediyoruz.Bu işin biraz önce temizlenmesini istiyoruz.Ayıptır günahtır.linki iptal etmişler ama deneme sınavının kopyası elimde. isteyen herkese gönderebilirim
7 Temmuz 2012 22:55ihsan tekin

Ufacık mizanı olan arkadaşlar, anlarlar ki bu yapılan sadece karalamadır. Çünkü 07 TEMMUZ 2012 KPSS sınavında Türkçe diye bir kısım yoktur.
7 Temmuz 2012 22:33SERBAY SAMED

genel kültür sorularının 57 tanesi beyaz kalemin deneme sınavında.sorulara bu linkten bakar mısınız.bu ne ya
www.beyazkalem.com.tr/images/2012/beyaz_beyazkalem_kpss_genel_kultur.pdf
7 Temmuz 2012 22:28ertu outro

Editörün Notu
--Sayın üyemiz, büyük harfle yazdığınız veya kurallara dikkat etmediğinizden dolayı göndermiş olduğunuz yorum onaylanmamıştır.--
7 Temmuz 2012 22:28ihsan tekin


  1. ayşegül diyor ki:
    bu ne demek ya millet soruları biliyomuş dünden herkes ben bunları gördüm dün diyo bu sınav iptal olsun
  2. Yasemin diyor ki:
    yazık oldu emeklerime.. parama..
  3. emine diyor ki:
    artık sınavlardan bi beklentimiz yok.nasılsa çalışan boşa kürek sallıyo
  4. emine diyor ki:
    bu kadar da olmaz ya sorular bire bir aynı.asıl diyolar bi aptal yerine konmadıgımız kalmıştı oda oldu
  5. domino diyor ki:
    Kahrolsun sorularu alan da bunları örtbas etmeye çalışan da. olur ya çalındı diyoruz burdan söylüyorum mutlaka bir tane bile olsa çalıntı soruları görenlerden biri olur bu yazıları. size sesleniyorum: Paramı malımı çalsaydınız amenna. ğç beş günlük bir çalışma ürünü. ama siz sıkınıtılarla geçirdiğim bütün emeklerimi çaldınız.Hepinizin burnundan gelsin! adiler….
  6. Osman diyor ki:
    Olayın kurgusu su sekilde..
    Beyazkalem sınava soruları alsınlar diye bir kaç eleman sokmuş.. Giren kişilerin soruları bu kadar net ve şıkların sırasına göre hatırlamaları imkansız.. Sınava giren elemanlar mercek fotoğraf Makinası (cok mini f. makinaları makinalar) tarzı bir seyler içeri sokmus.. Sayfaların resimleri çekilip sınavdan cıkılmıs.. Sadece bu kadar mı HAYIR.. Daha onceden yapılan bu plan eşe dosta haber verilmiş..Dışarı çıkarılan sorular eşe dosta ulaştırılmış..
    Nasıl ulastırılmıs gibi sorular duyar gibiyim.. CEVABI Basit.. Nasıl dışarı çıkarıldıysa o şekilde de içeri sokulmuş..
    OLAY BUUUUUUUUUUUUUU…
  7. nil diyor ki:
    bu kadar insan boşuna mı çaba harcıyor ya yazık günah yeter artık yeter üniversiteyi bitir yıllarca sınava hazırlan sonu da bu işte..
  8. vedat diyor ki:
    bi kural da benden. osym bu defa tüm öğrencileri 17.00 a kadar içeride rehin tutsun öğrencilerde hafızalarında tuttukları soruları bir araya getirmesinler.(yalnız yaşıyorum evimin anahtarını dahi yanıma alamadım.her sene yeni kural.)
  9. hande diyor ki:
    bu olay gene örtbas edilecek dememe kalmadan ,örtbas ettiler bile
  10. dddddd diyor ki:
    ösym kılıfına uydurmaya çalışıyor yok sorular çalındı mı diyecek madem sıvav güvenliğini sağlayamıyorsunuz istifa edin hele ömer dincer ıı. mahmut u geçti ha bire değişiklik yapıyor her gelen bir sistem getiriyor başımıza bakanım diye kendini ispatlamaya çalışıyor güya kendi tükürdüğünü yalayan insanlara güven olunurmu hiç bence hiç kayıtsız kalınmamalı bu olaya
  11. ömer diyor ki:
    peki ya sınavda görevli olan kişiler ne kadar güvenilir???? adaylar imzalarını kurşun kalemle atıyor neyin nereye nasıl gittiği belli değil ???her türlü aksesuarın içeriye girmesi buna kalem bile dahil yasakken içeride sınav esnasında görevli kişilerin adayla yakın iletişime geçmesi konuşması ne kadar doğru???buna bizzat bugün şahit oldum…..
  12. burçin diyor ki:
    Soruların çalınması da ne demek!! adamlar bizzat elleriyle veriyor…O soruları verenlerinde alanların da ALLAH BELASINI VERSİN!…hadi öğrenciler hatırladı diyelim.Noktalama işaretlerine kadar mı aynı olur.Benim kitapçığımın resmen aynısı.şıkların yerlerini bile karıştırmamışlar.NE HAFIZAYMIŞ!!.ÖSYM den gelen açıklama traji komedi!! kendi inandı mı acaba söylediklerine.Hep birlikte itiraz dilekçelerimizi verelim.
  13. ömer diyor ki:
    geçen sınavda 100 tam puan alan çok olunca herşey ortaya çıkmıştı şimdi 57 soru üzerini siz tamamlayın işiniz garanti olsun oh ne şiş yanar ne kebap (:
  14. tragedy diyor ki:
    serdr adlı yorumcu çok önemli bir detayı açıklamış kesinlikle doğru..arkadaşlar artık bu hükümete de yeter 2 seçimdir oy veriyorum yazıklar olsun haram olsun böyle basiretsiz eğitimciler politikacılar..M.F.G yi ABD den çağıracağına ülkendekilerle ilgilen yeter artık..Haktır bu camide kuran okuyorsun ama haktan haberin var mı sayın baş vekil?
  15. mustafa diyor ki:
    teror amacli kck evlerinin her alana inme ideolojisi cemmatin hukumetten beslenerek sacma ideolojisi hukumetin ekmege yag surmesii herturlu seye cemmat destegi vermesi.yazikk yazikk ideolojiler yuzunden bu ulke ne hale geldi gelecekk…57 soruyu hatrlayp 3 soruyu hatrlayamayan her noktasina yazan beyaz kalem yayin aciklamasi komedi
  16. trbilim.com diyor ki:
    sorular yayınlanmış resmen ya
  17. asabi diyor ki:
    kimse sesini çıkarmadığı için böyle, öğrenci nüfusu neredeyse normal nüfus kadar hep birlikte bu işe afedersiniz bi ÇÜŞ desek bakalım bi daha kim cesaret edecek ş*liğe.. milletçe kaderciyiz ondan çıkmıyor sesimiz
  18. Adınız ... diyor ki:
    Bu ülkede sürü olduktan sonra güden de olur.
  19. sahin diyor ki:
    arkadaşlar soruların bu şekilde noktası ve virgülüyle gireenler tarafından ezbarlenmesi hiç de inandırırcı değil ; bazıları diyor ki yok fotğrafmakinesi telefon felan.. bu da pek inandırıcı değil; telefon ve fotoğraf makinesi olsa neden 57 soru…. 3 soruya ne oldu:)) ne tesadüfse o 3 soru güncel sorularla ilgili olan sorular…..
  20. firari diyor ki:
    bu soruları çalanları yağlı kazığa oturtmak lazım.bu ne yaa rezillik bu.millet 1 sene didinsin uğraşsın bu adi insanlarda soruları çalsın.hepsinin…
  21. serdr diyor ki:
    arkadaşlar bu sınav sistemi düpedüz bir yıldırma politikasından ve sadece belirli bir kesim arasında yüksek puanların paylaştırılmasını sağlatmaktan ibaret,yani öencelikli olarak bütün bir sene hatta birkaç sene çalışıpta hakkıyla yüksek puan yapabileceklerinde önünü tıkamak ilk amaç,kendi alanlarında uzman olanların dahi örneğin:türkçecilerin türkçe sınavında matçıların mat sınavında çok zorlanarak yapabileceği bir dizi sorunun ardından adayların yılmasını ve aşırı zaman kaybetmesini bu nedenlede zincirleme olarak sınavın diğer testlerindede başarısızlık göstermelerini sağlamak,böyle bir strateji ile çok çalışmış kişilerin normal şartlar altında yani makul zorluktaki bir sınavda yüksek puan alabileceklerin önünün tıkanması daha sonrada bu zor sınavda yüksek puanalrın sistemli olarak kendi yandaşları tarafından yapılmasını sağlamak,ve olası gerçekten çok çalışmış ve haketmiş normal şartlarda çok yüksek puanlar yapabilecek insanların dahi önünü tıkamak,benim artık bu tür sınavlara en ufak dahi olsa güvenim kalmadı …
  22. merve diyor ki:
    arkdşlar bimere dilekçe gönderelim…..bişeyler yapalımm
  23. kppsmogduru87 diyor ki:
    arkadşlar bu bilgileri hükümete yakın olmayan gazeteler ve yazarlara göndermeliyiz yayınlasınlar cok iyi hatırlıyorym polislik sınavı bu şekilde iptal olmuştu haber milliyette yayınlandı.burada bebuda okumak yerıne ıcrat yapalım..
  24. aykut diyor ki:
    eğer gerçekten böyle bişey varsa herkes hakkını arasın tabi hukuksal yolla nerelere başvurabiliyosak başvuralım arkadaşlar suskun kalmayalı bu nedir yaa :(
  25. tragedy diyor ki:
    tam bir trajedi..bu hükümetin her kurumunda olduğu gibi bu ösym de rezalet ustalık bu mu 2023 ü düşünüyorlar egemen bağışa başta olmak üzere tüm hükümet üyelerine “Oğlum bak git”
    • Ayşegül diyor ki:
      yürü git be salak var sanki karşınızda neymiş efendim öğretmenlerden ve öğrencilerden sorulardan ve cevaplardan akıllarında kalanları almışlar da yayımlamışlarmış.yok karşında noktası noktasına kelimesi kelimesine okadar uzun cümlelerin nasıl hiç değişmeden hatırlandığını nasıl açıklayacaksın? soruları çalmış servis etmişsiniz işte! hepiniz satılmışsınız para için kendinizi de satarsınız.bukadar insanın hakkı haram olsun hepinize…
    • moron diyor ki:
      moron tragedy ösym de yerleşmiş olanlar ve hala yönetenler chp li lerdir. Bunu bilmiyor ve moron moron konuşuyorsun. bunlar hep hükümetle zıt olan ösym çalışanlarının eseridir. kurumun başkanı kim olursa olsun farketmez sonu.
  26. aykut diyor ki:
    bişey cıkmaz arkadaşlar her sene calınıyor sonuç ?
  27. hande diyor ki:
    kopya çekenler anahtar,yüzük,küpeyle kopya çektiler heralde…sınava girdik,biri hesap makinesi çıkardı,bi de hesap makinesi serbest mi diye sordu…
    sorular çalınmış bariz belli,bizde boşuna gece gündüz çalıştık,dersanelere kitaplara para döktük.yazıklar olsun.Birileri artık bu duruma müdahale etsin.Bu ülkede yapılan sınavların hiç bi geçerliliği kalmadı,sınav yapmasınlar zaten gene istedikleri kişiler kazanacak,sınav yapmadan istedikleri adamları alsınlar.Bizde boşuna umut bağlamayalım..
  28. trabzon diyor ki:
    iyi düşünün arkadaşlar bu millet bu kadar aptal yerine kondukça daha neler olur…çalanın,çaldıranın,zerre haksızlığa göz yumanın bulursam burda burda,bulamazsam mahşerde dimdik karşındayım ve hakkımı helal etmememk için binlerce yıl cehennem ateşine razı olurum yinede helal etmem,feragat etmem.sesinin bastırılmasına göz yumdukça insanlar bunlar hep olur.ama şimdilik…
  29. gözde diyor ki:
    ya yuh be vallaha yuh bu nedir arkadaş insanlar sabah sınava giriyo 5 dakka sonra nete böyle haberler düşüyo bu ne ya madem böyle rezillikler yapacaklar böyle teletüre çevircekler niye insanların hakkına giriyolar gerçi hak hukuk saysalar böyle yaparmılar ama türkiye ve gerçekleri yalandan bu kadar memur bu kadar öğretmen atıyacaz falan filan demiyolar ki siz ne yaparsanız yapın dayısı olanı görürüz yazıklar olsun
  30. murat diyor ki:
    topunun ………
  31. emre diyor ki:
    arkadaşlar bu linkte soruların hepsi var
  32. sena diyor ki:
    ya o okul etrafındakı aılelerı dusundukce annemız babamız okadar okutuyor sonra dersaneye gonderıyor yasımız olmus 30 mılletın ıcıne gıremıyoruz sınava hazırlanıyoruz dıye bızı bu sınavlamı olcuyorlar tek ogretmenler ıcınde demıyorum hepımız ıcın keske bırlık olunsada sınava kımse gırmese bu sınav sıstemı degısmedıgı surece bu busekılde dewam edıcek et ıptal olsun ama 2010 ıptal olanlar trt de ve dıger kurumlarda memur bız sınava gırerken onlar bu marıfetlerını anlatıyorlardı bu gunun faturası yıne aılelere emeklerımıze cıktı tum emekcı arkadaslara seslenıyorum kayıtsız kalmayalım
  33. bir anne diyor ki:
    allah kahretsin inanmıyorum başbakana sesleniyorum lütven osym yi kökten kadro değişikliği şart hal almiştır.
  34. fd diyor ki:
    bu kadarı tesadüf olamaz çalındığı aşikar.. kesin iptal
  35. vay amk diyor ki:
    vay yuh bunlarla uğraşıyoruz. adamlar milletin emeğiyle dalga geçiyor resmen. yuhhh
  36. Hakan Ates diyor ki:
    Bu ne ya herkes
    bu adresten tepkilerini en ağır şekilde bildirsin. Hakları gasp edilen insanlar olarak sesimizi duyuralım. Aylarca çalışmanın karşılığı bu olmamalı. Suçlular hak ettikleri cezayı en ağır şekilde bulmalı. Biz aylarca çalışalım adamlar bir damla ter dökmeden birinci , ikinci olsun rezalet resmen rezalet.
  37. yeliz diyor ki:
    artık sinirden yazdıklarımı da görmez oldumm.. hakkımı haram ediyorummmm …
  38. baruttt diyor ki:
    ya kardeşim soruların aynısı bu nasıl iş bir yetkili çıkıp açıklamada yapmıyorrr.
  39. yeliz diyor ki:
    sorular kesin çalındı…. ve bunu yapan vesile olan her kimse hakkımı ne bu dünyada ne de öbür dünyada helal ediyorumm. bunu yapanlar öle hastalığa yakalansınlar kii.. sürüm sürüm sürünsünler………………………
  40. mehmet diyor ki:
    son 4 yıldır bu ülkede yapılan bütün sınavlar şaibeli bu nedir ya bir sene boyunca çalış geceni gündüzüne koy sonra da kendini akıllı sanan bir takım dalkavuk alsın soruları ve bizlerde mağdur olalım buradan yetkililere sesleniyorum YETER ARTIK 4+4+4 ile uğraşacağınıza biraz da hakların kazanılmasında etkili olan dürüstlükleri ile uğraşsınlar YETER ARTIK NEFRET EDİYORUM BU ÜLKEDE YAŞAMAKTAN BU SINAVLARDAN!!!!!!!!!!!!!!!!1
  41. baruttt diyor ki:
    yazık bunca emeğe yazık.ösy tumden değişmeli
  42. amed diyor ki:
    siyasi degil yazdıklarım ,münafıklar ülkeyi ele geçirmek için her şeyi yapıyor başı dindar diye heçinen bazı cemaat önde gelenleri çekiyor
  43. ramle diyor ki:
    allah belalarını versin bu kopyacıların okadar insanın emeğini hiçe sayıyorlar herşey gene başa döndü of yaaa
  44. taylan diyor ki:
    arkadaşlar ben tv den,resmi ağızdan duymadım çalındığını bu ne iş ya ! birileri bizi mi kekliyor yoksa örtbas mı ediliyor?ACİLEN AYDINLATILMALI BU KONU.bir edebiyatçı olarak şunu da eklemek istiyorum türkçe soruları çok zamanımı aldı.geçen yıllara göre çok lanet bi sınav bu.İPTAL EDİLSİNNN
  45. Burak Zorlu... diyor ki:
    İpTaL FaLaN OLMaZ…!!!! Ben sınava hazırlanmamıştım cünkü bu her sene oluyo…. emek veren arkadaşlar için cok üzüldüm…. herkesin bilmesi gereken bi gercek var burası türkiye…. masum insanların kapıda yüzügünü küpesini cıkarttırırlar… kemerini saatini cüzdanını v..s.. böle elinde birayla gece soruları ezberler sabahına da kpss den 97 puan alır ….
  46. murat diyor ki:
    basbaya çalınmış işte. sınavdan çıktık cemaatçiler :çook kolay dediler. aracıları. birde kck ya yüklüyorlar. kck senin depondan nasıl alıyor
  47. gonca diyor ki:
    aynısı yaaa bunlar ne olacak
  48. Orçun diyor ki:
    Bu soruları veren arkadaşlar sizlere sesleniyorum. “ALLAH BİN TÜRLÜ BELANIZI VERSİN” her iki dünyada iki elim yakanızda olacak. Bi de bu soruları bi şekilde alan arkadaşlara sesleniyorum. Sizler devlet memuru olup da benim verdiğim vergilerden maaş alacaksınız ya!!! “O ALDIĞINIZ PARAYI İŞALLAH HARCAMANIZ NASİP OLMAZ” verdiğim vergiler haram zıkkım olsun sizlere.
  49. yücel diyor ki:
    sınav sizce iptal olur mu
  50. inan diyor ki:
    Bu ülkenin son 4 yıldır yaptığı tüm sınavlar şaibeli. Hepsinin de üstü örtülüyor. Ben şimdi neden bu ülkede yaşamak isteyeyim? yolsuzluğun daha sınavlardan başladığı yerde neden durayım? Kim ne derse desin TÜRKİYE CUMHURİYETİ kuruluşundan bu yana en kötü ve karanlık dönemini yaşıyor. Şuanki hükümetin iktidarlığında duraklama evresi çoktan geçilmiş düşüş evresine geçilmiştir.
  51. caner diyor ki:
    sorular aynı ne olacağını zaman gösterir iki sene önce de sorular çalındı ama ilk bölümü iptal etmediler o zaman sadece eğitim bilimleri değil genel kültür genel yetenek de çalınmıştı yani..
  52. abubekir diyor ki:
    allah belanızı versın en kucuk hakkım varsa haram olsun
  53. Gülsüm diyor ki:
    allahım ya bu kadar emek veriyor bu millet ya bu insanlar nasıl yatıyorlar yaa rahatca yataklarına
  54. mucit diyor ki:
    arkadaşlar ben çalındığına inanmıyorum daha doğrusu inanmak istemiyorum. ortalığı karıştırmak en azından biraza da olsa bu kolay sorulardan sonra milletin keyfine limon sıkmak için yapılmış olabilir….geçmişte çıkan sorular diyecem ama bu kadarı da tesadüf olamaz ya da sınavdan erken çıkıp soruları yayınlamışlardır????. fazla iyi niyet biliyorum ama ………..hayırlısı neyse o olsun ya :-(((((
    • ahmet diyor ki:
      kolay mı? hadi oradan! kpss tarihinin en zor sınavına kolay diyorsun bir de! Bu akdar zekiysen bu sitelerde yorum yapacağına git işinle gücünle uğraş dalkavuk!
  55. fikri diyor ki:
    bu kadar olur allah belanızı versin şerefsiz herifler yazık bu kadar insana
  56. idris diyor ki:
    ne olacak şimdi
  57. aslı diyor ki:
    ne çalınmış ya verilmiş işte şunun adına çalınmış demeyin bari, verenler vermiş veya satanlar satmış artık herneyse ama bildiğim çalınmamış
  58. hayrullah diyor ki:
    aynı yaaaa nolcak şimdi iptal ya gene uffffffffffff
  59. kezban diyor ki:
    neden kimse bişey demiyor,ne bu şimdi
  60. deniz diyor ki:
    böyle birşey olamaz yaa yazık onca emeğimize birebir aynı olması mümkün değil bunun başka bir açıklaması yok çalınmışşş hakkımı helal etmiyorum kesinlikle…
  61. derya_kuzusu diyor ki:
    her yıl aynı şey yaa..Allah’tan korkun! kimler para kazanıyorsa bu şekilde üstümüzden,kimler hakkımızı yiyorsa…neyse Allah’a havale ediyorum kötü konuşmaya değmezsiniz!..
  62. Anti Gülensavar diyor ki:
    Pensilvanyada yaşayan o hainin emriyle Türkiye'deki müritleri yani adamları gizlice çaldılar. Olay bu. Devletimiz bu işin peşini bırakmayacak. Cemaat ülkeyi ele geçirmiş kardeşimmmmm. Sürekli de yaşayan bir Zaza Evladına kulak verin be..
  63. Beyzanur diyor ki:
    Bu ne demek şimdi ya, sorular çalınmış , arkadaşlar bir şey diyin ya PDF belgesindeki sorular aynı değil mi ?

Etiketler
Ak Blog SEO - Google SEO Eğitimleri Dokümanları
  1. http://www.akblog.net/2012/07/2012-kpss-sorular-calnd-iddialar-snav.html
    yorumlarınızı bekleriz

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Thanκs , І havе rеcеntly been looking for info аpproximately
    this subject for аges and yours is thе best Ι
    hаve came upοn so fаr. However, what in regards
    to the conclusion? Αге you сertain abоut the suρply?



    Have a looκ at my blog http://www.addngo.com
    Feel free to surf my web blog :: semester abroad

    YanıtlaSil
  4. Іt's very effortless to find out any topic on net as compared to textbooks, as I found this post at this site.

    My page: seopressor version5
    Also visit my web-site ... seopressor version5

    YanıtlaSil
  5. Heya i аm for the fіrst time heгe. І cаme acгoss this bοard аnԁ ӏ find It truly useful & іt
    helped me οut a lot. I hope tο give ѕomething back and aid others likе
    you aіdeԁ me.

    my weblog :: wedding dresses

    YanıtlaSil
  6. I usuallу do not сomment, hoωever І lookеd
    thгough some commentѕ on this page "2012 Kpss Soruları �alındı iddiaları Sınav İptal Edilecek mi".
    I actually do hаve somе questions for you іf іt's allright. Is it simply me or do a few of these responses come across like they are left by brain dead people? :-P And, if you are posting at additional sites, I'd likе
    to folloω anythіng fresh you have to post. Would уou
    pοst a lіѕt of all of yοur socіal ѕites liκe yοuг
    twіtter feed, Facеbooκ ρаge or linkedin pгοfіle?


    Feel frеe to suгf to my homepage: kuo yuan ye wedding cookies

    YanıtlaSil
  7. I lоved аs much аs you'll receive carried out right here. The sketch is tasteful, your authored subject matter stylish. nonetheless, you command get got an shakiness over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come more formerly again as exactly the same nearly very often inside case you shield this increase.

    My weblog; www.youtube.com

    YanıtlaSil
  8. Aftеr looking over a number оf the blog aгticlеs on your site, I truly appreciаte your technique of blοgging.
    I saved it to my bookmaгk webpagе list
    anԁ will be сhecking bacκ soon. Pleaѕe ѵisit my web site too
    and let me know how you feel.

    Lοok at my web-site - wedding dresses

    YanıtlaSil
  9. Тhis iѕ really interestіng, You are a very sκilleԁ blogger.
    I have joined уour feed anԁ
    lоok foгward to seeking more оf yοuг excellent ρost.
    Also, I have shared your website in my social networks!


    Here is my blog post https://Pinterest.com

    YanıtlaSil
  10. Exсellent агticle. Ι ωill be faсing manу of
    thеsе іsѕues аѕ wеll.
    .

    Μy page wedding dress

    YanıtlaSil
  11. Thank you for any other magnificent article. The place else could anybody get that type of
    info in such an ideal manner of writing? I have a presentation
    next week, and I am at the look for such info.

    Also visit my web site ... seo

    YanıtlaSil
  12. Ηello! I just wanted to ask if you ever
    have аny problems with hacκeгs? My last blog (wordрreѕѕ) waѕ haсked and I еndеd up losіng a few months of hard
    ωork due to no backup. Do you have any solutiοns to prevеnt hackerѕ?


    Αlso νiѕit my web site :: SEOPressor V5 review

    YanıtlaSil
  13. This is really interesting, You are a very skilled blogger.

    I've joined your rss feed and look forward to seeking more of your excellent post. Also, I've shared your
    website in my social networks!

    my page - SEO

    YanıtlaSil
  14. Piece of writing writing is also a excitement, if you know after
    that you can write or else it is complicated to write.



    my weblog; online tv izle radyo dinle

    YanıtlaSil
  15. I got this web site from my friend who told me on the topic of this website and now this time I am
    visiting this site and reading very informative posts at this time.


    Check out my web blog ... seo

    YanıtlaSil
  16. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
Konu hakkında sormak istediklerinizi yazabilirsiniz.
AK Blog SEO

Read. Think. Exercise (Oku. Düşün. Uygula.)

SEO | SEO | Hukuk | İngilizce Kursu |
Siz hayal edin. Biz Hayata geçirelim.
Akblog.NET
Whatsapp İletişim Formu×
Bilgileriniz
İstek Bilgileriniz
iletişime geç

Merhaba!

Webekle@gmail.com adresine e-posta gönderin veya aşağıdaki temsilcilerimizden biriyle WhatsApp ile iletişime geçin.

Yönetim Ekibi Yönetici ile iletişim geçin.
+905050251428
Destek Ekibi Eva ile iletişime geçin.
+905050251428
Doğrudan arayabilirsiniz +905050251428
Destek Saatleri 09:30 - 17:30
Merhaba! Nasıl Yardımcı Olabiliriz?
×
Nasıl Yardımcı olabilirim?