MWN9LGx8LGF4NWZcMqR5NWVdLTcsynIkynwbzD1c

Google Kaynaklı SEO

Ak Blog SEO
4349759590016280108

Google Kaynaklı SEO

24 Eylül 2017 Pazar

Google Kaynaklı SEO Eğitimi

SEO, SEO Yöntemleri, Google SEO, SEO Öğrenmek, SEO NEdir, SEO Sıralama Yapmak, Web sitelere SEO Yapmak, Google Sıralama Yapmak, SEO Püf Noktaları
Google den alıntılayarak ve aşağıda geçen cümlelerin kesinlikle google'a ait olduğunu belirterek kaynak verecek olursak;
SEO, "arama motoru optimizasyonu" veya "arama motoru optimize edicisi" için kullanılan bir kısaltmadır. Bir SEO ile çalışma kararı, sitenizi geliştirebilecek ve size zaman kazandırabilecek büyük bir karardır, ancak sitenize ve itibarınıza zarar verme riski de vardır. SEO'nun sitenize kazandırabileceği avantajların yanı sıra sorumsuzca hazırlanmış bir SEO'nun verebileceği zararları da araştırdığınızdan emin olun.  (Kaynak: https://support.google.com/webmasters/answer/35291?hl=tr)
Pek çok SEO ile diğer ajans ve danışmanlar, web sitesi sahipleri için aşağıdakiler gibi yararlı hizmetler sunmaktadır:
Yine aynı şekilde google den alıntılayarak devam edecek olursak:
Sitenizin içeriğini veya yapısını incelemeWeb sitesinin geliştirilmesiyle ilgili teknik önerilerde bulunma. Örneğin, barındırma, yönlendirmeler, hata sayfaları, JavaScript kullanımıİçerik geliştirmeÇevrimiçi iş geliştirme kampanyalarının yönetimiAnahtar kelime aramasıSEO eğitimiBelirli pazarlarda ve bölgelerde uzmanlık.  (Kaynak: https://support.google.com/webmasters/answer/35291?hl=tr)
Google arama sonuçları sayfasında organik arama sonuçlarının yanı sıra genellikle ödemeli reklamların da ("Reklamlar" veya "Sponsorlu" ifadesiyle belirtilir) görüntülendiğini unutmayın. Google ile reklam vermenizin, sitenizin arama sonuçlarımızdaki durumu üzerinde hiçbir etkisi olmaz. Google, siteleri ücret karşılığında arama sonuçlarımıza eklemez veya sitelerin sıralamasını değiştirmez. Organik arama sonuçlarımız da görünmenin herhangi bir maliyeti yoktur. 
Ak Blog SEO - Google SEO Eğitimleri Dokümanları
Konu hakkında sormak istediklerinizi yazabilirsiniz.
AK Blog SEO

Read. Think. Exercise (Oku. Düşün. Uygula.)

SEO | SEO | Hukuk | İngilizce Kursu |
Siz hayal edin. Biz Hayata geçirelim.
Akblog.NET
Whatsapp İletişim Formu×
Bilgileriniz
İstek Bilgileriniz
iletişime geç

Merhaba!

Webekle@gmail.com adresine e-posta gönderin veya aşağıdaki temsilcilerimizden biriyle WhatsApp ile iletişime geçin.

Yönetim Ekibi Yönetici ile iletişim geçin.
+905050251428
Destek Ekibi Eva ile iletişime geçin.
+905050251428
Doğrudan arayabilirsiniz +905050251428
Destek Saatleri 09:30 - 17:30
Merhaba! Nasıl Yardımcı Olabiliriz?
×
Nasıl Yardımcı olabilirim?