MWN9LGx8LGF4NWZcMqR5NWVdLTcsynIkynwbzD1c

Nofollow SEO Etkisi

Nofollow Linklerin Önemi nedir?

Ak Blog SEO
4349759590016280108

Nofollow SEO Etkisi

29 Kasım 2019 Cuma

Nofollow Linklerin Önemi

SEO - Ak SEO Blog Net
SEO üzerine farklı bir konu başlığı olan nofollow linklerinin seo'ya etkisinin nasıl olabileceğine yönelik ve alıntı olarak paylaştığımız bu konunun da sizlerin yararınıza olacağını düşündük. Konu biraz basit gibi görünse de gerçekten de Seo üzerine önemli bir yazı dizisi olduğunu düşünüyoruz. Söylemekte yararı olduğunu düşündüğümüz önemli bir konu ise, ne olursa olsun internet üzerinde edindiğiniz her türlü Seo yazılarını muhakkak okumaya çalışın ve okuduktan sonra yapılması gereken işlemlere bir an önce başlamanız tavsiye edilir. Okuduğunuz Seo eğitimleri veya dökümanlarına dair bir süre sonra fark edeceğiniz çok önemli bir nokta olacaktır. Peki o çok önemli nokta nedir diye soracak olursanız gerçekten de okuyan kişilerin hangi konu olursa olsun şu anki konum uzun içeriği SEO olması hasebiyle bir süre sonra kendinizi bu alanda çok daha iyi bir konumda göreceğiniz konusunda garanti veriyoruz. Yeter ki öğrenmek istediğiniz konu üzerine elinizden geldiğince ve bıkmadan ya da sıkılmadan araştırmalar yapmaya devam ediniz. Konuyu daha fazla uzatmadan ve konumuzun başlığında da belirttiğimiz gibi alıntı olarak paylaştığımız bu konuyla sizleri baş başa bırakalım. Yararlı olması dileğiyle.
Güncel SEO eğitim doküman

Seni heyecanlandıracak bir fikir ile karşındayız. Bir sitenin sizin sitenizi referans olarak sunabilmesi için öncelikle o alanda iyi olduğunuzu kanıtlamanız gerekmektedir. Popüler bir sitede yer alan linkiniz sizce ne kadar doğal duracak! cevap hazır değil mi? tabi ki hiç doğal durmayacaktır. Yapay sistematik çalışmalardan uzak durmalısınız. Popüler sitelerden alacağınız dofollow linkler sadece zaman aralığında gerilemenizi sağlayacak bağlantı türleri arasında yer almaktadır. Büyük bir sitede linkiniz yer alıyor ise tek nedeni vardır. Kendinizi tanıtmak istemeniz, bu yüzden bu içerik artık bir sponsorlu içeriğe dönüşmek zorundadır. Sponsorlu olan bir içerikte nofollow olmak zorundadır.
Neden? bir afiş reklamını dahi cadde, işlek mekan ve semtler de dağıtırsınız. Yani reklam vermenin amacı geri dönüşüm almak demektir. Linkinizin popüler bir sitede yer alması tanınmak istemeniz anlamına gelir ve buradan sitenize trafik almanız gerekir. Trafik alınamayan bir bağlantı sadece gereksiz bir bağlantıdır.
Sponsorlu içeriklere ağırlık verin ve tıklanabilir nofollow bağlantıları sitenize kazandırın. Trafik alamayacağınız yerlerde basın bülteni yayınlatmak için zaman kaybetmeyin.
--
---
Akblog.NET
Ak Blog SEO - Google SEO Eğitimleri Dokümanları
  1. Konu linkimiz
    https://www.akblog.net/2019/11/nofollow-seo-etkisi.html

    YanıtlaSil
  2. Yararlı olması dileğiyle.
    Sonuna kadar okuyun.
    Yorumlarınızı da bekleriz.

    YanıtlaSil
Konu hakkında sormak istediklerinizi yazabilirsiniz.
AK Blog SEO

Read. Think. Exercise (Oku. Düşün. Uygula.)

SEO | SEO | Hukuk | İngilizce Kursu |
Siz hayal edin. Biz Hayata geçirelim.
Akblog.NET
Whatsapp İletişim Formu×
Bilgileriniz
İstek Bilgileriniz
iletişime geç

Merhaba!

Webekle@gmail.com adresine e-posta gönderin veya aşağıdaki temsilcilerimizden biriyle WhatsApp ile iletişime geçin.

Yönetim Ekibi Yönetici ile iletişim geçin.
+905050251428
Destek Ekibi Eva ile iletişime geçin.
+905050251428
Doğrudan arayabilirsiniz +905050251428
Destek Saatleri 09:30 - 17:30
Merhaba! Nasıl Yardımcı Olabiliriz?
×
Nasıl Yardımcı olabilirim?