MWN9LGx8LGF4NWZcMqR5NWVdLTcsynIkynwbzD1c

Ülkelerdeki Derin Devletçiler

Ak Blog SEO
4349759590016280108

Ülkelerdeki Derin Devletçiler

24 Eylül 2016 Cumartesi

Orta Doğu Ekonomistinden bir analiz.

Bu herifin bu pisliğin bu lanetin ve bu kanı bozukların yavruları bizim ülkemizde de  var ve feto bu kan emicilerinin yavrular dan sadece bir tanesidir. CIA, MI5 MI6, ingiliz kraliyet ailesi İran ın SAVAK ı olsun, Ortadoğu'daki İngiliz dervişleri olsun Hepsi bunların planı.  Abd ye başkanlık için adaylığını koyanları seçenler bu Kan Emici Ailedir yani Rockfall ve Rothschild ailesidir. Dünyadaki siyaset başta olmak üzere  neredeyse bütün işçi partilerin arkasında bu örgütler vardır.
Bütün darbelerin arkasında yine bu şerefsiz kanı bozuklar ın olduğunu tüm dünya bilir ama Müslümanlar bilmez. Çünkü bizde araştırma yok.
Faaliyet alanlarına bakarsak:
Zaire Çad Yemen, Guatemala, Şili, Dominik Cumhuriyeti, Kongo Cumhuriyeti, Bolivya, Gana , Haiti, Fiji, El Salvador, Peru, Uruguay ve hatta İran daki Humeyni gibi şuan aklıma gelmeyen yüzlerce ülke deki darbelerin arkasında bunlar vardır. 
Ne yazık ki  Rockfall ailesinin Osmanlı devletini nasıl yok ettiğini  kendi kitaplarında açık açık yazıyorlar. Osmanlı Devleti dönemindeki Jon Türkler dediğimiz Siyonizm kisvesi altında müslüman görünümlü hainlerin osmanlı devletini parçalamak için neler yaptıklarını anlatıyorlar açık açık. İran ın Ruhani Lideri Köpek  Humeyni nin de  İran i Nasıl ele geçirdiğini de belirtilmiş ama bizim ülkemizin insanları o kadar Ahmaklar ki okumaz, düşünmez, idrak edemez ve sosyal medyada ki her boka inanıp 3 kelime twitter'dan  4 kelime Facebook'tan ve 5-6 kelimeyi de Murdoch medyasının yanı sıra batı medyasının sözlerine inanarak yada işlerine öyle gelerek hareket ettiklerini görüyoruz. Yazılacak çok şey var aslında ama bizde cahil cok olunca ne kadar yazarsak yazalım bir işe yaramadığını anlıyorsun bir süre sonra ve pes ediyorsun.
Haber Editör İçerik Araştırması: Murat ULUSOY

Ak Blog SEO - Google SEO Eğitimleri Dokümanları
Konu hakkında sormak istediklerinizi yazabilirsiniz.
AK Blog SEO

Read. Think. Exercise (Oku. Düşün. Uygula.)

SEO | SEO | Hukuk | İngilizce Kursu |
Siz hayal edin. Biz Hayata geçirelim.
Akblog.NET
Whatsapp İletişim Formu×
Bilgileriniz
İstek Bilgileriniz
iletişime geç

Merhaba!

Webekle@gmail.com adresine e-posta gönderin veya aşağıdaki temsilcilerimizden biriyle WhatsApp ile iletişime geçin.

Yönetim Ekibi Yönetici ile iletişim geçin.
+905050251428
Destek Ekibi Eva ile iletişime geçin.
+905050251428
Doğrudan arayabilirsiniz +905050251428
Destek Saatleri 09:30 - 17:30
Merhaba! Nasıl Yardımcı Olabiliriz?
×
Nasıl Yardımcı olabilirim?