MWN9LGx8LGF4NWZcMqR5NWVdLTcsynIkynwbzD1c

Onkoloji Kanser Takibi Hastaları

Onkoloji Takibi Hastalarının yapması gerekenler.

Ak Blog SEO
4349759590016280108

Onkoloji Kanser Takibi Hastaları

8 Kasım 2019 Cuma

Onkoloji Kanser Takibi Hastaları

Onkoloji Kanser - ak blog seo net
Bugün sizlere Onkoloji Hastalarına yönelik verilmesini uygun gördüğün bir konu hakkında ve özellikle altını çizerek önemli olarak gördüğüm için bilgi vermeyi uygun gördüm. Burada verdiğimiz bilgiler doğrultusunda hareket etmeleri ve doktorunuza başvuru yaparak daha sağlıklı bilgiler anlamı sizlerin yararınıza olacaktır. Her bir onkoloji hastasının tedavi işlemleri farklı olabilir ve doktorlarınız sizlerden farklı şekillerde tedavinizin olumlu sonuçlanabilmesi için size uygun işlem talebinde bulunabilir. Lütfen buna dikkat edelim. Bu kadar verdiğiniz bilgiler genel olarak aklınızda canlanması veya temel mantığını anlamanız için verilen bilgiler ön bilgi mahiyetindedir. Söylediğimiz gibi kesinlikle doktorunuza başvuru yaparak, size verilen direktifler doğrultusunda hareket etmeye çalışınız.
Kanser Hastası yani Tıp dilinde onkoloji Hastası iseniz dikkat etmeniz gereken önemli bir husus, ömür boyu Onkoloji takibi altında olduğunuzu bilmeniz gerekir.
Hangi hastalığınız olursa olsun bu kanser olabilir veya aklınıza gelebilecek basit bir hastalık dahi olabilir, tamamıyla doktorunuzun tedavinizin iyiye gitmesi ve iyi bir şekilde sonuçlanmasına yönelik verdiği bilgiler doğrultusunda hareket etmeye özen gösteriniz.
Hastalığınıza yönelik Onkolojik tedavisini gördüğünüz hastaneye ilişkin olarak bilmeniz gereken farklı bir konu ise dosyalarınızı yani hasta takip evrak eklerinizi hiçbir şekilde hastane yönetiminden veya tedavi gördüğünüz bölüm ile ilgili olarak doktorlarınızdan herhangi bir şekilde izinsiz götüremezsiniz.
Hastalığınız boyunca doktorunuzun tavsiyesine uyarak daha iyi ve daha hızlı bir şekilde iyileşme sürecine girdiğinizde unutmayınız. Bazen doktorlarımızın sinirli durumlarına denk gelebilirsiniz. Onların da bir çok hastalarlaa uğraşması, işleri gereği stresli bir işte çalışmalarını göz önüne alarak ve bu durumun normal karşılamaya çalışınız. Unutmayın önemli olan tedaviniz boyunca moralinizi motivasyonunuzu korumak zorundasınız. Sizleri sıkıntıya veya strese sokacak her türlü olumsuzluklara göğüs germeniz gerekir. Örneğin bugün doktorumla görüşme esnasında bana hakaret ettiği hissi içerisindeydim. Anlık olarak moral veya motivasyon anlamında çökmüş gibiydim. Yukarıda da belirttiğim gibi doktorların da bazen sıkıntılı veya psikolojik anlamda rahatsız olan hastalarla uğraşması sonucu ister istemez kendi düştükleri bu sorunlara sizleri de dahil edebilirler. Sizlere karşı ters bir tepki içerisinde bulunabilirler. Tedaviniz boyunca sizinle ilgilenen doktorunuzun bu gibi sıkıntılı durumlarında onlara karşı hoşgörü içerisinde bulunmanız ve aklı selim davranışlar sergilemeniz gerektiğini düşünüyorum.
Aşağıda örnek bir onkoloji takip kartını paylaştım sizlerle. Tabii ki de her hastanenin onkoloji takip kartı farklı olabilir. Sadece söylediğim gibi örnektir takip kartı paylaşımını yaptım.


--
---
Akblog.NET
Ak Blog SEO - Google SEO Eğitimleri Dokümanları
  1. Onkoloji olmayan kişilerden alanında uzman olmayan veya doktor olmayanlardan tavsiye almamaya Özen gösteriniz.

    YanıtlaSil
  2. Kanser hastalığında dair internetteki araştırmalara çokta itibar etmeyin.
    Doktorunuza danışarak ve doktorunuzun size vereceği tavsiyelere göre hareket etmeye özen gösterin.

    YanıtlaSil
Konu hakkında sormak istediklerinizi yazabilirsiniz.
AK Blog SEO

Read. Think. Exercise (Oku. Düşün. Uygula.)

SEO | SEO | Hukuk | İngilizce Kursu |
Siz hayal edin. Biz Hayata geçirelim.
Akblog.NET
Whatsapp İletişim Formu×
Bilgileriniz
İstek Bilgileriniz
iletişime geç

Merhaba!

Webekle@gmail.com adresine e-posta gönderin veya aşağıdaki temsilcilerimizden biriyle WhatsApp ile iletişime geçin.

Yönetim Ekibi Yönetici ile iletişim geçin.
+905050251428
Destek Ekibi Eva ile iletişime geçin.
+905050251428
Doğrudan arayabilirsiniz +905050251428
Destek Saatleri 09:30 - 17:30
Merhaba! Nasıl Yardımcı Olabiliriz?
×
Nasıl Yardımcı olabilirim?