MWN9LGx8LGF4NWZcMqR5NWVdLTcsynIkynwbzD1c

Joomla Uzmanı

Joomla Uzmanı Ahmet DEMİRCİ

Ak Blog SEO
4349759590016280108

Joomla Uzmanı

12 Şubat 2014 Çarşamba

Joomla Uzmanı - Ahmet DEMİRCİ

Bir tasarım dehası....
Bu konuyu yazarken şu an askerde olduğumu belirtmek isterim. 05.02.2014 tarihinde Türk Silahlı Kuvvetlerinin bir mensubu oldum.  Vatani görev yerim Edirne. 2013 yılının sonlarına doğru ağustos ayı idi. Ahmet Demirci adında bir Joomla uzmanı ile tanıştım. Gördüğüm ve tanıdığım kadarıyla şu an için söylemek istediklerimi şöyle ifade edebilirim. Gerçekten de özellikle web tasarım alanında kendini geliştirmeye yönelik sürekli araştırmalar yapmaya çalışan biri olarak görüyorum kendisini. Bu arada Ahmet Demirci dışında Onun bir arkadaşı olan Selim Dinçer ile de tanıştım. Iyi çocuklar ve güvenilir olarak görüyorum kendilerini. Ahmet Demirci 2006 veya 2007 li yıllarda yanlış hatırlamıyorsam web tasarım dünyasına yavaş yavaş adımlar attığını söylemişti bana. Umarım bundan sonra çok daha iyi projelere gelerek kendisini çok iyi bir noktaya getirecektir diye düşünüyorum. Kendisinin yapmış olduğu web tasarım alanındaki joomla ile ilgili olarak Wordpress ede yönel  demiştim. Bakalım ilerleyen zamanlarda zaman bize ne gösterecek. Hep birlikte göreceğiz. Belki ilerleyen zamanlarda wordpress'e yönelecek. Gerçi kendisine Wordpress ile ilgili olarak birçok döküman vermiştim ve araya Askerliğimin girmesi belki de internet dünyasına ara vermemin iyi olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca kendisi ile web tasarım konusunu konuşurken Seo üzerine yönelmesini ve bu sektörde ciddi anlamda iyi paralar kazanabileceğini söylemiştim. Bakalım askerlikten sonra kendisi ile konuştuğumuzda kendisini ne noktaya getirdiğini hep birlikte göreceğiz. Ahmet Demirci arkadaşım daki görmüş olduğum biraz işim var ve gerçekten de web tasarım alanına veya dijital dünya sektörüne kendini tam anlamıyla vermek isteyip ve bu sektörde çok iyi bir noktaya getirebilen bir şahıs olarak görüyorum.
Bu arada Askerliğimin 6. ve 7. Günüm,  tam olarak bilmiyorum yeni bir Askerim. Acemi Birliği'nde askerliğim devam etmektedir. Askerdeyken Acemi Birliği'nde yazıcı olarak iki gün sonra beni görevlendirdiler. Yaklaşık 300 kısa dönemin birlikte askerlik yaptığımız Edirne'de o kadar çok bilgisayar mezunu öğretmenleri veya bilgisayar mühendisleri veya bilgisayar Teknisyenleri görüyorum ki gerçekten de çok üzülerek söylemek istiyorum alanında çok çok gerilerdeler ve web tasarım alanında maalesef çok geride kalmış arkadaşlarımız olmaları beni üzüyor şahsen. Ayrıca yazılım alanında bilgisayar mühendislerinin veya bilgisi öğretmenlerinin bilgisinin olmaması ülkemiz için ciddi anlamda bir eğitim sorunu olduğunu görüyorum.
Buna rağmen yine de üniversite ile işi olmadığı halde yazılım alanında özellikle web tasarım dünyasında veya Bilişim sektörüne yönelik kendini geliştiren Ahmet Demirci arkadaşımı tebrik ediyorum şimdilik.

--
---
Akblog.NET
Etiketler
Ak Blog SEO - Google SEO Eğitimleri Dokümanları
Konu hakkında sormak istediklerinizi yazabilirsiniz.
AK Blog SEO

Read. Think. Exercise (Oku. Düşün. Uygula.)

SEO | SEO | Hukuk | İngilizce Kursu |
Siz hayal edin. Biz Hayata geçirelim.
Akblog.NET
Whatsapp İletişim Formu×
Bilgileriniz
İstek Bilgileriniz
iletişime geç

Merhaba!

Webekle@gmail.com adresine e-posta gönderin veya aşağıdaki temsilcilerimizden biriyle WhatsApp ile iletişime geçin.

Yönetim Ekibi Yönetici ile iletişim geçin.
+905050251428
Destek Ekibi Eva ile iletişime geçin.
+905050251428
Doğrudan arayabilirsiniz +905050251428
Destek Saatleri 09:30 - 17:30
Merhaba! Nasıl Yardımcı Olabiliriz?
×
Nasıl Yardımcı olabilirim?