MWN9LGx8LGF4NWZcMqR5NWVdLTcsynIkynwbzD1c

Burçların Cinsellik ilişkileri

Burçların Cinsellik ilişkileri Nasıldır?

Ak Blog SEO
4349759590016280108

Burçların Cinsellik ilişkileri

4 Nisan 2019 Perşembe

Burçların Cinsellik ilişkileri Nasıldır?

Burçların Cinsellik ilişkileri Nasıldır?
Burçların Cinsellik ilişkileri Nasıldır?
Koç: Aslanlarla bir hayli uyumlu olan koç burçları için en önemli pozisyon köpektir. Bu burçlar spontane yerlerde gelişen seksten keyif alırlar. Ayrıca en tahrik olduğu bölge saçları ve kafa derisidir.

Boğa: Boğalar için en iyi cinsel uyumu yakalayacağı burç başaktır. Boğaların en çok tahrik oldukları bölgeler boyun kısmıdır. Ayrıca bu burcun hoşuna giden seks pozisyonu, sevgiliye sarıldığı, derinlik ve ritmi kendisinin belirlediği pozisyonlardır. Boğalar yemek bulunan ortamlarda seks yapmaya bayılırlar. Örneğin, mutfak gibi.

İkizler: İkizler için en uygun burç kovadır. Kovalar, ikizleri heyecan ve zevke doğru sürükler. Bu burcun en çok zevk aldığı bölgesi, omuzlarıdır. İkizler nerede olursa olsun sevişmekten hoşlanır. Fakat en çok zevk aldığı pozisyon modifiye edilmiş misyoner pozisyonudur.

Yengeç: Yengeç burcunu en fazla tatmin edebilen burç akreptir. Her sevişmeyi orgazmla sonlandırmak isteyen yengeç burçlarının en sevdiği pozisyon orgazma giden seks pozisyonlarıdır. Dudakları, göğüs uçları ve sırtı en tahrik olduğu bölgelerdir. Yengeçler için seks söz konusu olduğunda yer ve zaman farketmez.

Aslan: Koçlar aslanları havaya uçurabilirler. Aslan burçlarının en sevdiği pozisyon kucak kucağa olunan ve derinliği kendisinin belirlediği pozisyonlardır. Onun dışında kaşık pozisyonundan da bir hayli zevk alan aslanların en tahrik olduğu bölge kuyruk sokumları ve kalçalarıdır. İdeal seks mekanı ise kesinlikle ayın göründüğü yüksek balkonlardır.

Başak: Başak burçlarını en çok tatmin eden burçlar oğlaklardır. Göbek deliği ve karın bölgesinden oldukça tahrik olan başak burçları, yiyeceklerle yapılan seks oyunlarından bir hayli zevk alırlar. Örneğin çikolata sosu ya da meyveleri kendi üzerine koyup sizden onları yemenizi isteyebilir. Başakların en çok zevk aldıkları pozisyon ise, kendisinin üstte olduğu pozisyonlardır.

Terazi: İkizler burcuyla bir hayli iyi anlaşan teraziler, en çok omuzlarından ve sırtından tahrik olur. Bu burçlar tüm seks pozisyonlarından zevk alırlar. Ayrıca keyifleri yerindeyken nerede ve nasıl seks yaptıklarının hiçbir önemi yoktur.

Akrep: Akrep burçlarını tatmin edebilecek iki burç vardır. Bunlar yengeçler ve balıklardır. Akrebin fantezi dolu dünyasına ayak uyduran bu iki burç, akrepleri oldukça memnun eder. Akrep burçlarının en zevk aldığı noktaları genital bölgeleridir. Ayrıca onlar için seksin zamanı yoktur. Her yerde ve her koşulda seks yapabilirler. Üstelik pozisyonları da ayırmazlar. O an nasıl pozisyondan hoşlanıyorlarsa onu denerler.

Yay: Koçlar yay burçları için ideal bir partnerdir. Bacak ve kalçalarından oldukça zevk alan yayların en çok sevdiği pozisyonlar altta kaldığı ve kontrol edildiği pozisyonlardır. Sekste konfor arayan yaylar için en uygun yer ise yumuşak yataklardır.

Oğlak: Boğa burcuyla tam bir uyum yakalayan oğlaklar, dizlerinin ve kulaklarının arkasından oldukça zevk alırlar. Ayrıca ön sevişmeyi uzatmaya bayılırlar ve tıpkı yay burçları gibi rahat yerlerde seks yapmak isterler. Oğlaklar için en önemli olan şey, rahatlıktır. Bu nedenle kendisinin rahat olduğu pozisyonlardan daha çok zevk alır.

Kova: Terazi burçları kovaların her isteğini yerine getirir. Kova burcunu oldukça tatmin eden teraziler, kovaların seks sırasında kendisini çok iyi hissetmesini sağlar. Ayak bileklerinden ve bacaklarından tahrik olan kovaların en fazla zevk aldığı pozisyonlar klasik misyoner ve kaşık pozisyonudur. Maceracı bir ruha sahip olan kovalar için açık havada seks yapmak kaçınılmazdır.

Balık: Yengeçlerle harika bir seks yaşayan balık burçlarının en çok zevk aldıkları bölgeler el ve ayak parmaklarıdır. Özellikle el parmaklarının emilmesinden hoşlanan balıklar için yer ve mekan farketmez. Sekste oldukça ateşli olan balıklar genellikle partneriyle kucak kucağa olduğu pozisyonlardan derin zevk alır.

--
---
Akblog.NET
Etiketler
Ak Blog SEO - Google SEO Eğitimleri Dokümanları
Konu hakkında sormak istediklerinizi yazabilirsiniz.
AK Blog SEO

Read. Think. Exercise (Oku. Düşün. Uygula.)

SEO | SEO | Hukuk | İngilizce Kursu |
Siz hayal edin. Biz Hayata geçirelim.
Akblog.NET
Whatsapp İletişim Formu×
Bilgileriniz
İstek Bilgileriniz
iletişime geç

Merhaba!

Webekle@gmail.com adresine e-posta gönderin veya aşağıdaki temsilcilerimizden biriyle WhatsApp ile iletişime geçin.

Yönetim Ekibi Yönetici ile iletişim geçin.
+905050251428
Destek Ekibi Eva ile iletişime geçin.
+905050251428
Doğrudan arayabilirsiniz +905050251428
Destek Saatleri 09:30 - 17:30
Merhaba! Nasıl Yardımcı Olabiliriz?
×
Nasıl Yardımcı olabilirim?