MWN9LGx8LGF4NWZcMqR5NWVdLTcsynIkynwbzD1c

Blogger SEO Ayarları Nasıldır

Blogger SEO Ayarları Nasıldır

Ak Blog SEO
4349759590016280108

Blogger SEO Ayarları Nasıldır

28 Kasım 2018 Çarşamba

Blogger SEO Ayarları

Blogger SEO Ayarları Nasıldır
Blogger SEO Ayarları Öğrenelim.
Bugün sizlere Blogger sitelerine yönelik Seo Ayarları konusuna değineceğiz.
Diğer hazır sistemler gibi Blogger da hazır bir sistem olduğu için kullanım konusunda öncelikle sizlere şunu rahatlıkla ifade edebileceğimizi söyleyebiliriz: 
Kullanımı gayet kolay, gayet basit ve çok rahat bir şekilde blog sitelerinize şekil verebilirsiniz ve bunu yaparken de tamamen Google tarafından sizlere verilen eklentiler sayesinde çok rahat bir şekilde herhangi bir kodlama bilgisine sahip olmaksızın yapabileceğinizi biliyor muydunuz?
Ya da daha açık bir ifade ile konuyu detaylandıracak olursak; Blogger ile Google tamamen entegrasyonunu sağlanmış ve senkronizasyon ayarları yapılmış ve daha ötesi yüklediğiniz videoları YouTube üzerinden, eklediğiniz fotoğrafları Google Drive üzerinden sizler kendiniz eklediğiniz ne tür doküman olursa olsun (resimler, videolar, fotoğraflar vs..) silmedikçe, her zaman fotoğraflarınız olsun görsel olarak eklediğiniz sitelerinize resimleriniz olsun ve benzeri gibi birçok kolaylık sağlandığını bilmenizi isteriz. (Yani güvenlik sorunu konusunda Blogger kullanıcılarının şüphe etmelerine gerek yoktur.)
Öncelikle şunu söylemek istiyoruz bir Google hesabınız ile blog sitenizi açabilir ve sitenize eklediğiniz gerek sayfalarınız olsun veya gerek konularınızın yanı sıra etiketleri de dahil edecek şekilde her zaman Google tarafından bizlere sağlanan Webmaster Tools araçları dediğimiz sistem üzerinden konularınıza Google botları çağırabilirsiniz. 
Blogger SEO Ayarları Nasıldır
Blogger SEO Ayarları Öğren
Açmış olduğunuz her konu için Google webmaster Tools araçlar sekmesinden her konunun linkini getir veya oluştur diyerek Google robotları sitenize gelip ve daha sonrasında eklemiş olduğunuz konunun orijinal bir döküman veya makale olmasına dikkat ederek Google botlar sitenizin güncelliğini veya Özgün makalelerinizi kendi veri tabanına kayıt ederek, açmış olduğunuz sitenizin başlığına göre Google'da arama yapan ziyaretçileri sitenize Google botlar sayesinde onlara sunulur ve sitenize ziyaretçi erişimi sağlanır. Bu sayede zamanla ziyaretçileriniz de bir artış olacağını göreceksiniz.
Şunu çok rahat bir ifade ile açıklamak gerekirse: 
Google tarafından verilen blog siteleri zaten SEO uyumlu olup ve sitelerinize özellikle şuna dikkat etmeniz gerekir:
Birincisi olmazsa olmaz dediğimiz ve her şeyden önemli olarak görebileceğimiz en etkin konu kesinlikle Özgün makaledir.
İkincisi sitelerinize eklediğiniz görsellerin size ait olması sizleri bir adım daha öne taşıyacağını unutmamanız gerekir.
Üçüncüsü konunuzu eklerken kendinize göre değil de web sitenizi ziyaret eden kullanıcılara yönelik ve onların anlayacağı şekilde yazmanız size pozitif bir görünüm sağlayacaktır.
Blogger SEO Ayarları Nasıldır
Blogger SEO Ayarları Nasıldır
Açtığınız her konunun altına muhakkak Ama muhakkak şunu yazmanızı istiyoruz: "Konuya dair sormak istediklerinizi yorum bölümüne yazabilir veya iletişim sayfamızdan bizlere ulaşabilirsiniz" diyerek site ziyaretçilerinizi özel kılan güzel cümleleri kullanmanız sizlere daha profesyonel bir görünüm sergileyecektir.
Web sitenizde iletişim sayfanız muhakkak ama muhakkak olsun ve bunun yanı sıra Google haritalarda kendinizi göstermeniz sizler açısından rakiplerinize oranda çok daha iyi konuma gelmenizi sağlayacaktır.
Sitelerimizde açmış olduğunuz konulara özen göstererek sanki herhangi bir konu hakkında hiçbir bilgisi olmayan bir ziyaretçiye sıfırdan yani Temel'den bir bilgi verir gibi açıklayıcı cümleleri kullanmanız Sizler açısından iyi olacaktır
Yararlı olması dileğiyle.

Makale Akblog Editörleri tarafınca yazılmıştır.
--
---
Akblog.NET
Ak Blog SEO - Google SEO Eğitimleri Dokümanları
  1. Önemli not: konuda da belirttiğimiz gibi buraya da aktarmayı düşünüyoruz. Konunun mahiyeti açısından. Sitelerimizde açmış olduğunuz konulara özen göstererek sanki herhangi bir konu hakkında hiçbir bilgisi olmayan bir ziyaretçiye sıfırdan yani Temel'den bir bilgi verir gibi açıklayıcı cümleleri kullanmanız Sizler açısından iyi olacaktır

    YanıtlaSil
Konu hakkında sormak istediklerinizi yazabilirsiniz.
AK Blog SEO

Read. Think. Exercise (Oku. Düşün. Uygula.)

SEO | SEO | Hukuk | İngilizce Kursu |
Siz hayal edin. Biz Hayata geçirelim.
Akblog.NET
Whatsapp İletişim Formu×
Bilgileriniz
İstek Bilgileriniz
iletişime geç

Merhaba!

Webekle@gmail.com adresine e-posta gönderin veya aşağıdaki temsilcilerimizden biriyle WhatsApp ile iletişime geçin.

Yönetim Ekibi Yönetici ile iletişim geçin.
+905050251428
Destek Ekibi Eva ile iletişime geçin.
+905050251428
Doğrudan arayabilirsiniz +905050251428
Destek Saatleri 09:30 - 17:30
Merhaba! Nasıl Yardımcı Olabiliriz?
×
Nasıl Yardımcı olabilirim?