MWN9LGx8LGF4NWZcMqR5NWVdLTcsynIkynwbzD1c

Sosyal Blog Sosyalleşme ve Facebook illeti

Ak Blog SEO
4349759590016280108

Sosyal Blog Sosyalleşme ve Facebook illeti

13 Ekim 2012 Cumartesi
Sosyal Blog Sosyalleşme ve Facebook illeti
facebook, Sosyal Blog Sosyalleşme ve Facebook illeti, Sosyalleşme, Sosyal Yardımlar, internetten uzak durmanın yolları, Facebook bağımlılığından kurtulmanın yolları, bilgisayar bağımlılığından kurtulmanın yolları

SOSYAL BLOG 
Sosyal Blog Sosyalleşme ve Facebook illeti
Sosyalleşmenin aktif olduğu internet dünyasında artık günümüzde Google'un verdiği ücretsiz blog hizmeti ile net dünyasında gerek kendimizi tanıtmak ve gerekse farklı alanlarda hizmet etmek için açtığımız bloglar sayesinde internette kendimize ait web siteleri ile bizde bu medyada yer almış durumdayız.
Medyada yer almışken sosyal blog alanından farklı bir alana değinmek istiyorum. Umarım okuduğunuzda canınız sıkılmayacaktır.
Farkındamısınız bilmiyorum ama son beş yıla baktığımızda öyle bir duruma soktular bizi maalesef internetten kendimizi ayıramıyoruz. Tüm dünyada yankı uyandıran ve son zamanların en iyi çıkışı yapan facebook'a bakarsak ne yazık ki insanlar kendilerini bu sayfadan ayıramaz hale geldiler.Olayın ciddiyetini anlamanız için facebook bağımlılığından kurtulma için klinikler ortaya çıktı. Facebook'un gelişip büyümesi ve 2010 yılı içerisinde yaptırdığı bir kaç düşman edinmeden beşyüz milyon dost edinemezsin  filmini sanırım izlemişsinizdir.
Son derece iyi kurgulanmış bir filmdi. 
Neden mi izledim ?
Çünkü başarılı bir çıkış yapan bu insanların (yani facebook yöneticilerinin) filmini merak ettim. Sizler gibi belkide sizlerden farklı olarak internet dünyasına kendilerini kaptıran asosyal kişiler gibi..
Nerden çıktı bu facebook, ne yani facebook'a girmeyelim mi veya bizden ne istiyorsun gibi sorularınız olabilir. Sosyal blog olarak kendi blogumdan bahetmek istiyordum açıkçası ama nedense topluma karşı sürekli bir görevliymişim gibi uyarılarda bulunmak istemişimdir her zaman. Sizlerden isteğim olmaz ama sizlere önerilerim olabilir.
Facebook yada benzeri sosyalleşmenin sağlandığı internet dünyasına kendinizi fazla kaptırmamanız. Herşeyin bir ölçüsü vardır. Abartmadan sosyalleşmede yer alabilirsiniz. 
Unutmayın giden zaman gitmiştir önemli olan bundan sonrası. Zamanınızı ne kadar iyi değerlendirirseniz geriye dönüp baktığınızda daha az pişman olursunuz.
Blog hizmeti verdiği için Google'ye teşekkür, arkadaşlarımızı bulmak için sosyal medyayı kurup herkesin ücretsiz yararlanmasını sağladığı için Facebook'ada teşekkür. Herşey bizde bitiyor. Ölçüyü sağlamakta bize düşer, facebook'a değil.
Kaynak: http://www.akblog.net
Ak Blog SEO - Google SEO Eğitimleri Dokümanları
Konu hakkında sormak istediklerinizi yazabilirsiniz.
AK Blog SEO

Read. Think. Exercise (Oku. Düşün. Uygula.)

SEO | SEO | Hukuk | İngilizce Kursu |
Siz hayal edin. Biz Hayata geçirelim.
Akblog.NET
Whatsapp İletişim Formu×
Bilgileriniz
İstek Bilgileriniz
iletişime geç

Merhaba!

Webekle@gmail.com adresine e-posta gönderin veya aşağıdaki temsilcilerimizden biriyle WhatsApp ile iletişime geçin.

Yönetim Ekibi Yönetici ile iletişim geçin.
+905050251428
Destek Ekibi Eva ile iletişime geçin.
+905050251428
Doğrudan arayabilirsiniz +905050251428
Destek Saatleri 09:30 - 17:30
Merhaba! Nasıl Yardımcı Olabiliriz?
×
Nasıl Yardımcı olabilirim?