MWN9LGx8LGF4NWZcMqR5NWVdLTcsynIkynwbzD1c

En Güçlü Blogger Ping Siteleri

En İyi En Güçlü Blogger Ping Siteleri

Ak Blog SEO
4349759590016280108

En Güçlü Blogger Ping Siteleri

29 Kasım 2018 Perşembe

Blogger Ping Siteleri Sites

Bugün kü konumuz da Blogger web sitelerini Google, Yandex veya Bing gibi  dünyaca ünlü olan arama motorlarında sizleri özellikle Seo anında bir noktaya getirecek bazı püf noktaları vereceğiz. 
En İyi En Güçlü Blogger Ping Siteleri
En İyi En Güçlü Blogger Ping Siteleri
Vereceğimiz bu bilgiler ışığında web sitelerinize yönelik Seo çalışmaları dediğimiz faaliyetlerinizi korumaya yönelik önemli bilgileri vermeden önce bilmeniz gereken çok önemli bazı kısa ve öz olacak şekilde detaylara girelim.
Bir düşünün web sitenizde yazmış olduğunuz bir konunun Google Yandex Bing veya diğer arama motorları tarafından kayda alınması ve konunuzun başlığını aratan İnternet kullanıcılarına makalenizi nasıl onlara sunulduğu konusunda özet bir bilgi verecek olursak: Öncelikle web sitenizde tamamıyla cümlelerinin size ait olan yani Özgün makale dediğimiz bir konuyu açmanız ve sonrasında konuya yine size ait olacak şekilde gerek Photoshop gerekse Paint gibi basit resim düzenleme uygulamaları kullanarak orijinal dediğimiz bir görseli de konuya ekleyerek sonrasında Özgün makale adı altında konunun uzun çalınmaması için neler yapmanız gerektiğini biliyor muydunuz?
Belki bileniniz vardır ama bizler tamamen temelden yani hiçbir bilgiyi bilmediğiniz varsayarak açıklama yapalım: Açmış olduğunuz konuların başkaları tarafından çalınmaması için bazı Ping dediğimiz web sitelerinizin kaydını almanız olmazsa olmazlardan diyebileceğimiz önemli bir faktör olacağını ve Google Yandex gibi diğer arama motorlarında dahil edecek olursak web sitenizde açtığınız konuları botlar sayesinde kendinizi sağlama alacak biçimde kaydınızı alın.

En Güçlü Blogger Ping Siteleri
Ping Siteleri
Örneğin "Ping Siteleri" adı altında bir başlık ile konuyu açtığınızı varsayarak ve sonrasında konumuza eklediğiniz anti parantez tamamen Özgün makale olarak ve sitenize eklenilen konuyu başkaları çalsa dahi makalenin ilk kaydı web sitenize Google ve diğer arama motorlarındaki botlar sayesinde bunu gerçekleştirmeniz gerekir. Aksi halde web sitenizdeki konuları çalan diğer webmasterlar sizin emek verdiğiniz konuları kendi sitelerinde yayınlayarak Google'da belli bir noktaya yani Seo dediğimiz sıralama konusunda iyi bir yer edineceklerdir. İşte bunun önüne geçebilmemiz için sizlere bazı ping sitelerini vereceğiz.
Bu Ping siteleri sayesinde hem sitenizin konularını kaydı alır hem de arama motorları botları sayesinde internet kullanıcılarına konumuzun başlığına göre aramayı yapan ziyaretçilere sitenizi sunarak, hem web sitenizin hitini artırmak hem de arama motoru optimizasyonu adı altında Seo dediğimiz kavrama bir adım daha yaklaşmış olursunuz.
Aşağıda size vermiş olduğumuz Blogger Ping sitelerine yönelik işinizi fazlasıyla göreceğinizi rahatlıkla söyleyebiliriz.
Fazla aşırıya kaçmadan açmış olduğunuz bir konunun 2 Ping sitesini kullanmanız yeterli olacaktır.

Konuya dair aklınıza takılan olursa sitemizin yorum bölümüne yazarak bizlere sorunlarınızı dile getirebilir veya iletişim sayfamızı kullanarak bizlerle irtibata geçebilirsiniz. Editör arkadaşlarımız sorularınıza hızlıca cevap vermeye çalışacaklardır.

Blogger Ping Siteleri
https://pingler.com/
http://pingomatic.com/
http://googleping.com/
http://www.pingfarm.com/
http://feedshark.brainbliss.com/
http://www.bulkping.com/
http://pingmyblog.com/
http://ping.in/

Makale Akblog Editörleri tarafınca yazılmıştır.
--
---
Akblog.NET
Etiketler
Ak Blog SEO - Google SEO Eğitimleri Dokümanları
Konu hakkında sormak istediklerinizi yazabilirsiniz.
AK Blog SEO

Read. Think. Exercise (Oku. Düşün. Uygula.)

SEO | SEO | Hukuk | İngilizce Kursu |
Siz hayal edin. Biz Hayata geçirelim.
Akblog.NET
Whatsapp İletişim Formu×
Bilgileriniz
İstek Bilgileriniz
iletişime geç

Merhaba!

Webekle@gmail.com adresine e-posta gönderin veya aşağıdaki temsilcilerimizden biriyle WhatsApp ile iletişime geçin.

Yönetim Ekibi Yönetici ile iletişim geçin.
+905050251428
Destek Ekibi Eva ile iletişime geçin.
+905050251428
Doğrudan arayabilirsiniz +905050251428
Destek Saatleri 09:30 - 17:30
Merhaba! Nasıl Yardımcı Olabiliriz?
×
Nasıl Yardımcı olabilirim?