MWN9LGx8LGF4NWZcMqR5NWVdLTcsynIkynwbzD1c

Domain Taşıma Süreçleri

Domain Taşıma Süreçleri

Ak Blog SEO
4349759590016280108

Domain Taşıma Süreçleri

30 Kasım 2019 Cumartesi

Domain Taşıma Süreçleri


Bu konumuzda web sitemize (Akblog.Net) yönelik günümüze kadar domain taşıma süreçleri hakkında bilgi vermek istedik. Bilişim dünyasında ilk olarak 2005 yılının sonlarına doğru (Marmaris/Muğla) temellerini attığımız bu zorlu süreçte öncelikle bilgi eksikliğinden ötürü içerik girmeye zorlandığımız bu yolda, internet kullanıcılarının ne tür konulara yöneldiği konusunda karışık ve bir o kadar da karmaşık bir dönemde pek de içerik üretemediğimizi söylersek gerçekci bir yaklaşımımızı ortaya koyabiliriz. Deyim yerinde ise yerinde bir kavram olacağını düşünüyoruz. Çünkü sosyal medya platformlarının henüz popüler olmadığı bir dönemi göz önüne aldığımız zaman, daha çok forum sitelerinin veya chat gibi sohbet sitelerinin popüleritesinin çok yükseklerde olduğu dönemlerde yaşadığımız dönemler idi. Bu gerçekçi yaklaşımı düşünecek olursak, forum veya sohbet siteleriyle rekabet etmenin ve internet kullanıcılarını kendi sitemize çekmenin zor olduğunu söylememiz konusunda bizlere hak verdiğinizi düşünüyoruz. Bu nedenledir farklı alan olarak bilişim sektörüne girme düşüncesinde iken uzunca fikir, alış veriş ve tartışma neticesinde aklımıza gelen  blog sitesi açma düşüncesi konusunda hem fikir olmuştuk. 2006 yılında blog işine girmeye karar verdiğimizde önümüze çıkan başka engeller ile karşı karşıya olduğumuz farklı bir nokta vardı. MADDİYAT.
Öğrencilik yıllarımızdaki en temel problemimizin başında MADDİYAT büyük bir sıkıntı olmuştu bizler için. Günümüzdeki üniversite öğrencilerinin kendi yaşadığımız öğrencilik dönemleri ile kıyasladığımız zaman, gerçektende yeni nesilin çok şanslı olduklarını düşünüyoruz. Blog sitemizi açmaya karar verdiğimiz dönemlerde maddi imkânsızlıklardan dolayı ücretsiz olarak blogger tarafından alt domain dediğimiz subdomain ile işe koyulmaya başladık. Düşünün bir domain adresinin 18 ile 20 Türk lirası arasında olduğunu ve domaine ödeyecek 20 türk liranızın dahi olmadığını. Yinede bir başlangıç yapalım diyerek subdomain adresimiz ile yayın hayatına girmeye başladık. (İlk domain adresimiz: ak-tas.blogspot.com olmuştu).
Içerik üretmeye başladığımız 2006 'lı yıllarda halâ internet kullanıcılarına yönelik nasıl bir doküman içeriği hazırlama konusunda tam olarak bilgi sahibi olmadığımız gerçeği ile bir türlü baş edemiyorduk. Büyük bir baş ağrısı gibi başımıza bela olmuş bu durum ile fazla zaman kaybına girmeksizin başlangıcı yapmaya hazırladık kendimizi. İlk konumuz olarak açtığımız sitenin hakkında konusu ile yeni bir sayfa ile yavaş yavaş içerik girmeye ve bunun devamını getirmeye çalıştık.

Konu sürekli güncellenecek...



--
---
Akblog.NET
Etiketler
Ak Blog SEO - Google SEO Eğitimleri Dokümanları
Konu hakkında sormak istediklerinizi yazabilirsiniz.
AK Blog SEO

Read. Think. Exercise (Oku. Düşün. Uygula.)

SEO | SEO | Hukuk | İngilizce Kursu |
Siz hayal edin. Biz Hayata geçirelim.
Akblog.NET
Whatsapp İletişim Formu×
Bilgileriniz
İstek Bilgileriniz
iletişime geç

Merhaba!

Webekle@gmail.com adresine e-posta gönderin veya aşağıdaki temsilcilerimizden biriyle WhatsApp ile iletişime geçin.

Yönetim Ekibi Yönetici ile iletişim geçin.
+905050251428
Destek Ekibi Eva ile iletişime geçin.
+905050251428
Doğrudan arayabilirsiniz +905050251428
Destek Saatleri 09:30 - 17:30
Merhaba! Nasıl Yardımcı Olabiliriz?
×
Nasıl Yardımcı olabilirim?