MWN9LGx8LGF4NWZcMqR5NWVdLTcsynIkynwbzD1c

SEO Üzerine Gerçekler

Ak Blog SEO
4349759590016280108

SEO Üzerine Gerçekler

23 Nisan 2018 Pazartesi

SEO Üzerine Gerçekler

SEO Üzerine Tartışmalar.

Evet arkadaşlar şuan masada yedi arkadaş oturuyoruz ve hiçbirimiz SEO dan anlamayıp, SEO dahisi imiş gibi birbirlerimize fikirler veriyoruz. İnanın aramızda yapmış olduğumuz bu sohbet inanılmaz derecede hem eğlenceli ve hem de SEO üzerine cahil kişilerin buna bende dahil olarak bir araya gelerek kendimizce fikir alışverişinde bulunduğumuz böylesi bir ortamda çok eğleniyoruz. Çok ilginçtir ki bizler yani bu yedi kişilik SEO üzerine dev cahil olanlar gerek ASP gerek PHP ve gerekse HTML dillerine yönelik zerre kadar bilgiye sahip değiliz. Ama ne hikmetse Seo üzerine birbirimize profesyonelce bilgiler vermeye çalışıyoruz. Çok daha ironi bir durumu açıklayacak olursam; hepimizin de Web siteleri var ve Google'da ilk sayfada demiyorum ilk sırada yer almakta olduğunu açıkça söyleyebilirim. Google Seo ile ilgili çalışma yapan kişilerin emeklerine çok bakmaz diye düşünüyoruz ne hikmetse. Tamamen internet üzerinden web sitelerimize gelecek olan ziyaretçilere yönelik vermiş olduğumuz bilgileri, yani daha açık bir ifade ile özgün makaleleri kullanıcıların okumasına yönelik sıkılmadan, bıkmadan ve okuduğu makaleyi sonuna kadar okutabilecek çalışmalarımız var sadece. Web sitemize gelecek olan ziyaretçi neyi okuduğunu bilmeli. Makaleyi hazırlayan yazarın ne demek istediğini çok rahat bir şekilde özellikle okurken akıcı olacak biçimde her kelimesini, siteye gelen ziyaretçi anlamalı.
SEO yaparken ziyaretçilerimiz artsın diye değil de web sitemize gelen ziyaretçiler istediğini aldı mı veya istediği bilgiye erişebildi mi mantığı ile yapmış olduğunuz çalışmalar Seo üzerine daha etkileyici ve kalıcı bir çalışma sergilemeniz gerekir.
Google'ın yapmış olduğu açıklamalara bakarak veya SEO üzerine profesyonel anlamda destek veren kuruluşların yazılarına göz attığımızda sizlere açıkça şunu çok rahat bir şekilde söyleyebiliriz: Seo da en güçlü silah makaledir ve bu anlamda siteleriniz için alabileceğiniz en etkileyici yöntem, özgün makalelerdir yani sizlerin deyimiyle sitelerinize açtığınız özgün içeriklerdir.
Yukarıda bahsettiğimiz gibi yedi arkadaş bir araya gelerek her ne kadar SEO da profesyonel anlamda bilgimiz olmasa da kendi aramızda yapmış olduğumuz bu toplantı sonucunda hemfikir olduğumuz bir nokta var.  
SEO da en etkili yöntem MAKALE YAZARLIĞI dır.
--
---
Akblog.NET
Ak Blog SEO - Google SEO Eğitimleri Dokümanları
Konu hakkında sormak istediklerinizi yazabilirsiniz.
AK Blog SEO

Read. Think. Exercise (Oku. Düşün. Uygula.)

SEO | SEO | Hukuk | İngilizce Kursu |
Siz hayal edin. Biz Hayata geçirelim.
Akblog.NET
Whatsapp İletişim Formu×
Bilgileriniz
İstek Bilgileriniz
iletişime geç

Merhaba!

Webekle@gmail.com adresine e-posta gönderin veya aşağıdaki temsilcilerimizden biriyle WhatsApp ile iletişime geçin.

Yönetim Ekibi Yönetici ile iletişim geçin.
+905050251428
Destek Ekibi Eva ile iletişime geçin.
+905050251428
Doğrudan arayabilirsiniz +905050251428
Destek Saatleri 09:30 - 17:30
Merhaba! Nasıl Yardımcı Olabiliriz?
×
Nasıl Yardımcı olabilirim?